Діти дуже швидко ростуть. .

З дітьми так багато проблем. Якщо ви думаєте: скоро вони виросли, нехай вони живуть своїм життям. Тексти пісень, а це означає: І вони ростуть, і раптом ви усвідомлюєте, як трохи ви цінували дорогоцінний час свого дитинства.

Ми з радістю відповімо 14 паспорта. 170 стежка. Ось Бредбері читання. Як вона йде так швидко, ху? Ось тільки вчора, як і руки вішали після миття рожевих тампонів в метеликах і квіточках, і цей час - і вони також повісять рожеві квіти - але латуні. Я думаю.

р.

І закінчив вищий університет, він має бороду, автомобіль і наречену, і я все ще ловив себе мислення, коли я бачив гарний двигун іграшок у вікні: якщо він купує його, він буде щасливим. Він любив дрібних поїздів і поїздів. І він має такий особливий погляд на обличчя, коли я щось бачу на комп'ютері.

Пацієнт. Я люблю тебе і я допоможу тобі. Я дивлюся, якщо у мене було терпіння, щоб не дратувати, коли він не розумів щось мало, плутати і зіпсувати? Я не пам'ятаю.

Далі ви йдете, тим більше ви розумієте, що це майже головна правда про дітей: вони дуже швидко ростуть. Молоді Батьки часто думають, що це зараз завжди буде. Вечірні кричить вночі, вічний «на ручках», вічні ігри машинок, бордюри при сепарації і ту саму казку за сторіччя. Хочу швидко змінити. Так що він виріс, навчився, міг сам.

Він зросте і зможе зробити це самостійно, і дуже швидко. Після того, як ми зайняти, ми працюємо, відносини, творче життя, але просто бізнес, і дитинства наших дітей ми живемо фрагментарним. Рік і половина на початку, потім півгодини ввечері, півдня у вихідні та два тижні на відпочинок. Якщо ви підраховуєте "добрий час" нашого батьківства, це так багато? І скільки ми витратили на репрокси, нотації, на «згортання», «війдіть» і «зробіть свою домашню роботу». . й

І не пам’ятаю всіх «потрібних тренінгів» і не те, що хтось мав у четвертому кварталі. Це різні. Коли він був чотирим, ми відправили його на море місяць раніше, ніж ми могли б вийти. З його двома чарівними бабусями. Вони називають і сказали, що дитина добре харчується, плаває і йде і все відмінно. Але коли ми приїхали до нього і ввечері три з нас лежали на великому ліжку, дитина раптом видихала і сказала з рельєфом: «Я втомився жити без безпеки. й

Коли моя дочка була п'яти і вона пішла до дитячого садка, вона і я зробив запас поцілунок. Він мав джинсовий комбінезон з великою кількістю кишень, а вранці я кинув поцілунки над цими кишенями. Так що, якщо це раптом стає сумним, ви можете «забудити» і відчути, що ваша мама любить тебе.

Чому у дитини гірше з матір'ю

Ви зіпсуєте!

Я дуже хочу, щоб батьки розуміли дитину дитини як короткий і цінний подарунок. Час, коли ви можете бути з ним, подбати про нього, будь ласка, його, послухайте, будьте його охоронець, створюйте запас «поцілунок» на життя попереду.

Зробіть свій час. Мийка і купуємо парові локомотиви. Насолоджуйтеся ним. Видання

Автор: Людмила Петрівна

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.psychologies.ru/observers/petranovskaya-lyudmila/deti-rastut-slishkom-byistro/