7 Питання, які змінять життя назавжди

Ці сім питань призначені для того, щоб допомогти вам звільнити себе від обмежень об'ємної реальності і допомогти вам створити власне життя.

За словами теорії квантової фізики, Всесвіт існує як нескінченна кількість можливих подій, поки один з них обраний.

Ці можливості представлені за принципом хвилі, де кожна ймовірність знаходиться на хвилях хвилі (синусоїди). Кожного разу на вибір виконано, хвиля (невідомість ймовірностей) перестає існувати. Будь-яке наступне питання створює нову хвилю можливостей. Як тільки кількість можливостей / можливостей, які ви повинні зробити, це вибрати найбільш підходящий.

Питання, які обговорюються нижче, досить неприємні і доставляються з великою потужністю. Коли ви запитуєте себе ці питання, не чекайте негайної відповіді, хоча ви можете знайти, що відповідь прийде прямо. Часті питання про те, що питання запрошують роботи чудес і змін життя.

Зверніть увагу на ваші мрії і помітити знаки, які приходять на очі. Це можуть бути слова з книги, зображення, пам'яті тощо. Однак, пам'ятайте, що процес зміни енергії починається відразу після того, як запитується питання. Зберігати себе, поки ви не відчуваєте, що це питання більше не підходить вам.

1,1 км Чи є моя енергія?

Під час переходу на новий рівень енергії частота вібрацій навколо нас може істотно переходити і різко змінюватися. Коли вібрація планети піднімає вас почуттям блаженності і повноти почуття. У ці моменти ви відчуваєте, що ви дійсно приймаєте, відчуваєте і розуміння нових енергій. Ви спокійні і впевнені, що все буде добре.

Коли вібрація планети знизиться, ви відчуваєте напругу. Старі обмежувальні програми, які ви думали, що ви позбавили від раптового попадання. У цих моментах ви відчуваєте, що ви не знаєте, де і як рухатися вперед. Ви сердитися або ви занадто втомилися.

Здавалося б, і старі звички можуть повернутися. Ти можеш здивувати, і ти можеш сказати собі, "Я думав, що я довго зламався з застарілими програмами." Чи можу я зробити помилку? Чи знаєте ви ці моменти?

психічні здібності у вас набагато більше, ніж ви можете уявити. Не тільки ви відчуваєте зміни вібраційних частот на планеті, але ви також ловите думки, емоції та фізичні відчуття інших. Це чудова здатність і частина вашої нової енергії.

Проблема полягає в тому, що ви сприймаєте ці енергій несвідомо і намагаєтеся вписати їх в деякі програми, які ви розумієте з минулого і збігти його частотою! Старші програми можуть бути негативними емоціями, які обмежують думки, біль, хворобу або старі звички, які ви вже відмовилися в даний час. Тим не менш, ви приймаєте чужу енергію, помилково думаєте, що це ваш.

У моєму особистому прикладі було пов'язане з болем спини, яка була тривалою програмою. Для більшого життя, моя фізична активність була обмежена болем спини, особливо сідничною. Недовго тому я зміг позбутися від цієї проблеми. Звісно, не просто зникла.

Я провів багато часу, працюючи над собою і навчаюся жити в гармонії з тілом. Коли біль з'явився, я перший судив себе, «Ох немає. Чому я створив цей біль знову? Але потім я припинив і вирішив подивитися на проблему з боку мого розширеного ефірного тіла. Тоді я зрозумів, що я переклав ці нові енергії в старі програми.

З моїм внутрішнім баченням я бачив вітер, що продув через мене. Тільки я не хотів, що вітер проходить через мене, я створив гачки, які половили вітер і зафіксували його в моєму тілі. Я думав, що це моя енергія.

Ще один приклад був, коли я помітив, що я був обсесивно занурився спогадами всіх жахливих речей, які мій екс-людейдж зробив перед і під час нашого розлучення. Мазею неприємних думок привели мене до того, як я нарешті зрозумів це: "Дуже!" Я шукав цю історію довго. Як я знову зрадився в цих думках? ?

Я розумів, що не мій. Енергетика програми збіглася з тим, що я переживав раніше, всмоктував драму мого розлучення. Так як ця енергія була знайома для мене, це викликає однакові емоції. Моя свідомість прокоментувала думки, які були дивними до цієї енергії.

Це те, що ви не повинні прийняти ці інші народні енергії. Усвідомо про те, що відбувається, можна абстрагувати і запобігти реакції цих енергій, таким чином, запобігаючи наслідкам цієї реакції.

Якщо ви відчуваєте себе, чи вважаєте це негативно. Запропонуйте себе, «Я це шахта?» Ваша внутрішня обізнаність допоможе вам отримати відповідь, яка приходить до вас психічно, або через тестування м'язів (кінезіологія), або через карти тароту тощо. Якщо ця енергія не є вашими, то вона виявить себе відразу після того, як питання підійшов.

Далі говорять такі слова: Дякую за розуміння, але це не моя енергія. Нехай її прохід, використовувати свою фантазію, дихати рівномірно і дати її йти. Розчиніть гаки і дайте вам енергетичний прохід. Полегшення не може прийти відразу, дати собі час. Зберігати дихання і відпускати

Нижче наведено вправу, що корисно в практиці.

Прогулянка в житловому районі. Як ви прогуляєте по вулиці, помітили кожну думку, емоції чи почуття, що приходить до вас і попросіть, «Я це шахта?» Я був вражений, коли я зробив цю вправу. На одній точці я раптом став сумним, але здався і запитав себе, "Я цей мій стан?" відповідь негайно пішов: "No."

«Увімкніть, дайте енергію смуток, пропускаючи», - сказав я до себе, а смуток негайно відійшов на себе. Пізніше, мій стегна почав боліти, як тільки я зрозумів, що це не моя енергія, або: біль зникне після декількох хвилин. Ці моменти повторилися і знову, і жодна з енергій я отримав!

Як ви постійно усвідомлюєте цей процес, я думаю, що ви будете здивовані, щоб виявити, як кілька думок, емоцій і фізичних відчуттів дійсно належать до вас.

2,2 км Що відбувається?

Все, що було коли-небудь створене спочатку з'явився в уяві. Якщо ви попросите собі це питання: «Що робити?», уявіть, як ви відчуєте. Коли ви використовуєте свої почуття, щоб сприймати потенційну реальність, цей процес активізує частину, яка відповідає за створення реальності.

Зосередьте свою уяву, щоб створити нове почуття. Це почне потік або хвиля енергії, яка буде мати бажаний ефект. Зосереджуючись тільки на фізичній межі прояву ви до цього варіанту. Але вам необхідно, щоб знайти всі варіанти, в тому числі тих, які ви ще не змогли уявити.

Ось деякі приклади:

Що буде...

• Що я завжди маю багато грошей?
  • Що робити, якщо я хочу, щоб це зробити?
  • Або краще, якщо я люблю своє тіло, незалежно від того, що це виглядає?
  • Що робити, якщо я є надзвичайно успішним?
  • Якщо я знав, що робити це чи ситуація?
  • Якщо мені не доведеться турбуватися про сина (послухати, мати і т.д.)

Якщо у вас виникли труднощі у розумінні фізичних відчуттів і емоцій, не варто розпадатися. Зареєструватися Ви можете навіть попросити, «Що я можу уявити?» Чим більше часу ви витрачаєте відчуття бажаного ефекту/статі, тим краще.

3. У Що потрібно привертати до... легко придумати?

Ми створюємо без зусиль. Коли ми хочемо щось стати, але не впевнені, що нам потрібно зробити це, ми повинні запитати самі питання: «Що потрібно залучати для того, щоб ... бути легко реалізованими?» Що робити? або «Що буде мій наступний крок?» Ви відчуваєте різницю в енергії цих питань?

Якщо ви запитуєте себе, що робити, ви встановлюєте лінійний спосіб створення цього вимагає зусиль. «Що приваблювати?» – запрошення на те, що потрібно приїхати без боротьби і зусиль, і відкриває можливості, які ви не змогли навіть уявити. Це питання запрошує вас на творчий процес.

4. У Що добре, що я не маю?

Ми часто орієнтуємося на те, що неправильно або погано в ситуації. Далі ми судимо себе та/або інших, щоб зробити щось неправильно. Що ви орієнтуєтесь на приваблює більше енергії. Так, запитуючи, "Що добре, що я не робив цього?" виводить вашу енергію до того, що добре і ліквідує процес судового рішення.

Подумайте про те, як багато разів в житті були події, в яких ви судилися про невдачу. Наприклад, маючи такі труднощі, що втратили роботу. Якщо ви дивитесь на цю проблему (відповіді після того, як ви отримаєте краще завдання), ви дізнаєтеся, що втратите свою роботу було дійсно позитивним. За допомогою цього питання змінить ваше сприйняття, і він впливає на ваш майбутній досвід відповідно.

5. Умань Як створити це?

Коли ви просите себе, «Як я створив це?» ви свідомо звертаєте увагу на рішення, що ви зробили несвідомо, що не мали дуже позитивних наслідків. Моя дочка мала вухо інфекції. Через кілька днів я відчував себе поганий: мій тіло був заспокійливий, страшна слабкість буквально збив мене від ноги. Я попросив себе, «Як я створив це?» і пам'ятаю, що я мав вухо вранці. На мене, що я забрав страждання і біль моєї дочки.

У цей момент вранці я вирішив, що я хотів би впоратися з цією хворобою швидше і простіше, ніж дочка, яка була хвора на 6 днів без видимого поліпшення. Тоді я перевернув увагу на щось інше і впав в стан несвідомості. Після пари годин я відчував себе погано. «Як я створив це?» допомогли мені пам'ятати, що момент несвідомості, який почався, коли я зміг скасувати програму. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Не запитайте, "Чому я зробив це?" Коли ви попросите себе “нехай” ви повернулися до своїх минулих збоїв, коли ви зробили щось схоже, і відповідно відшкодити всі емоції і суди, які були викликані цими невдачами. Чому приваблює всі ті енергії, які роблять вас повторювати ваші помилки, такі як відносини з обманом Ex-husband. Чому закріплює граничну реальність поточної ситуації. А потім запитати “як це було розпочато” і що було момент створення цього досвіду.

6. Жнівень Що б сталося, якщо не для цього болю?

Ви можете використовувати це питання, коли ви запитаєте, "Я це мій (держава / енергія)?" і немає видимих змін або поліпшення. Самі больові відчуття – інтерпретація сенсорних/сенсорних сигналів.

Тому, запитуючи питання 6, ви зможете транслювати такі сигнали інакше. Наприклад, якщо хтось намагається зв'язатися з вами, і ви не реагуєте на них, то енергія нереалізованого зв'язку може бути виражена у вас як фізичні болі. Емоції також можуть бути перекладені в біль.

7. Про нас Як це поліпшити?

Розкажіть, що кожен раз щось добре буває. Якщо ви знайшли гроші, скажете: «Як це ситуація краще?» Я збираюся подарувати вам історію однієї жінки, яка знайшла копійку на землі і попросила себе, "Як це зробити краще?" ?

Скоро після того, як вона знайшла в зворотному зв'язку $10, і запитала питання знову, «Як це зробити краще?» Після деякого часу вона помітила блискучий об'єкт в дренажному каналі, він виявився алмазним браслетом. На жаль, забираючи його, вона сказала собі, "Не може бути нічого краще, ніж це!", і це не було краще.

Так само, як це поліпшити? Якщо ваш автомобіль має плоску шину, запитайте, «Як це краще?» Якщо ваша дитина перебуває в проблемах у школі... "Як це поліпшити?" Це запрошення від Всесвіту, щоб показати вам, як насправді можна краще.

Якщо ви не можете думати про питання, щоб запитати себе (на якому тему) спробуйте:

Що я хочу запитати, якщо я знаю, що запитати?

Це може здатися дивним, але шанси, що це питання буде найкращим і найефективнішим!

Вітання з минулого: не повністю живі історії

Я не хочу нічого...

Регулярно застосувати ці питання поступово змінить вашу реальність. Головний секрет полягає в тому, що ви створюєте цю реальність і ваше життя на Землі! Ви робите це щодня. Чому це не на особистій основі? Чому не весело і насолоджуватися цим творчим процесом?

Що може статися, якщо ви можете створити реальність? Видання

浜у 涓 蹇

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: планетазамінаров.ру/article/sem-voprosov-kotorye-izmenyat-vashu-zhizn/