Відповідь

Коли речі смоктати, я не бігу, я не літаю, я не шліфую, я не залізо. Я просто жити в цьому щиті, тримати тихий і дати собі тримати миття. Це насправді страшно, тому я блюз. Але краще, що сталося в моєму житті було те, що коли я почав мити, я тримала миття.

І дно не було дна, але й іншого боку. Так є материнство. Я пішов на всю апокаліпсію «Мій життя над і чому все це». І не лікував його з "високим змістом". Я просто чекав, поки я отримав відповідь чому.

І тут:

У Вашому житті ніколи не буде більше можливостей. Якщо ви подумали щастя було в лакових шпильках або паркеті zebrano, то ви будете розуміти, що ебать ви були дорогоцінні час на вашому власному, живому житті, як дійсно невеликі ваші маленькі радості були.

Якщо ви хочете, але в твоїх радах відкриються всі глибині. Ви відчуєте себе шкода, що ви витратили половину життя на таких нещастях, як декорування будинку, як яєчка, і ви намагаєтеся не витрачати іншу половину, як посередництво.

Ви зможете стискати час і жити три життя замість одного. Радості, які залишаються у вашому житті, принесуть Вам набагато більше задоволення, тому що для них буде менше часу, і ви не будете витрачати його на нестійкий. Що б ви любите – кіно, книги, висить з друзями, готування – ви швидко навчитеся позбутися від другого, і виберіть гідне. Ви будете розуміти різницю між часом і заповненням його цінними і важливими речами.

Ти будеш тиша. Ті страхи, які стояли на шляху, вам доведеться подолати. Ви боїтеся від влади - ви станете найбіднішою матір'ю. Ви не помітили, як ви перестали бути сором'язливими. Ви дізнаєтеся, щоб захистити ваші права, і ви навчитеся шукати компроміси. У вас буде безкоштовний курс з питань психології, переговорів, уваги та концентрації.

Ви відкриєте для себе безліч можливостей, які ви ніколи не підозрювали, і раптом усвідомлюєте, що ви сильні, дорослі, мужні, невагомі, ніжні, турботливі, відкриті, люблячі – і все інше, що ви не знали перед дітьми. Ви дізнаєтеся багато і вирости багато. У будь-якому випадку, коли дитина буде постійно виштовхуватися з зони комфорту – це те, де починається життя.

Ви, нарешті, розумієте, що ви любите і що хочете. Ви зупинитеся на захваті або відштовхуванні страху. Ви повинні знайти ліміти вашого комфорту і захищати їх, ви повинні навчитися чути і побачити когось, крім себе. Ви станете тонше, жилет, міцніше. Ви навчитеся говорити так, що чутно, навчитеся говорити ні і приймати ні, дізнайтесь, щоб запитати і дізнатися, щоб дати.

Ваша дитина ніколи не відповідає вашим очікуванням. Це зробить вас зрозумілим, як це зробити, щоб встановити очікування. Ваша дитина не вписується в ваші плани. Ви дізнаєтеся, як це зробити плани. Ви дізнаєтеся велику здатність приймати життя в своїх миттєвих радістьх і розладах, ви почнете любити життя гостро і кожен другий, і не живете в глянцеві маркетингу.

Ви дізнаєтеся, щоб побачити візерунки та стереотипи. Ви навчитеся бачити людей, не їх одяг, їх успіх або їх статус. Ваше соціальне коло змінить ваші стосунки з чоловіками. Ви не будете витрачати час на порожні люди, ті, які дійсно близькі будуть залишатися поруч з вами, і тих, хто ви відчували ваш час і життя буде залишити.

Ви зупинитеся вбивати себе на роботі. Ви все ще любите, якщо це ваша улюблена робота, але ви дізнаєтеся, щоб відокремити зерно від шафи і зупинити вбивство невідомого. Ви маєте здоровий баланс.

Ви дізнаєтеся багато. Ви дізнаєтеся, щоб зрозуміти дівчат з татуюваннями і будете розуміти футбольні команди. У будь-якому випадку ваше життя стане більш широким і більш глибоким.

Ви навчитеся подарувати не задовольнить, але тому що це чудово. Залежить від ринкової економіки відносин, ваші стосунки стануть реальними, живими. Діти та відпочинок.

Ви не захочете проїхати до батьків. Ви, нарешті, виростите і приймаєте їх занадто, у всіх своїх недосконалостей, з любов'ю і тихим розумінням. Вони перестануть боляче вас, їх витривалість зачіпає вас. Ви будете перестати бути постійно мінливим підлітокм, і раптом, розуміючи і прийняли їх, ви зможете зрозуміти і прийняти себе і дитину, все з однаковою любов'ю і тихим розумінням.

Найголовніше, ви навчитеся любити. Зрозумієте, що любов не кидається в захваті від букета-гормональних прелудів, не затискаючи в щоках з сливими руками, не смужуть гордість від того, що він спрямований на Гарвард (хоча ці емоції також будуть періодично присутні), але це цілком, як правило, про інше. Любов - це внутрішня сила освітлення для підтримки іншої істоти в його бажанні бути і вірною. Цей термін, який ви шукали все своє життя від батьків і партнерів, заздалегідь, довіряючи вас в усьому житті іншої істоти.

10 Місць, які будуть перервувати життя дочки

19 Блискуча консультація для батьків

І ви будете мати вибір.

Щоб відхилити цю інтимність, закриваючи плани, звички та стереотипи, будувати стіни між вами очікувань і розчарувань, в кінці довести ще раз, що немає любові, інтимності або щастя на землі, і любити один раз і ніщо, і залишитися цинічними, нещасливими і правими.

Чи приймаєте цю неперевершеність, охороняючи її від своїх фоллів, значень, очікувань та планів, щоб зустрітися з відкритою, приймаючи виклик змінити, навчатися, рости. Ми не будемо жити і любити. Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.womenfrommars.com/thinking-mommy-notes/otvet-zachem/