Це не інші люди, які болять.

Це не інші люди, які болять. Немає точки в покаранні їх. Біль - це природний привід, який вимагає нас бути інтуїтивно зрозумілим, усвідомленим і відхилений до того, що він існує, і там немає.

Пристрасть інших, які виражаються в їх насильствох проти вас, є природним збитком як землетрус, цунамі, ураган і вулканічне з'єднання. Це в світі. І відповідаючи насильством, ви стаєте іграшка в руках сил природи, в руках ваших інстинктів.

Якщо мова йде про світову еволюцію свідомості, яка пройшла через різні форми, перш ніж приймати форму людини, то у вигляді людини вона створила себе інструментом самооцінювання. І це припливні відходи життя не скористатися ним.

Якщо ви не знали себе як співрозмовники еволюції, ви маєте можливість спробувати те, що ви здатні, якщо ви залучаєте до цієї роботи, визнаючи біль, як ваш помічник по дорозі, що вказується, коли ви відхиляєте від маршруту, страждаючи від того, що події не розвиваються, як ви бачите fit.

Не варто будувати відносини з людьми, які не потрібні вам.

Я не хочу дочки!

Більшість болю сучасної людини надходить не від фізичних причин, загроз до життя і здоров'я, але від стійкості до того, що події йдуть, як вони йдуть. І найкраще, що ви можете зробити, щоб займатися тим, що відбувається і знайти своє місце і напрямок в ньому. Зробивши це самостійно, ви знизите кількість насильства у світі багато разів.

Автор: Ніна Рубштейн

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: osokina.com.ua/%D0%B1%D0%BE%D0%BE%D1%8C-%D0%BF%D0%B%D0%B8%D1%87%D0%B0%D0%B0%B0%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D%D%D0%B%D%D%D%D%D%D0%B%D%D%D%D0%B%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D0%B%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D0%B%D%D0%B%D%D0%B%D%D