Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
«Чи просто перевіряємо кордони» – це так само, що ці «кордони» потрібно малювати більше жиру, щоб зробити його погано. Що, і чи запитує ніхто.
Дитина не починає перевіряти межі протягом 3 років. І навіть під час «розвантажувального дворічного періоду». З днем. Що ми можемо сказати – ми все ще перевіряємо межі: «Як це час?» Чи можу я запустити марафон на 37? Чи можу я зробити це? Чи буде цей світ під нами?
Це хороші межі, вони повинні бути перевірені і розбиті. Це межі наших страхів, наша нездатність, межі візерунків і фоллів, наших комплексів і досудів, наших можливостей і нашої волі.
І ми підтримуємо дитину в своїх перших ненавибагливих спробах брукати, досягаючи краю ліжка і стояти в ній, стоять вперше - можна уявити, як він може відчувати його, раптом відчувається непристойна надія на застібку на цих нещастях, бавовна-воль, нестабільні дитячі ніжки?
Він просто зламав лінію горизонталі, і ми обривалися нестерпною ніжністю, гордістю і ніжністю, і протримали руки і сказав: «Діти, можна це зробити!» І він зламав лінію залежності від нас, вперше взявши ложку і змащуючи кашу на щоках, і туб народився "Я сам!", розумно відтягуючи такий комплекс, липкий, неграбно-нуті ковардії, намагаючись, вирощувати, вирощувати, і ми пишаємося, і сказав до розсипаного супу "Припустимо, це неспроможність, ми протирати його зараз - але ви самі, їсти!"
І ми не покажемо йому, як мити підлоги для нього – ми хотіли його йти вперед, ми підтримали його неспішно, щоб не розбити цей крихкий порцелян спочатку гордість, щоб він ніколи не відчував невелику, незручну, ступеню, неправдиву. Я хочу, щоб він знав, що він сильний хлопчик і він може його впоратися.
Не легший повідомлення для дитини, ніж "Ви мій сильний хлопчик, ви можете це зробити, я з вами. йЄ два потужні сили, без яких так важко жити в світі, і якщо ви хочете ставити зараз, як я, ви будете розуміти, що не буде більше викладання, немає лекції, немає розвитку, ні слова, нічого сильнішого і більш важливо для дитини, ніж ваша віра в свою силу і вашу любов і захист.
Вони годують нескінченно і будуть годувати своїх двох водних сил протягом усього життя: необхідність підкорити світ і потрібно приймати і любити.А потім всі раптові, замість того, щоб освоювати себе або сидячи на горщику, він стає 3 роки, і він також освоює прийняття незалежних рішень. Він дізнався, як керувати людьми.
«Ні, я буду робити те, що я хочу!» Він говорить на обличчя. Або на обличчя.
І ми вкрити. Покриваючи всі наші дитячі заборони і стипендії поведінкові страхи, а, якщо ми не покажемо його, хто в будинку прямо зараз, він гона сидить навколо шиї.
Може бути не власник. Можливо, майстер не той, хто, використовуючи міцність і досвід, подрібнить і змусить його робити самостійно? І ще той, хто міцний, мудрець, щедрий, який має досить банальну зрілість, щоб розбити різницю між силою і напрямком, і не дробити силу, але продовжувати давати напрямок.
р.
Коли він освоїв пальники на плиті, ми не їхали або заблокували його в кімнаті, ми даємо йому щось інше, і пояснимо, чому, і пояснимо повагу і довіряємо свою здатність зрозуміти. І він зрозумів.
Може замість «А, потім... (Ви не отримуєте солодощів, ви не отримуєте мультфільмів, ви не йдете на вечірку, сидите в кімнаті, поки не думаєте про це), ми можемо зупинитися і усвідомити, що він просто зростає і підкорює світ. І ми теж.
І він повинен завоювати, рано чи пізно, і ми є там, щоб тримати його від газових пальників і футболу на дорозі, не забороти йому від спроб варити або грати в футбол. Щоб встановити напрямок, а не вбити владу, є величезною силою для вивчення, тестування, зрілості і зростання.
Може бути, якщо ми сказали, - Я бачу, вирощений і хочу, щоб вирішити себе. Я не можу дати вам зробити це, тому що це небезпечно (рубка, боляче, боляче і т.д.), але я думаю, що це час для вас, щоб вирішити себе, чи робити це" - її бажання суперечать і вдихати ноги, це сила зростання, знайде місце в новому рівні рішень, які вона тепер може зробити себе, до яких ми будемо обійняти, і вона не доведеться бити голову проти всіх стін нашої заборони.
І якщо є кордони, які варто пересуватися, є також межі, які не можуть бути переміщені. Ви не можете викликати безглуздий біль, ви не можете не пошкодити себе та інші. Мама не може перестати любити дитину. І ми можемо і повинні, з однаковою ідеєю напрямку, не допустити небезпеки, нечутливість, жорстокість.
І ми можемо і повинні продовжувати довести, що ліміт нашої любові нерозумний. Може бути, він перевіряє не тільки «Якщо я не можу заборонити, що відбудеться?» у своїй влади досліджувати світ, але також: "І якщо я можу заборонити, мама все ще з мене?" Я з вами, дитина? й
І якщо кордони незалежності можуть і повинні бути допущені до розриву, в рамках розумного напрямку, то цей кордон дуже важливо захищати. «Ви зробили щось дуже погано і жорстоко, це відбувається. Про те, як ми можемо виправити це. Ми. Ви зробили помилку, але ви можете це зробити. Подумайте про те, що ми навчимося і як це зробити знову. Ви добре. Ви можете зробити це. Я з вами.
Як поліпшити самооцінку дитини. Сонячні вправиЯк написати у вашій дитині любов до читання: 4 способи«Я не люблю тебе!» Ви погані! Дуже важливо, щоб він раптом відчував, що в цьому страшному басейні небезпечних і самотності, де він розумно піднявся, намагаючись виростити і дізнатися, щоб управляти матір'ю, матір його не залишить його самостійно, так як вона не залишила його, зневажена гарячою липкою кашу, або посипала руки в грязь.
«Ви говорите зло слів». Ви заболоєте мене. І це дасть йому час, вже вирощений і раптом зламав такий непристойний кордон, всередині чогось важливого в цьому моменті, щоб дізнатися. І коли він виходить (і він виходить) з застарілими ручками, вона отримає його, без приниження тертя і катування штучної апології.
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Джерело: www.womenfrommars.com/thinking-mommy-notes/you-can-doit/