Шукаю чоловіка, які живуть окремо.

Я знаю, що я не бачу, але я дійсно не бачу, щоб пояснити це.

Так, ви і я, дорогий, жити разом, спати в одному ліжку, підняти загальний кіт, я познайомлю вас друзям і тримати руку на вулиці. Я люблю тебе, але що слово «маррі» потрібно робити з ним? Я шкода, я дійсно не розумію.

Р

Шукаю чоловіка, ви знаєте, я був одружений, я чекав.

Може бути, що вони намальовуються йому з усіма їх можливою – вони кажуть, що ви не можете приховати, що у вас є поганий характер. Але ви не приховуєте її. Я люблю ваш поганий темп. Я люблю ваші довгі ноги і те, що ви не перетягуєте мене в клуби. Але я не розумію, чому я повинен зареєструватися в бюджетній установі, в бронюванні, в присутності всіх цих «семі-» і «не» знайомих людей. Я не знаю, що ви станете після шлюбу.

Хочу подякувати терапевту, щоб дізнатися, чому я не схожа на ідею шлюбу. Я не знаю, чому я хочу зробити щось, що я не хочу робити. Я вірю?

Ви знаєте: Я був одружений, і я знав, що він нічого не зробив, - він не збільшує точність на квадратний метр відносин, їжа не смакує краще (і ви, ймовірно, не почнете варіння), я не зупиняюся на хропіння (Я ніколи не зупинюся!). І навіть щось буде погано.

Наприклад, вона буде відчувати себе, як ми викручуємо разом. Ви хочете, щоб я ваш вільний вибір, тому ви можете захопити ваші сумки і залишити в будь-який час? Відчуття відійде.

В обміні буде "хто хворий". Ви бачите, люди звикли до одного. Чоловік і дружина стають родичами, і родичами, ви знаєте, як правило, штовхають один одному. Я не хочу, щоб.

Я думаю, що ми вже одружені. Ми живемо разом протягом трьох років. Але ми одружені без всіх важкого і незрівнянних речей, що це поганий шлюб приносить. До того ж, я говорю бюрократію. Я втратив пенсійну карту і не зможе відновити її.

У мене є друзі, які одружилися за сороки років, але без печатки на паспортах і завжди були щасливими. Може бути, тому що вони знають, що вони завжди можуть залишити і ніколи не повертатися до розлучення?

Жінки повинні оцінити цю свободу.

А ви сказали, коли ми одружилися?

Ніколи, дарлінг.

Опубліковано за запитом автора листа.

Від мене: людина, і ви дійсно є чарівним ексцентриком. Хто ще, замість того, щоб мати фізичну розмову, запитав, що ваша жінка читає цей блог?! Але для чоловічої думки, звичайно, спасибі, це було смішно.

Кредит: Наталія Кошаре

Це життя написано в крові. . й

Коли ви

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: cosharel.livejournal.com/568279.html

Категории

Смотрите также

Новое и интересное