Олександр Волков: «Я» і тіло не те ж саме!

Так, де ти живеш у вашому тілі? Відповідь на це питання і дивиться.

Крок один. «Я» і тіло не те ж саме.

Я і мій тіло. Це банальне слово. Припустимо, що є два незалежні існуючі явища: «Я» і «бо».

Це правда? Якщо так, як самостійні вони один одному?

Відповіді на ці питання можуть здаватися очевидними, але потрібно почати з них. Далі ми будемо мати хороший фундамент для майбутнього будівництва.

Ті, хто прийшов на навчання в Tai Ji Lab, приходять зробити щось з їх тілом. Йога, Тай Чи, Рейки, Медитація, безумовно, добре для нього.

Тим не менш, більшість тих, хто хоче зробити щось за допомогою своїх органів. Це зазвичай називається самовдосконаленням.

На жаль, з змінними станами свідомості, анестезією, клінічними смертьми тощо. Вони мали досвід, що показали їх, що тіло є одним, і їх само є іншим.

Довірити такі заяви або не є чисто особистою речовиною.

У зв'язку з цим, кожен отримає відповідь на запитання: «Чи може бути само без тіла? й

Тексти пісень, а це означає: І тепер це важливо для мене, щоб ми зрозуміли окремі речі, такі як мене і тіло.

Крок другий. I-body відносини.

Зв'язок між собою і тілом може бути різним.

Для уточнення цього номера я пропоную аналогію з комп'ютером: є «ірон» (самість тіла, монітор, материнська плата, процесор, всі види аудіо, відеокарт і т.д.), і є програмне забезпечення цього комп'ютера.

І ми можемо тільки зателефонувати на комп'ютер:

1. випадок, контроль і т.д.

2. програмне забезпечення (що не видно з очей).

Зрозуміємо, що сама програма не бачить. Ви можете побачити ефект програми на моніторі, а сама програма невидима. Тим не менш, ми знаємо, що це існує!

Те ж саме те, що і тіло.

Тіло – фізична субстрату, без якої наша «Я» не може існувати (далі – це все ще буде сказати «manifest»).

Побачимо тіло, і ми бачимо, як проявляється само через тіло.

Ми не бачимо самі «Я», але знаємо, що це існує!

Крок три. У якій частині тіла ви живете?

Що таке дивне питання?

Натюрморт Якщо ми знаємо, що тіло і те, що ми вважаємо себе не те ж саме, то ми можемо припустити, що наше «Я» може бути розташоване десь в нашому тілі.

Тоді намагайтеся відчути: де ваша «Я» розташована в тілі? Скажіть «Я» і послухайте своє тіло. Де можна сказати, що «Я»?

Не прочитайте далі, поки ви спробуєте відчути себе самостійно: Де зараз? Не прочитайте, якщо ви вважаєте себе розумною і нездатною істотою.

Я дозволяю собі таку провокацію надії, що ви приймаєте її з посміханням як дружній.

Ми зробили цей експеримент в нашій підготовці і відповіді були різними. Хтось вказував на голову, хтось в центрі грудей. Хтось відчував свою «Я» як рядок, що працює через центр тіла. Цікаво, що це не так?

Так, де ти живеш у вашому тілі? З тих пір, де ви дотримуєтесь вашого тіла? Відповідайте його і ви будете здивовані.

Моя дочка, коли вона бачить, що ми йдемо десь і думаємо, що ми не будемо брати її, запитує: «І мені?» У той же час вона впевнено псує себе на животі. Її "Я" ще живе в животі!

Вони говорять, що в давні часи, коли проблема їжі була гострою, і людина жив тільки цим інтересом, він, як мій дочка, протертий себе на животі при використанні цього займенника. Цей рівень існування може бути викликаний твариною. Хто в житті може викликати тварину? Хто живе потребами тварини.

Якщо ви знайомі з капустою і де вони, ви можете вирівняти локалізацію вашого само з ними. Це досить ілюстративна картина: люди, для яких інтелект є основною цінністю, вказують на місце їх «І» в голові (ана-чакра), люди, які відчувають, будуть вказувати на груди (анага-чакра), люди з великим натуральним досвідом себе, швидше за все, вказують на шлунок.

Тетяна Чернігівська: Важливо розуміти, як програмовані ми.

Ви знаєте, як це відчувається. . й

Який інтерес ви живете – відповідна капуста і залучення.

У різних ситуаціях розташування «Я» може змінитися.

Як ви, ймовірно, вже розумієте, розташування самого себе може змінити перебіг життя, в залежності від зміни інтересів і цінностей.

І є відповідь на питання: де більш гармонійно бути нашим «Я»?

Автор: Олександр Волков

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: Yojournal.ru/conscious/people/ya-i-telo-ne-odno-i-to-zhe-aleksandr-volkov/