308
Хто є минулим і хто майбутнім?
У своїй практичній роботі з дітьми я не боявся використовувати елементи співачки і авторитарності. Професіоналізм допоміг зберегти баланс між людством і жорстокістю (але не жорстокість!), індивідуальні і групові форми впливу на індивідуум.
Ми розуміємо, що молоді люди не люблять лекцію. Тож я запустив групову розмову:
«Я 50 років і ти 15 років, що, минулого і майбутнього, зустрітися тут. Хто є минулим і хто майбутнім?
1 999 р.
Очікується відповідь: Тексти пісень, а це означає: Я минулого, вони майбутнє.й
Тримати.
Якщо ви дивитесь на неї по-різному.
Ти мій минулий. І ви і я знаю проблеми, почуття, думки, досвід 15-річного віку: непорозуміння на складі дорослих (паренції, педагоги), перемоги і поразки у відносинах з однолітками (подруга, любов, заздрість, добробут), часто досить болючий процес самопізнання, формування особистості, формування одного кредо, життєві пріоритети. Ось чому мені легко зрозуміти.
Я твій майбутній. Я єдиний, хто бачив наслідки того, як мої колеги з цими проблемами в майбутньому. І з висоти мого 50 років досвіду, я можу тепер відповісти на питання, які я попросив себе, коли я був 15.
Життя кладе все на своєму місці. Не завжди ярмарок, з нашого погляду. Але деякі помилки не змогли уникнути. Звичайно, вони дізнаються про свої помилки. Але чи буде досвід інших помилок, які впливають на вашу компресію життя?
Афіша Не закрийте душу, розуму та серця тим, хто лекує тебе.й Послухайте всіх, але послухайте себе. Відповідальність за Ваше життя
Володимир Базарний про відчуження природи дитячої освітньої моделі
Dima Zitzer: Ви завжди більше одного виходу
Після такої групової бесіди набагато простіше спілкуватись окремо, особливо з підлітками з девізантними поведінками.
Автор: Людмила Андріївська
P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Джерело: /users/4
Ми розуміємо, що молоді люди не люблять лекцію. Тож я запустив групову розмову:
«Я 50 років і ти 15 років, що, минулого і майбутнього, зустрітися тут. Хто є минулим і хто майбутнім?
1 999 р.
Очікується відповідь: Тексти пісень, а це означає: Я минулого, вони майбутнє.й
Тримати.
Якщо ви дивитесь на неї по-різному.
Ти мій минулий. І ви і я знаю проблеми, почуття, думки, досвід 15-річного віку: непорозуміння на складі дорослих (паренції, педагоги), перемоги і поразки у відносинах з однолітками (подруга, любов, заздрість, добробут), часто досить болючий процес самопізнання, формування особистості, формування одного кредо, життєві пріоритети. Ось чому мені легко зрозуміти.
Я твій майбутній. Я єдиний, хто бачив наслідки того, як мої колеги з цими проблемами в майбутньому. І з висоти мого 50 років досвіду, я можу тепер відповісти на питання, які я попросив себе, коли я був 15.
Життя кладе все на своєму місці. Не завжди ярмарок, з нашого погляду. Але деякі помилки не змогли уникнути. Звичайно, вони дізнаються про свої помилки. Але чи буде досвід інших помилок, які впливають на вашу компресію життя?
Афіша Не закрийте душу, розуму та серця тим, хто лекує тебе.й Послухайте всіх, але послухайте себе. Відповідальність за Ваше життя
Володимир Базарний про відчуження природи дитячої освітньої моделі
Dima Zitzer: Ви завжди більше одного виходу
Після такої групової бесіди набагато простіше спілкуватись окремо, особливо з підлітками з девізантними поведінками.
Автор: Людмила Андріївська
P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Джерело: /users/4