Не перетворюйте свою душу всередині!

Кілька років тому я опублікував, з дозволом своїх клієнтів, шматки з їх біографія домашнього насильства в 70-х і 80-х роках. Цей текст був таким потужним резонансом, що навіть зараз є коментарі.

За роки, засвоюючи величезну кількість розкоші власних і інших,Я прийшов до висновку, що будь-яка щирість повинна мати прагматичне призначення, що включає бетонні дії, які можуть зробити різницю.Тому що перетворюючи души всередині не призводить до негативних наслідків, якщо це робиться просто на публіці або якщо це просто імпульс від будь-якого, навіть дуже хороші наміри: тому що багато голодних вузлів літати, щоб засвоїти чужу душу, це один раз, і два три рази небезпечні для кого, хто відвертий. Я вірю.

Я можу тільки дозволити собі бути абсолютно щирим і відвертим, якщо я знаю, що що я зроблю себе, я можу захистити себе під загрозою емоційних реакцій інших людей. І якщо я не можу, то чому все це ексгібіціонізм?

Це двобортний меч, навіть якщо ви знаєте про інші межі людей.

Знаючи існування особистісних кордонів не означає, що ви здатні розпізнати межі самостійно та інших, ані, що ваші межі є достатнім. Якщо, наприклад, ви згорнете пасовими травмами, то ваші межі не адекватні: будь-який підхід до вас, або активно рухайтеся поруч з вами, домовилися боляче вас.

І якщо ви не зцілюєте своїх ран, але тільки стискають на інших, скажуть, вони порушують ваші межі і ходять у ваших заспокійливих місцях, то ви стаєте життєрадісним поруч з яким будь-яка найбільш любляча людина, якщо він не жертвує його психічне здоров'я за збереження ваших опіків, буде змушений або відступати, не відступаючи, щоб спонукати вас боротися з ранами, поранивши вас знову і знову з його мобільністю і застрахом.

Якщо болить бути з іншими, коли вони живуть таким чином, що вони хочуть жити, є два способи, які ви можете або ізолювати себе або лікувати опіки.

Зв'язатися з намиНе коли один потерпілий і інший є запорукою уяви одного або обох. І в ситуації, де немає достатніх підстав для застрахування, або де неможливе з різних причин, як на високий ризик стати жертвами, так і благами: звинувачуючи одного насильства за їх щирістю, а інший нехтувати.

Ви також можете бути повністю нездатними, якщо ви вважаєте, що це підходить для когось іншого.

Якщо ви хочете перетворити свою душу всередині, і викликати її щирість, і якщо ви хочете її від кого, хто не думаю, що це буде для них, ви розбиваєте межі. Якщо ви нав'язуєте свої значення на когось, відхиляючи їх значення, тобто порушення кордонів. Трагедія, коли це зробити.

Франкність, на мій погляд, доречна де обидві (або група, якщо вона є групою) готові і здатні перетравити її і зробити корисні висновки з неї. Тоді він має сенс.

Ефект Ringelman неможливий!

Є людські шанси. . й

Кожен розум – це глибокий тематичний телевізійний набір, який ніколи не може, за будь-яких обставин, підібрати на хвилі іншої людини і прогнозувати, що сейф і чим не є.

І тільки один світогляд, так як висловлений, може глибоко захотіти навіть найсильніших відносин, і що ми можемо сказати про контексти, коли такі відносини не існують.

Автор: Ніна Рубштейн

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

English, Українська, Français...