Я тільки 24, але я вже забрав мій останній краватку. й

Ми робимо наш шлях через наші дні в хмарі стресу і тривоги. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Наші проблеми і турботи змінюються з тижня до тижня, але тривога ніколи не залишає нас.

Ми замовляємося від зайвої драми нашого життя, і за цим вежем ми знайдемо важко пам'ятати, що дійсно важливо. Це особливо важко крок назад і крок назад від щоденної процедури, щоб побачити перспективу.

Ми дуже уважно дивимося в життя, що ми помітили кожну гельму, але стоячи до прищу на тілі нашого життя, ми не бачимо горизонту можливості.

Час йде так швидко, що проблеми, які занурилися нас сьогодні в наступний день розчиняють в вівці минулої тензи. Шукаю назад, ви усвідомлюєте, що всі минулі об'єдналися в один потік і що ми були так збуджені про рік тому, здається, щось порожній.

Наше життя - це загадковість. Здається дивно важливо тим, хто живе в нинішній день, і ще коли ви поглянете назад, ви усвідомлюєте, що життя нічого.

І маленькі і великі події в житті, такі як День народження, свята, подорожі, стосунки, випікають в один великий пиріг, який тільки допомагає нам відрізняти один день від іншого, коли ви вікуєте, ви сиділи і прикусити торт і пам'ятте кожен момент, захопивши між зубами. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

«Я тільки 24 роки, але я вже вибрав мій останній краватку», - пише чоловіка, який передає свої думки після діагностики раку.

У своїй державі він дивиться на життя по-різному і підкреслює важливість речей, які ми, здорові люди, не помітили. Поява про себе настільки важко, що іноді ви відчуваєте фізичну вагу, яка падає на плечі.

І це те, що він писав...

683534

Я тільки 24 роки, але я вже вибрав мій останній краватку. Це краватка, яку я буду носити під час мого похорону, яка становить всього кілька місяців. Він не може відповідати моїм костюмам, але я думаю, що він ідеально підходить для випадку.

Діагностика раку прийшла занадто пізно, щоб дати мені будь-яку надію на тривалий термін життя, але я дізнався найважливіше про смерть. Головне, щоб залишити цей світ і бути трохи краще, ніж ви прийшли в неї. Я жив мій життя, мій існування, або досить втрата його, не буде сенсу, тому що я жив це без нічого.

До того, як я знав про своє захворювання, мій розум був повною з думок. Коли я дізнався, скільки часу я пішов, це стало зрозуміло, що це дійсно важливо. Я пишу вам чисто для самопізніх причин.

Я хочу дати мені своє життя, поділившись з вами, що я навчився.

Не витрачайте час на роботу, яку ви не хочете. Звісно, ви не зможете знайти щастя, що ви не любите. Відчуття, пристрасть і відданість легко приходять тільки тоді, коли ви любите, що ви робите.

до Побажання інших думок людей. Слабшає груші і примховує вас. Якщо ви нехай це, ви будете рости до тих пір, поки ви нічого не залишилося, але ваша оболонка. Послухайте свій внутрішній голос і стежте за ним. Що може викликати вас божевільним, інші можуть ви вірити, що ви є легендою, але ніколи не слухайте.

Виконайте контроль вашого життя, зробіть повну відповідальність за те, що відбувається з вами. Знайте шкідливі звички і спробуйте створити здоровий спосіб життя. Знайдіть спортивні розваги. Просто візьміть його легко. Нехай ваше життя буде визначено рішеннями, які ви віддалите.

Оцінити людей навколо вас. Ваші друзі та сім'я завжди стануть нескінченним джерелом міцності та любові. Саме тому не варто брати їх на користь.

Важко висловити свої почуття про важливість цих простих рішень, але я сподіваюся, що ви послухаєте когось, хто відчував вартість часу.

Я не збираюся, тому що я розумію, що останні дні мого життя було взято на величезне значення. Я просто бачу, що я не зможу бачити все, що відбувається в будь-який час, я маю на увазі штучний інтелект або інший фантастичний проект Elon Musk. Я також сподіваюся, що всі війни будуть завершені найближчим часом.

Ми піклуємось про здоров’я та цілісність нашого тіла, яке до смерті, не помітимо, що тіло нічого не більше, ніж ящик для приведення вашої особистості, думок, вірувань та намірів у світ. Якщо у вас немає нічого всередині цієї коробки, яка може змінити світ, то ніхто не буде застаратися, якщо вона загубиться під час доставки. Я вірю, що ми всі маємо потенціал, але це займає багато мужності, щоб реалізувати його.

Ви можете купатися через життя, створене за обставинами, втративши час після години, день після дня. Або ви можете боротися за те, що ви вірите і напишіть велику історію про життя. Я сподіваюся, що ви робите правильний вибір.

Залишити коментар на цьому сайті. Живіть значуще життя, незалежно від того, що він має для вас. Попереду.

Життя - красива пісочниця, де все можливо. На жаль, ми не будемо тут назавжди. Наше життя - це коротка іскра в вогонь цієї краси маленької планети, яка летить неймовірною швидкістю в нескінченному невідомому Всесвіті. Так приємно провести час з пристрастю.Проживаю з головою!

Дякуємо! Видання

5 речей чоловіка, який любить жінки

Ресивер залежить, від приймача не буде.

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: muz4in.net/news/mne_vsego_lish_24_goda_no_ja_uzhe_vybral_svoj_poslednij_galstuk_razmyshlenija_bolnogo_rakom/2016-07-11-41495