Мама втратила. . .

Найбільший страх дитинства, коли ваша мама втратила. Залишаю вас вдома, щоб сидіти, сказав: "Я буду повернутися найближчим часом, я буду йти в магазин", і це вечір, і мама пішли. А ліхтарі вже запалюються, і це стає темним зовні, і не мама!

І ви не можете пояснити малюку, що там була черга в магазині, і ви отримали там двічі, тому що перебудування і все це. І тоді я зустрів ще одну подругу, і поспілкуватися з нею, як жінки роблять. «Я думав, що ви вкрали!»

Що? Я. Моя найбільша страх, як дитина, що моя мама була вкрадена.й Коли я стала мамою, я повністю ліквідував ті речі. Я ніколи не залишив сина в домашніх умовах самостійно, коли я пішов в магазин. Я ніколи не втратив його в великому магазині, і він не мав того, що страх втратити матір. Ні.

Мій син 18 тепер. Дорослий, незалежний чоловік з бородою. Ну, як борода... Якщо ви не поголені на тиждень, вона виглядає як Barmaley.

Я отримую домашню ніч і пішов прямо до ліжка. І чоловік також відчував щось погане, і пішов на ліжко рано. І в одному годину вранці він світився на мене: хто ходити з собакою? Чоловіки все сну. Не пропустіть мене? Я вдягнувся, я отримав мій собака, я пішов з дому з нею, і я ходию навколо.

Ну, як довго я там з нею? Половина години. Я повернувся до входу, і там щітки Дучі. Одягнена Жінка Голий чоловік

Що, я кажу, моя совість є змія, право? і посміхатися з серкашм. А потім я бачу, що Duchet не має обличчя. Обличчя виглядає як Brezhnev загинув сьогодні і Beatles знизився.

Ви! - Кричить - Ви! Ви, людина. Де ти був? Ви пішли за сорок хвилин! Я працюю над кричущим, ви почуєте?

Ну, я кажу. У мене є навушники, і вони мають сумні дев'янисті музичні. Про "Ваша Дівчина Ліворуч" Ви хочете слухати?

Він відкрив свій рот, щоб сказати щось інше, і раптом він захопив мене. Він торкнувся шиї нісом, і обхопив своїми сивими руками за шию і мовчазно приступив.

Я був рубаний. Я кажу: Що ви робите? Ну, Дюк? Ну, де я збираюся? Я з собакою.

І він так глухий: Я думав, що ви були вкрадені ... Я зателефоную вам, ваш телефон якось недоступний, ran навколо будинку десять разів - ви не є. Ви ще не відповіли. Мама, я бажати вас, ви краще прокидати мене, якщо ви повинні. Я буде сірим, з вами час я двадцять.

Я захопив його теж. Ну, як hug ... Я стояв на пальці, і я захопив щось, і я досягла цього. Я кладу обличчя в пухову куртку, і я стояти. Собака стрибає, дощає, він стоїть в публіці, в його штани і тапочки ... Я втратив маму.

На життя приходять дитячі кошмари. й

Хто є минулим і хто майбутнім?

Моя мама мала маму, теж.

І це страх несвідомий.й Навіть якщо ви 20, 30, 50, вам ще страшно для вашої мами. Що він залишає будинок без телефону і загубиться. Вони будуть вкрасти, і вона буде вкрадена, тому що вона красива. Ось чому ми одягаємо мами: Чому ви йдете кудись і не скажете мені, де ви і коли ви повернетеся? ?

Подбайте про ваших дітей. Навіть якщо вони вже сірі діти, і вони мають свої сірі діти.

Складання мами дуже страшно. Я бачив його вчора. Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1037528922977073&id=100001599240325