Як не дозволяти людям контролювати вас: 12 золоті правила

Ви повинні це зробити.

Коли слово «добрий» використовується в розмові, коли мова йде про борг або зобов'язання, варто запитати питання «Чому потрібно?» Маніпулятори люблять тримати німців про те, що вони потребують того, що вони хочуть спочатку. Наприклад, слово батька, «Ви повинні отримати роботу», очищену від маніпуляцій, буде «Я повинен зупинити сидячи на шиї і піти на роботу». А поки хлопчик не повинен йти до роботи, він комфортний сидячи на шиї.

, Україна

Не обіцяє. Якщо я пообіцяю, я буду.

Пам'ятайте, як часто, під тиском від інших, ви зробили обіцяні обіцянки. маніпулятор спеціально відштовхує вас, щоб зробити обіцяні обіцянки, а потім використовувати провину. Не обіцяємо, але якщо ви обіцяєте, це зробити. Після того, як ви робите додаткові зобов'язання.

Не запитайте, не отримайте.

Часто буває, що ми, направляючи хорошими намірами, тільки зробимо речі гірше. Ми просто не запитали про допомогу. Тоді наші зусилля приймаються надані. Це ще гірше, коли одна людина просить іншим. Допомога в цій ситуації, ми також порушуємо закон "Ви повинні - ви це робите". Якщо вам здається, що людина потребує допомоги, візьміть можливість запитати його, якщо він готовий прийняти його з вас. Вдово, дівчина, яка мала п'ятий качка в зливній решітці, налаштовує її спеціально для того, щоб зустріти, що гарна дитина над там. І ви, бук, просто закручуємо його. Ви можете принаймні запитати.

Не відмовляється від запиту.

Будь-який запит має подяки. Маніпулятори, як правило, роблять порожні обіцянки або забути про послуги. Зверніться до запиту, але не соромтеся звернутися до служби повернення. Може бути навіть заздалегідь.

Жити в подарунок (не минуле або майбутнє)

Один з найважливіших законів, що дозволяє легко розбити маніпуляцію, порівнявши вас в минулому. Ми ніколи не хочемо бути гірше, ніж самі, так як інші люди часто роблять. Наприклад, маніпуляція «Що не сподобалося цього до» легко руйнується «не було раніше». Проміси солодкого майбутнього, обіцянки половини шкіри некваліфікованого ведмедя відразу ж припинять після питання «Так це буде пізніше, і що саме ви пропонуєте зараз? й

Не закріплюється.

Як часто ми прикріпимо до людини, об'єкта або професії? Як сильне вкладення може бути без шкоди нашому психічному балансу? Кожен має свою відповідь на це питання. Просто пам'ятайте, що ці емоційні зв'язки роблять його легкою. Не дозволяйте своїм близьким стати вітчизняними терористами.

Не варто встановлювати мету (ціль повинен служити боконом)

Це було чуже право мені. Для мене важливо бути цілеспрямованим. Я приймав мене під час реалізації своєї мудрості. Саме тому я віддаю слово з додаванням маяка. Якщо мета невірно встановлена, то після його досягнення є девастация. Ця мета, ймовірно, накладається на вас ззовні. Тож завжди запитайте себе, або людей, які надихають вас, питання «І тоді чого?» Подаруйте мені приклад одного з улюблених фраз усіх батьків: «Ви повинні отримати вищу освіту». А потім що? Як посередник, консультант з продажу або початок бізнесу можливе без вищої освіти.

Не турбувати.

Найпривабливіші закони. Вони можуть використовуватися для себе та інших. фраза «Не заважати» може працювати чудеса. Головне, щоб сказати, перш ніж почати відчувати роздратування.

Природа не має поганих погодних умов.

Закон з найбільшим філософським потенціалом. Вчиться скористатися будь-якою можливістю. Сформульовано в інших системах. Наприклад, в НЛП коментує: «Не поразки, тільки відгуки». Так багато людей, які навколо вас будуть щасливі нагадувати вам про ваші невдачі або скаржитися про те, як погані речі. З цим підходом легко впливати на настрій. У таких випадках пам'ятайте: немає хорошого або поганого, є тільки ваше ставлення.

Не судити, не критикувати.

Важко не критикувати інших. Немає необхідності критики, ні ви ні інші. Про нас Коли ви знову судилися, слухайте, але не критикуйте. Ось мій раунд питань для таких суддів: «І що випливає з цього?», «Як ви запропонували змінити цю ситуацію?», «Чому ви думаєте, що тільки ваша оцінка ситуації правильно?» Краще не взяти погану в голову, а важку в руках.

Не пропустіть інформацію, не зробивши його (досвід, майстерність, майстерність).

Якщо ви не перевірте інформацію, яку ви поширите, ви стаєте gosip дівчина. Ваші слова більше не вірять. Це буде насолоджуватися ворогами. При спілкуванні з іншими людьми з’ясуйте, як саме вони перевірили інформацію, яку вони повідомляють вам. Більшість з них не перевіряють її на всіх, ставши жертвами підопічних ігор або політичної пропаганди.

Скрізь і завжди запитайте дозвіл.

Етикетне право. Його використання не тільки задовольнить вас від зайвих зусиль, але і створить образ попілої людини. Якщо ви хочете, щоб вам було якомога більше, ніж будь-ласка. Я не знаю, що це право вимагати, якщо людина потребує допомоги. Таким чином, інші закони пов'язані один з одним, створюючи психічний щит проти маніпуляції. За допомогою посмішки, а також при виконанні асан.

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: pokolenie-x.com/? р=25439

Категории

Смотрите также

Новое и интересное