Поверніть ситуацію на користь: як реагувати на упереджені ставлення

Кожен з нас принаймні один раз в нашому житті зустрінеться з упередженим ставленням до себе – від вчителів, босів, колег на роботі або інших людей, з якими ми змушені спілкуватися. У цій статті ми зібрали поради для тих, хто намагається впоратися з цією проблемою:

1,1 км Не важливо, що інші люди думають про вас. Це ваше життя і ви живете його, не їх. Як ви хочете.

2,2 км Якщо хтось з ніде зачепить зуб на вас, не турбуючись про себе, і не намагайтеся «зважити причину в собі. й Зміщене ставлення зазвичай приховує банальну самодобавку, спроби стверджувати себе і пучок різних комплексів. Люди, як правило, проведуть свої слабкі сторони на інші, що набагато простіше, ніж позбутися від них.

3. У Ви також були зміщені, і, ймовірно, багаторазово. Намагайтеся пам'ятати кілька таких ситуацій - тому ви зрозуміли, що це не людина, яка спровокувала невдоволене ставлення до себе, але ви самі придумали щось там.

4. У Як незалежно від чужої думки досить просто, але в реальності все виходить набагато складніше. Інколи варто сердитися або вимкнути, щоб використовувати цю негативну енергію, направляючи її в позитивному напрямку.

5. Умань Демонізація детракторів – простий і приємний підхід, адже в цьому випадку ви виступаєте як позитивний характер.Вони стають злом і безтурботними монстрами, які ви борете. Однак варто пам'ятати, що насправді всі ці люди просто потерпілі від власної небезпеки і підсвідомих страхів, і нічого гірше, ніж інші – ви просто незадоволені падіння під гарячою рукою, а також – голови.

6. Жнівень Є величезна різниця між конструктивною критикою і відкрито упередженим судом. Не варто слухати людей, які критикують вас – можливо, вони просто намагаються допомогти вам. Наш мозок важко переносить критики і реагує однаково болісно до будь-яких нападів ззовні, але якщо ви заспокоїлися і думають за хвилину, ви легко знайдете вищезгадану різницю. Якщо хтось намагається розповісти вам щось важливе, слухайте.

7. Про нас Ви не повинні йти на інших людей. Це не полегшить вас в будь-якому випадку, а негативність у світі буде тільки збільшуватися.

8. У Маднес є негайним. Збережіть собі нерви: погані думки з голови, прийміть те, що ви не можете контролювати чужі думки, і витрачати час на компанію людей, які вам подобається.

9. Навігація Цей же каустичний коментар може прийти від кого, хто просто потрапив на виворітну ногу, або від кого, хто не може жити в день без перезапуску будь-кого в грязь. Якщо це останній випадок, варто відкликати заяву Tina Fey: «Ви не повинні витрачати енергію, намагаючись переконувати людей». Ще одна думка краще або не помітити на всіх, або йти вперед – коли ви стоїть на вершині, думки зміняться самі. Або вони не будуть. Хто піклується? Ви хочете, чи інші, як це чи ні. й

10. Або тут ще одна чудова цитата з Тіни: Якщо ви зіткнулися з непрозорим, чи це сексизм, вікизм, люксизм або навіть агресивний буддизм, просто попросіть себе, «Чи можу ця людина запобігти мені від отримання чого я хочу? й? Якщо відповідь немає, ігноруйте його і перейдемо. Інвестуйте свою енергію в власний бізнес, щоб ви могли швидше досягти успіху. Якщо ви стаєте великим босом, не наймайте людей, які лікують вас погано.

11. Люди, які занадто упереджені і песимістичні про все, тільки тому що вони хочуть, щоб стати великим болем у ас.Не відпустіть себе від них. Позбутися від цих людей і уникнути їх пізніше.

12. Розуміння і емпатія прийдуть в зручний для вас час, де ви хочете показати їх.й Іноді вони можуть вирішувати навіть найпривабливіший конфлікт.

Чому чоловік хоче бути з однією жінкою і бігти з іншого?

7 речей, які знищують наше щастя в двадцятому столітті

13.00 р. Чоловіче ставлення, як «Я охолоджую, ніж всі вони» і «Я лікую мені так само, тому що я роблю краще роботу, ніж вони роблять» зазвичай більше шкоди, ніж добре.Тому що вони мають негативне позначення. Так просто не враховують інших людей. Так, вони можуть пошкодити вас недбалим словом, але біль пройде швидко і ваше життя стане набагато простіше, якщо ви просто зупините розгляд цих людей як суттєвий фактор у вашому психічному затишку.

14. Навіть найуспішніші, впевнені в собі і улюблені натовпи стикалися з критикою.й Якщо громадська непрофесійна зупинка, вам навряд чи вдасться досягти успіху.

15.00 р. Доброго дня, як феномен завжди буде існувати. - після всього, ми люди. З іншого боку, коли людина занадто зайнята власним життям, чужа думка просто припинила його. Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: Mixstuff.ru/archives/110471