Я гарячий / я дует: Як використовувати кондиціонер в спеку

Літо в повному гойдалці, і з ним офісні війни на тему "Я гаряча / я дует"

Ми сподіваємося, що ви можете знайти компроміс, але в той же час, тут ви.Правила використання кондиціонера без шкоди організму.

- Пам'ятайте, різниця температури 8-10°C. Оптимальним варіантом є охолодження повітря в номері 3-5 ° С.

до Не забудьте вчасно очистити кондиціонер. Адже це відмінне середовище для накопичення бактерій і побутового пилу, волосся тварин, кухонного жиру. Позбутися від усього цього потрібно, щоб зібрати майстра три роки після створення системи, а потім щорічно.

до Дуже важливо один раз на кілька годин, щоб зупинити кондиціонер і провітрювати автомобіль, офіс або квартиру.

до Не забудьте зволожувати повітря. Для цього можна придбати спеціальний зволожувач або повісити вологу тканину на вікно або двері шафи.

до Не рекомендується встановлювати кондиціонер на робочий стіл або ліжко.

до Не рекомендується починати кондиціонер в приміщенні. Поверніть на пристосування, залиште номер, пройдіть, напийте воду і поверніть в 10-15 хвилин.

до Якщо можна не використовувати кондиціонер, не ввімкніть його. Якщо ви повернете його, то візьміть перерви в роботі кожні три-п'ять годин на півгодини. Не забудьте використовувати прості вентилятори, які не охолоджують, але удар повітря, які також виробляє охолоджуючий ефект.

Вас цікавить.

7 способів зупинити потік часу

Удачливий, подарунок! Що не можна давати

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.facebook.com/Osteopat. Odessa/?ref=un_c