Ви хочете піти, навіть якщо ніхто не навколо. . й

Один аспект чоловічого шляху є примхливістю. Довіра відповідного жіночого аспекту. Багато чоловічих релігій навчають навпаки. Чоловіки повинні довіряти, жінки повинні прийняти.

Парадокс - це те, що не можна захопити жінку, що сидить спокійно не означає, що вихров не народжується всередині неї. Я пам'ятаю для решти мого життя, красива робота дивовижного, мій улюблений майстер Steve Shutwater. Жінка прийшла до нього з наказом.

Вона розповіла про наступне оповідання. Її чоловік надав їй, нічого не відмовляв, переніс її в руках. "Не хвилюйтеся про що-небудь, - сказав він: "Ви стежите мені, як за кам'яною стіною". Одного разу їзда по дорозі з чоловіком - і раптом вантажівка стрибала з кута. Чоловік тільки зумів поставити машину так, щоб удар припав на нього. Він був розірвав, і жінка і дитина були майже неслухняними.

На замовлення замовника жінка захотіла зрозуміти одну річ, якою силою було водіння цього вантажівка? А робота Стіва з усіма його простотою і безтурботністю показали, що Вантаж був керований цією жіночою неправомірною силою.й

Не стоїть на шляху реалізації жінки, ні з квітами, ні з любов'ю, ні з палацами і замками. Як один друг шахти каже: «КАМАЗ» ширше. й

Що відбувається в цьому світі. Нема нічого робити з нею. Ця історія є суть всіх збройних конфліктів на цій планеті. Чисті народи мають Бразильський карнавал або ніч Івана Купала – інакше, чекають війни. Неважливо, якщо це називається чумою або революцією. Не тільки чоловік - весь світ.

Якщо перший приклад недостатньо, я можу розповісти вам другий. Історія з моєї мами. Її друг і її друг пішли в театр. Вони кладуть на вечірні сукні, зробивши їх волосся. Мій чоловік був ревнистим і неслухняним. Він нагадав дружину, що вона збиралася зробити пельмені. Вона і її друг довелося перетворювати листи так, щоб не видаляти суконь і ліплення в цій формі. Вони зробили його в театр. Але коли вони повернулися, вони знайшли амбулаторію на вході. Чоловік отруйований пельменями. Вареники були натурально взяті на дослідження. Звичайно, нічого не знайдено в лабораторії. Ямки люблять пельмені. Просто навантажений. Тільки тому, що жінка бере на себе зобов'язання проголосувати і не означає, що вона відмовляється. Саме в своїй природі прагнення рухів, танцювати, не пережити. Жінки не слабшають в бою сексів. Їхня зброя менш очевидна. Ви не можете запам'ятати повідомлення від інтернету: «Ви програєте до їжі?» Моя дружина - хороша варка.

І в усіх цих прикладах жінка не винна. Якщо вихров народився в ньому, він народився. Коли моя дочка була її першою тантою, я захопила її і заспокоїла її вниз і сказав: «Це океї, це частина вашої природи. й Якщо ви не хочете танцювати, співати і танцювати, коли він починається. Якщо ви можете. .

Я сподіваюся, що ці приклади достатньо показати, що Жінка не може прогулятися доріжкою згубності.й Той факт, що жінки роблять це просто викликає певні соціальні процеси, які жінки, здавалося б, нічого спільного. Жінка повинна закрити її з'єднання зі Землею, стати напівживою, потім вона джмінь, або продовжувати заповнювати цей світ вільними енергією.

Жіночий спосіб - шлях довіри. Перш за все, ваш характер. Жіноча природа не зла. Справа в тому, що трава ламає асфальт - трава не в полум'я. Не асфальтувати. Трава хоче жити і подарувати життя.

Якщо жінка довіряє свою природу, вона легко довіряє світу і чоловіка, в тому числі. У цьому випадку вона швидко розкриває, що її природа береться з місця, де не потрібно і приносить, де необхідно.

Якщо жінка перестала довіряти своїй природі, вона не може довірити чоловіка. Вона програє трек. Це не зрозуміло, що справа, що неправильно, що правда, що це помилково. При переході на зовнішні замітки, неминуче втратить свої внутрішні. Приєднуйся до другого класу чоловіка.

Є одна річ. Довірити свою природу. Таке мужність неможливе у нестрахній культурі. Залучення не заважає інстинкту самозбереження; навпаки, доповнює його. Це в природі жінки, щоб зберегти життя, дати життя і неперевершено вбити всіх, хто заважає її життєдіяльності. Якщо жінка здавалася своїй природі, то вона починає любити її душу. Якщо вона не позбавлена відваги, вона переходить на шлях перегнійності. Шлях гумності - шлях людини. А потім на біг-в - хто не сховав, я не відлякую. Дивіться фільм "Нічний годинник" або "Круель-Романтика", який ближче.

Тепер для чоловіка. З відкриттям «Я нічого не» дає людині свободу діяти. Якщо людина нічого не має, то все, що він може зробити, це любов і дія.

Величезна кількість чоловічих оповідань присвячена красивому темі: "Нехай вона плавиться." Давайте візьмемо легендарну казку «Про старій жінці, і золоті рибки». Ідея жіночої гумності є настільки глибоко присутнім в патриархальній культурі, що всі критики псують стару жінку під різними філософськими ознаками. І старий чоловік, хоча він смоктати, не дивно, що нічого робити з ним. У цій повісті старий чоловік сліпо довірився старої жінки, тому він схожий на ідіот. Він прогулявся по дорозі жінки.

У багатьох містах я попросила жінок поставити суть жінок на папері. І я бачив той самий процес - один з членів групи, під виворітними очима інших, взяв олівець або маркер яскравого кольору і почав малювати величезні місця паперу з насолодою до... до готовності. Так давна жінка. Звісно, старе завдання було приходити до умов з неминучою втратою. Це або стара жінка або Goldfish. Тоді він мав можливість сказати: «Я не хочу більше – якщо ви хочете, поїдьте себе». Типовий сімейний конфлікт.

Довірити свою природу. І може з'ясувати, що її природа буде віднести від такої старої людини, або навпаки - довіра в нього прокине - ні, і, можливо, сітка займе правду і погоджується з рибою. Хто знає ці дівчата? А старий чоловік може судити іншим чином: «Так, Бог буде з нею з золотою рибою, але я буду заважати старої жінки». Це правда. А потім є можливість не перепрошувати стару жінку, але сказати: «Побачити тебе, мати, навіть нехай нічого не залишилося – але вони відкинулися в повному обсязі». Якщо людина нічого не володіє, він має можливість любити і необхідну свободу дій. Він не боїться втрати: «Дуже, Бог взяв. й

Також цікаві: 10 правил життя разом з жінкою

Чим більше ви подаруєте жінці, тим більше ви отримуєте життя

Історія моєї практики. Співвласник бізнесу один день приніс дружині ключі до офісу. І сказав він: "Я втомився від вини. Хочу піти в курорт. І пішов він. Вона швидко потрапила до автомобільної аварії. Повідомлення. Він був правим. Він не обмежував його, навпаки, він отримав свободу. Вона могла б зробити те ж саме - від руки над ключами до когось і залишити з ними. Це дасть бізнес-менеджеру. Ось вже її відхилена влада атакувала її. У своїй картині світу він відчував час, щоб зберегти своє життя. Коли вона була випадковою, людина повернулася назад, чекала, щоб її відновити і злетіти знову. Це сутність великої рогатості. Хоча це здається божевільним з-за кордону. Але є внутрішня угода з будь-яким результатом. Жінки приваблюють до таких чоловіків – вони незрівняні і вільні.

І це суть чоловічого шляху. Ви хочете, щоб піти, навіть якщо ніхто не є навколо і навіть якщо ви ніколи не отримаєте там, або піти голий.

Автор: В'ячеслав Гусєв

П.С. І пам'ятаєте, просто змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: annashaman.com/2016/07/06/%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%B0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D%D0%BE%D0%BE%D%D0%BE%D%D0%BE%D%D0%BE%D0%BE%D%D%D%D%D%D0%BE%D%D%D0%BE%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D