373
Зелені помідори: кращі рецепти
З незрілих томатів одержують відмінні консервовані страви. Ці можна маринувати, фаршировані і засолити зелені помідори на зиму, а також ікра або салати. В якості додаткових інгредієнтів використовують моркву, цибулю, болгарський перець, різноманітні приправи і пряні спеції.
514792
Зелені помідори «зловити пальцями»
Склад (за 3 кг. помідорів):
У банку спочатку кладуть зелень, часник, рослинне масло. Потім помідори і цибулю зверху. У готовому заливці додайте оцет і залийте гарячими маринадом помідорами. Стерилізувати протягом 15 хвилин.
Зелені помідори фаршировані часником
Полив (для трьох літрових банок):
Зробіть надрізи на томаті в декількох місцях. У цих розрізах приклейте дрібно нарізаний часник. Я ріжу всі помідори навпіл і великі в чотири. Покладіть зелені помідори в банки, залийте гарячою морквою. Стерилізувати 10-15 хвилин після кипіння води. Закриті банки перетворюють кришку, накривають товстою тканиною (краще ковдрою) і залишають до охолодження.
Мій чоловік любить зелені помідори, фаршировані часником. Згідно смаку серед консервованих помідорів, чоловіки дали їм перше місце.
Рослинні томати 'drunk Р
Полив (для 7 - 700 г. банки):
Приготувати маринад залити помідори, стерилізувати 15-20 хвилин і рулон. Банки добре зберігаються навіть при кімнатній температурі.
Зелені томати 'delicious Р
Зали:
Покладіть помідори і шматочки болгарського перцю в банках, залийте окропом двічі, кип'ятивши моркву на третій і рулон. Помідори смачні.
Я покрили ці помідори в томатному соку, але без додавання оцту. Виготовлений томатний сік, додається сіль, рецепт цукор і кориця на кінчику ножа, кип'ятять протягом 5 хвилин. Потім заливають помідори соком, додають 1 таблетку ацетилсаліцилової кислоти (аспірин) на літрову банку і відразу ж прокочують кришку.
Зелені помідори з желатином «мирак»
Полив (на 1 літр води):
Передзамочений желатин в теплій воді протягом 40 хвилин. Зробіть заливку, кип'ятіть, додайте желатин і оцет, відваріть заливку знову. Залийте томати і стерилізуйте їх протягом 5-10 хвилин.
Я ніколи не спробував зеленим помідорам з желатином, але я чув хороші відповіді. Так я закрив дві порції: зелені і коричневі помідори.
П.С. Ці томати називають «Мирквою». Вони були смачними і близькими
Зелені помідори з капустою
Зали:
Зелені помідори і капуста великі порізати і покласти в банку спеціями. Спочатку залити окропом, дати настоятися 20 хвилин, другий раз закінчуємо заливкою. Додати 1 аспірин таблетки в літрову банку і рулон.
Рослинні томати з яблуками в рожевому бринзі
Зали:
У банці покласти помідори, кілька яблунь лобів і 2 невеликі кола шкірених буряків. Кількість буряків залежить від насиченого кольору бруньки і смаку. Не кладемо більше 2 штук буряка, інакше бринза за смаком в'яжемо.
Залийте окропом протягом 20 хвилин. Потім залити воду з неї, відварити її. Гаряча брунька заповнюємо томатами і розкачати кришку. Я зробив трохи по-різному: для того, щоб буряк не втратив свій колір, додавши його в заливку, кип'ятивши її 5 хвилин оцтом, а потім залити його в банки. Так само томати можуть бути зроблені без буряків, вони також дуже смачні.
Солоні зелені помідори в бочках (соляна)
Кориця (для 8 літрів окропу):
Зелені томати з цукром в томаті (солодкі томати)
Інгредієнт:
5 нудних картопляних страв
Заціки: знаменита грецька закуска огірків і йогурту
Зелені томати (свіження)
Вибираємо густі помідори. Вирізати трохи більше, ніж салат. Підключіть в банки 0,5 і 0,7 л. Залийте холодну воду і додайте до стерилізації протягом 10-15 хвилин. Розгорніть його.
Такі помідори взимку добре підходять для приготування салату. Відкрийте банку, зливаючи воду, отримайте помідори. У них додати сіль, рослинне масло, цибулю, часник, зелень - салат свіжого помідора готовий.
З любов'ю, насолоджуйтеся смачними стравами!
Автор: Світлана Антонова
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: i.ovkuse.ru/blogs/kulinarija/podborka-receptov-po-zagotovke-zel-nyh-pomidor.html
514792
Зелені помідори «зловити пальцями»
Склад (за 3 кг. помідорів):
- 200 г зелені: петрушка, кріп, листя вишні
- (або смородини)
- 100 грам цибулі (Я в кожній банці)
- нарізаний на підлогу цибулини.
- 1 голова часнику
- 3 л води
- 9 ст. цукру
- 2 ст.л. солі
- 2-3 штук лаврового листа
- 5 перець
- 1 стакан 9% оцет
- Овочева олія (з розрахунку 1 ст.) ложка на літр може)
- 1.5 л води
- 1 ст. цукру
- 1 ст.л. солі
- 1 ст.л. оцту
- 1 ст.л. рослинної олії
У банку спочатку кладуть зелень, часник, рослинне масло. Потім помідори і цибулю зверху. У готовому заливці додайте оцет і залийте гарячими маринадом помідорами. Стерилізувати протягом 15 хвилин.
Зелені помідори фаршировані часником
Полив (для трьох літрових банок):
- 1 літр води
- 1 склянка цукру піску
- 1 ст.
- 0,5 склянки 9% оцту
- Качка, кріп, петрушка.
Зробіть надрізи на томаті в декількох місцях. У цих розрізах приклейте дрібно нарізаний часник. Я ріжу всі помідори навпіл і великі в чотири. Покладіть зелені помідори в банки, залийте гарячою морквою. Стерилізувати 10-15 хвилин після кипіння води. Закриті банки перетворюють кришку, накривають товстою тканиною (краще ковдрою) і залишають до охолодження.
Мій чоловік любить зелені помідори, фаршировані часником. Згідно смаку серед консервованих помідорів, чоловіки дали їм перше місце.
Рослинні томати 'drunk Р
Полив (для 7 - 700 г. банки):
- 1.5 л води
- 4 ст. цукру
- 2-3 столові ложки солі
- 3 лаврові листки
- 2 зубчики часнику
- 10 горох чорного перцю
- 5 гвоздик
- 2 ст.л. горілки
- 2 ст. л. 9% оцту
- Щітка гіркого червоного перцю
Приготувати маринад залити помідори, стерилізувати 15-20 хвилин і рулон. Банки добре зберігаються навіть при кімнатній температурі.
Зелені томати 'delicious Р
Зали:
- 1 літр води
- 4 ст. цукру
- 3 ч.л. солі
- 100г 6% оцет
- солодкий болгарський перець
Покладіть помідори і шматочки болгарського перцю в банках, залийте окропом двічі, кип'ятивши моркву на третій і рулон. Помідори смачні.
Я покрили ці помідори в томатному соку, але без додавання оцту. Виготовлений томатний сік, додається сіль, рецепт цукор і кориця на кінчику ножа, кип'ятять протягом 5 хвилин. Потім заливають помідори соком, додають 1 таблетку ацетилсаліцилової кислоти (аспірин) на літрову банку і відразу ж прокочують кришку.
Зелені помідори з желатином «мирак»
Полив (на 1 літр води):
- 3 ст.л. солі
- 3 ст. цукру
- 7-8 шт лавкового листа
- 20 ароматних перців гороху
- 10 штук гвоздик
- Кіннамон
- КСНУМКСг желатин
- 0,5 склянки 6% оцту
Передзамочений желатин в теплій воді протягом 40 хвилин. Зробіть заливку, кип'ятіть, додайте желатин і оцет, відваріть заливку знову. Залийте томати і стерилізуйте їх протягом 5-10 хвилин.
Я ніколи не спробував зеленим помідорам з желатином, але я чув хороші відповіді. Так я закрив дві порції: зелені і коричневі помідори.
П.С. Ці томати називають «Мирквою». Вони були смачними і близькими
Зелені помідори з капустою
Зали:
- 2.5 л води
- 100г сіль
- 200 г цукру
- 125г 9% оцет
- Ділдо
- Парслі.
- болгарський перець
Зелені помідори і капуста великі порізати і покласти в банку спеціями. Спочатку залити окропом, дати настоятися 20 хвилин, другий раз закінчуємо заливкою. Додати 1 аспірин таблетки в літрову банку і рулон.
Рослинні томати з яблуками в рожевому бринзі
Зали:
- 1.5 л води
- 1 ст.л. солі
- 5 ст. цукру
- 70г 6% оцет
- Гороховий перець.
- Парслі.
- яблука
- Кошик
У банці покласти помідори, кілька яблунь лобів і 2 невеликі кола шкірених буряків. Кількість буряків залежить від насиченого кольору бруньки і смаку. Не кладемо більше 2 штук буряка, інакше бринза за смаком в'яжемо.
Залийте окропом протягом 20 хвилин. Потім залити воду з неї, відварити її. Гаряча брунька заповнюємо томатами і розкачати кришку. Я зробив трохи по-різному: для того, щоб буряк не втратив свій колір, додавши його в заливку, кип'ятивши її 5 хвилин оцтом, а потім залити його в банки. Так само томати можуть бути зроблені без буряків, вони також дуже смачні.
Солоні зелені помідори в бочках (соляна)
Кориця (для 8 літрів окропу):
- 400-500 грам солі
- 200 г цукру
- 200г кріп
- 10-15 грам гіркого перцю (за бажанням)
- 100-120 грам листя чорної смородини або вишні
Зелені томати з цукром в томаті (солодкі томати)
Інгредієнт:
- 10кг томати
- 200 грам листя чорної смородини
- 10г розсіяний перець
- 5г кориці
- 4 кг зрілих томатів для томата (або томатної пасти)
- 3 кг цукру.
- Сіль - за смаком (не менше 3 ст.л.)
5 нудних картопляних страв
Заціки: знаменита грецька закуска огірків і йогурту
Зелені томати (свіження)
Вибираємо густі помідори. Вирізати трохи більше, ніж салат. Підключіть в банки 0,5 і 0,7 л. Залийте холодну воду і додайте до стерилізації протягом 10-15 хвилин. Розгорніть його.
Такі помідори взимку добре підходять для приготування салату. Відкрийте банку, зливаючи воду, отримайте помідори. У них додати сіль, рослинне масло, цибулю, часник, зелень - салат свіжого помідора готовий.
З любов'ю, насолоджуйтеся смачними стравами!
Автор: Світлана Антонова
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: i.ovkuse.ru/blogs/kulinarija/podborka-receptov-po-zagotovke-zel-nyh-pomidor.html