Enfield від 70-х - найшвидший електричний автомобіль

Майбутнє електроенергетики тут, і це сорок років. Перемістити Тесла, 1970-ті роки, щоб прийняти свою спадку назад.

Не існує помилки у назві - цей автомобіль фактично є найшвидшим електромобільом, що допускається на дорогах загального користування в світі. Це завдяки журналісту Джонні Сміту, який врятував Енфілд 8000 чотири роки тому, коли він був про те, щоб бути звільнений через пошкодження паводків.

Побудований на острові Віг під час нафтової кризи, він спочатку видобув менше 8 сил і мав найвищу швидкість близько 65 км/год.

Це безпечно сказати, що реставраційні роботи Сміту, поєднані з парою акумуляторів, які частіше бачили в конструкції вертольота, дали машину трохи більше задоволення.

Тепер називається Флюкс конденсатор, він виробляє 811 сил — більше 100 разів оригінальні — і прискорює до 182 км/год в з'єднання шести секунд.

Це робить його швидше, ніж Lamborghini Aventador, McLaren 650S, Porsche 911 Turbo S і навіть Tesla P90D з Ludicrous-Mode.

І в спринтерській заїзді в Санта-Поділі минулого Субота, вона довела її крутість, що складає чверть милі в 9,86 секунд, з середньою швидкістю 195 км / год.

«Я хвилююсь про те, що це маленька жовта річ може зробити», - сказав Сміт. "Не дивлячись на те, що багато водіїв сказали мені, що 68-дюймовий автомобіль колісної бази ніколи не зможе йти так швидко, як ми бажали, Енфілд зарекомендував їх неправильно", - сказав він. ?

Призначений для побудови британського електричного гарячого стрижня. І я сподіваюся, що я зможу довести, що Девід може, безумовно, збити Голіат. опублікований

Підпишіться на наш канал YouTube, який дозволяє дивитися онлайн, завантажити з YouTube безкоштовні відео про відновлення, омолодження особи. Любов для інших і для себе, як відчуття високих коливань, є важливим чинником в загоєнні.

Як це, поділитися своїми друзями!

www.youtube.com/канал/UCXd71u0w04qcwk32c8kY2BA/відео

Веб-сайт: www.facebook.com/

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: topgearrussia.ru/відео/31425_Enfield_iz_70_h_godov_samyiy_byistryiy_dorojnyiy_elektromobil