Життя без епоху: Італійський досвід

В юнаті фраза «справа тільки початок у віці 40» викликала посмішку. Що таке життя?

Тепер я перекреслюв 50-річну марку, вона знову посміхається.

Я знаю, що життя починається, коли ви дійсно хочете. 40, 50, 60 і 70, я думаю.

І це не теоретична причина «на тему», але особистий досвід, який дає право сказати так.На 45 років я змінив свою долю з нуля.

І не дайте мені хлопчика-депутати під час вигнання романтики з майбутнім італійським чоловіком, і не існує інших романів з італійцями, які знають, як буде розвиватися майбутнє життя.

В результаті підкритої гри хлопчика німбло я знайшов себе на вулиці без моєї улюбленої роботи з безготівковим кредитом банку.

Якщо це не було для цієї обставини, я хотів би сумніватися, чи приймаєте пропозицію до маррію. І, швидше за все, наш роман не пішов, як це відбувається, коли люди відокремлюються тисяч кілометрів і бояться змінити своє життя. Привіт, у віці 45, щоб змінити країну, мову, залишити навіть дорослим, але єдиний син, о як непросто.

Дякую, Ілля, бо, вчинивши блюмінацію, ви самі подарували мені можливість жити фантастичні 10 років в найкрасивішій країні світу, які навчають мене різним виглядом життя і різним ставленням до віку. Він дав мені почуття свободи і щастя робити речі, які я ніколи не мріяв про це.

У Росії ця можливість зазвичай йде з пенсією.

Після того, як ви навчилися, заробіток квартири, виховання дітей, створення кар'єри, не встигли думати про про пропущені можливості. А тепер вам не доведеться дати свій час своєму роботодавцю, ви можете, нарешті, виконати свою довгу мрію навчання, щоб грати гітару або приймати уроки вокалу або фарби акварелі. У вас є можливість, але не всі його використовують.

На жаль, для когось, і є багато таких людей, пенсія є катастрофою, що називається “Привіт, старий вік!” Особливо це стосується жінок.

Давайте подивимося на вік Росії та Італії.

Італійці не думають про нього, і це.

Перш за все це пов'язано з тим, що тривалість життя в Італії довший. На добре збереженому відпочинку тут залишають набагато пізніше, ніж в Росії. Займається до участі в класі, адже він 70 років. Його досвід використовується як людина хоче.

Італійці не чекають, щоб зробити те, що вони хочуть.

Коли це буде? Вони живуть "хто і зараз".

Я хочу їздити на мотоцикл, гонки, навіть якщо 100 років за плечима.

Не вдалося стати професійним співаком, вони будуть співати у вільний час ввечері. Одне з моїх друзів, інженер, який довгий перетинав 70-річної верстви, тому заварює джазові композиції в четверах в одному з барів, які приходять з сусіднього міста, щоб послухати його.

Люди живуть в повній силі без обмежень.

Відправлення автоклубу в місті Empoli.

1 999 р.

Мій друг Франческо (his 60+), інженер, який працює для нафтової компанії, пішов до Сицилії цього року з друзями на мотоциклах від Мілана, 1,240 км, а також 1,240 км назад.

Половина італійців хвора з автоспортом і дивитися MOTOJP

Про футбол

Італійці працюють жити, не жити на роботі.

У неділю або пізно вночі він має стільки інших інтересів. У 19:30 вулиці порожні. Увечері з сім'єю або друзями готують Італійські страви. Це свята і вишана традиція.

Сім'я, діти, друзі, найбільш важливі речі в житті.

У Росії робота часто замінює особисте життя людини, втратиючи його на засмагу не тільки в фінансових умовах, але і втрати сенсу життя. Ось чому вони тримають зуби.

Яка російська жінка очікує після пенсії?

Для більшості, шлях передбачуваний до сліз.

Пощадки з маленькими онуками мають багаторічну зайнятість. Вирощування, бабуся!

Це сезонні розваги з капелюхом в руці.

У решту вільного часу на дивані телевізором ви чекаєте серіалу!

На щастя, є інші жінки, які розуміють, що довгоочікуваний момент прийде, коли вони можуть, нарешті, подумати про себе. І вони насолоджуються йоги, плавання, не пропустите жодного вчинку і усвідомлюють всі світські події в місті. І їх кількість поступово зростає.

Дуже часто це зроблено тим, хто мав або мав можливість подорожувати світом і побачити інший спосіб життя.

Італійці, які обожнюють своїх онуків, ніколи не сидять з ними. З радістю візьміть дитину, але тільки за пару годин для гри, прогулянки, їсти морозиво разом.

Італійська бабуся має власний зайнятий і активний життя. Вона підняла своїх дітей, і її онуки не її занепокоєння. Після всього, є дитячий садок або дитячі садки.

Вона має дуже різні плани. Пити каву з друзями, покупками, перукарем, яка вона йде не рідше одного тижня. Іноді просто мити голову і класти волосся. А щотижнева п'ятниця з друзями в улюбленому ресторані, яку потрібно звернути увагу.

Перш за все італійці думають про ідеальний манікюр, педикюр і зачіска. Все інше буде чекати.

У той же час вона не на всіх лижах, як ви можете подумати, але велика господиня, яка має всю сімейну їдальню на столі кожен день о 13:00. А потім є щотижневий недільний обід, який збирає коруси і другі коруси разом з літніми тітами, і готує для нього, як приготування весільного столу.

І втомився від прийому гостей, ввечері вона може вільно йти, щоб відпочити в улюбленому барі. І ніхто не буде виглядати в суді, підозрюючи, що щось не дивно.

І вона не думає про те, хто думає про неї. Він живе, як він хоче і робить те, що він хоче.

Вона купує одяг без мислення про довжину її спідниці або чи краще її покрити руками з віком. Головне, що вона любить, і якщо ви не, це ваша проблема.

Відчуття впевненості в італійських жінок переважає, і є прості пояснення для цього. Першим є наявність чоловіків різного віку, адже в Італії вони ще більше жінок. Тому не потрібно виходити з вашого способу, шукаючи чоловічу увагу. І два. Навіть найяскравіша дівчина піднімається в повній чарівності. У дорослому житті вона не сумнівається, що вона унікальна і унікальна.

Де можна дорослої жінки піти ввечері, особливо якщо вона єдина?

Ресторани

Бар?

Нічний клуб?

Ну, крім Клубу знайомств для тих, хто ...

Не чоловік в Росії жінка може ходити тільки собака ввечері.

Не відбувається, щоб увечері ви могли, наприклад, піти танці.

Не просто, що в Росії немає танцювальних підлог. Вони не є, тому що немає одного, щоб піти.

Ви знаєте, що я чую найчастіше від своїх земляків, коли вони запитують мене, щоб піти в танцювальну школу замість того, щоб зробити кросворд головоломки або перехресний вечір?

«Я мій вік, збираюся танцювати просто незаймана. Я не зроблю людей сміятися.

«Я ніколи не зносу, що в моєму віці. й

І "Ви не можете робити це в моєму віці".

Коли я розповідаю італійських друзів про це, вони дивляться на мене з непорозумінням.

"Ви не можете?"

"Чому не?"

«Хто придумав це?

І справді, хто?

Це найкращий час, щоб дізнатися, як танцювати waltz або tango.

Ор Сальса і баката.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.

До речі, проведеного американцями на хвороби Альцгеймера, несподівано показали, що Впевнений спосіб зберегти мозок чітким і запобігти цьому захворювання є танці. Щоб зберегти здорову голову, дорослим потрібно танцювати. Особливо після 70.

Танецьпол

Ви коли-небудь дивилися, чому жінки в Росії одягають офісні наряди, призначені для виходу? Тому що немає ніде, щоб носити їх.

Що робити, якщо ми готуємо до майбутнього танцю?

Два або три рази на тиждень?

Не вистачає суконь тут.

Перш за все, коли ви йдете в магазин, ви будете звертати увагу на вішалка з вечірніми нарядами.

І я представлю Італії для решти мого життя, адже це мрія прийшла вірною - навчатися танцювати. Waltz, tango, латинський танець. Всі танці тут, незалежно від віку. Коли я вперше випадково прогулявся в натовпі 300-серійний танцювальний зал і побачила італійці в своїх 60-х танцівницях фокстроту і скеля 'n' рулон, він був схожий на блискавку. Чому я ще не танцюю?

Знайдіть найближчу танцювальну школу з балами!

Один з багатьох кульових танцювальних шкіл в Ріміні для всіх вікових категорій

Або ж ви можете сміливо піти в молодіжний дискотека в стилі 60-х, якщо вам подобається музика цього періоду, і ніхто не буде виглядати на вас нав'язливо.

Для отримання інформації: старий тут є ті, хто перетнув поріг 80 років, всі інші дорослі.

І ще один потужний аргумент. У Росії, приймаючи уроки танцювальних кульок значно дешевшими, ніж в Італії. Я ніколи не пропустимо можливість відшліфувати обладнання, коли я вдома, також тому що російська школа балонного танцю є однією з найсильніших.

Не пропустіть можливість вивчати танець. Хто знає, куди приймає дорога.

Є ще одне, щоб дізнатися з італійців.

Саме тому вони живуть довго.90-річні на ногах.

Біологічно чисті натуральні вироби, що працюють вранці, тренажерний зал, велосипед замість автомобіля всі ці атрибути щоденного життя. Ті, хто не може ходити з паличками, що робить Nordic ходьби.

У вихідні на дорогах, що знаходяться неподалік від молодого віку, які подорожують до сусідніх міст. Половина жінок.

Cicli Papaleo ran від Reggio Calabria Region. Середній вік учасників – 45+.

Р

У той же час італійці люблять смачні і смачні страви. Я розумію їх і поділитися цією пристрастю, тому що Італійська кухня є найсмачніші в світі. Тепер я знаю секрет, щоб їсти дивовижну італійську пасту і не отримувати жиру.

Я з Вами зв'яжеться. На обід і ніколи не їсти.

Для того, щоб взяти тести кожні півроку, а потім відвідати лікаря. Переконайтеся, що все добре і немає причин, щоб хвилюватися, зважити з рельєфом. І відразу ж починайте виклик вашої сім'ї і друзів на телефоні, щоб дати їм знати, що ви шукаєте. Це норма життя - піклуючись про себе і своє здоров'я, і при цьому піклуючись про близьких. Після того, як ви хворіли, ви будете створювати проблеми, вам доведеться подбати. Чому вони

Вас цікавить.

15 яскравих місць біля Валенсії, які болять пропустити

2 Magical Words “Let” і “Cancel”

А що про це в Росії?Російська людина не буде добровільно йти до лікаря.Тільки якщо це занадто щільно. Він повернеться до останнього, говорячи: «У мене немає часу йти в лікарні!» Я не люблю лікарів! І він буде відхилений, як ніби розмова пішла на непристойну тему. Немає попередження.

«Чи думаю, що я хворий? Чому я піду до лікарні?

Особливо це гріх чоловіків, і залишити рано, тому що іноді звернення до лікаря не пізно.

Забудьте слово «збільшити» в довідці про здоров’я та життя.Ми живемо в неволі, коли нав’язуються деякі стереотипи. Час розірвати з ними. І почати жити зараз. Неважливо, скільки років у вас є. Видання

Автор: Elena Ceckini

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: interesno.co/myself/f62bad552302#27880