«Погляд за кам’яною стіною»: все добре, але нічого хорошого

Я пам'ятаю образ Людочка з «Покровського воріт», який був таким раптовим і суперечливим. В принципі, це те, як налаштувати для відмінностей в появі, жінкам і дівчатам, які професіонали позицію «Я не хочу нічого вирішити, хочу нове плаття». Вони злегка гістеричні і, звичайно, бліді.

Вони не зростали, і були ще маленькими дівчатами. Імовірно, така дівчина мала батька, який повністю домінував будинок, і слова не можна сказати через нього. А виросла у батьківській князі, бажання якого були задоволені “першою пекою”. Так було водозбору в її голові:Є дорослі, які приймають рішення і роблять речі.У цьому житті немає маленьких дівчат.

р.

Такі дівчата були рано вранці, враховуючи одяг, подаються з вареним сніданком, пересаджують з горщика, щоб слізти, зроблені для них абсолютна більшість рішень, тому що батьки краще знають, і якщо батьки радять поганим. Нерідко іЯ обирає друзів, шкіл, а потім університет, і професії.

Це, обидва варіанти призводять до одного відмова: дівчина виростає, хто не може, не хоче, не знає, як і навіть боїться зробити деякі незалежні дії. ІВона терміново потребує когось, щоб довірити себе.Я хочу, щоб ця людина взяла всі турботи, всі відповідальність і всі рішення.

Хтось щасливий, і така людина. І дівчина одружилась, і виходить, як ми хочемо сказати, "нав'язувати кам'яну стіну". Людина приносить домашні гроші, вирішує, що він хоче їсти, що вона повинна готувати, де вони підуть на відпочинок, коли у них є діти. Такі чоловіки виростають з хлопчиків, які виростили з рештою-будинкової мами і батько-земцем, тобто для них загалом ця картина знайома. Майже кожна дівчина мріє про таке шлюб. І все буде добре, і нічого хорошого, як правило, від таких сімей не працює.

Перший,Деякі жінки ніколи не зустрінуться з такою людиною.

По-друге,З придбанням життєвого досвіду люди, як правило, змінюються, і людина може добре втомлювати цю систему. Я знаю історію про те, як зламався пара, створив саме за цим каноном: він вирішує все, він прикрашає своє життя. На одній точці вона назвав його і попросила йому поставити гроші на телефон, оскільки вона не знає, як це зробити. Тоді вона запитала його, щоб викликати десь і дізнатися, хоча вона могла це зробити. Тоді був ряд таких невеликих запитів, через які людина в кінцевому підсумку тільки відварився і залишив в ніч.

Бездоганність може бути солодкою в питаннях, таких як зміна колеса, але загальна нездатність до того, як-небудь піклується про себе, в кінцевому підсумку, перевершує навіть людей з ангельським терпінням.Жінка в цих відносинах грає роль дитини, і не всі будуть любити цю гру протягом багатьох років.В кінці, кожен хоче відчувати підтримку і допомогти в сім'ї, не просто бачити її милою особою і смачною їжею.

По-третє,Людина може зникнути від вашого життя, чи можна через розлучення або раптову смерть.

Я пам'ятаю справу з моєї практики: до мене прийшли екзамен дипломата. Все життя вона проживала як рай: гроші, додому, не проблем вона мала. Навіть коли вони влаштовані прийоми, спеціально навчені люди підійдуть до неї праві сукні, вона буде привітати гостей, посміхатися на них, і в кінці вечора вона буде бачити їх, поцілунаючи руки. В одній точці дипломат розповів, що він отримав розлучення. 40 км У віці 20 років. І так вона сіла там кричу, повторюючи те ж саме питання: "Як я жити зараз?" Вона ніколи не працювала в житті. Я ніколи не думав про те, куди прийшли гроші. Чоловік вирішив. Він ніколи не ставився до свого, що один день він повинен був шукати роботу і дивувати, якщо було достатньо грошей для оплати.

І часто життя цих дівчат не вчить нічого після пологів з чоловіком. У мене було 2 клієнти, які отримали авто та нерухомість після розлучення, але не копійки грошей. Так вони продовжили їздити крутими автомобілями і жити в багатомільйонно-долларних особняках, але при цьому їсти з друзями. Продати, купити щось простіше.Відстеження свого способу життя, ні, ні.й Вони не вирішили нічого.

В цілому найгірше, що може статися з такою жінкою, яка проживала протягом багатьох років без турбот, а потім раптом знайшов себе самостійно. Чи зможе вона? Навіть якщо дівчина колись працювала, але на першій можливості втекти «похилого каменю» – проблема залишається.

Справа в тому, що часто існує величезна різниця між «роботою» і «розвиваючи себе». йЯкщо жінка хоче кинути свою роботу, то вона не виконує свою роботу. Так вона отримала неправильну освіту, вона працює в неправильному місці, вона не отримує ніяких рад з неї, вона витягає ремінь.Люди, які працюють на улюбленій роботі, де вони розуміють свій потенціал, не кинути своїх робочих місць, навіть якщо вони мають сотні мільйонів у своїх облікових записах.

Також цікавим є Михайло Лабковський: Все залежить від жінок.

Михайло Лабковський: Поспішаючи про те, що незначним засобом є нейротик.

Звісно, хтось може бути дуже щасливим, і ви можете жити весь життя, як це, душа до душі, і померти в один день. Але слід очікувати від вас?

Автор: Михайло Лаковський

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: labkovskiy.ru/publikatsii/ya-ne-hochu-nichego-reshat/