Ви робите великий.

Послухайте мене!Ви впоряєтеся зі своєю сорочками з дитячою підвіскою в руках. Готель знаходиться в 15 хвилинах ходьби від готелю. Ви сидите на столі, намагаючись отримати дітей, щоб зробити свою роботу. Ви, хто повністю вичерпаний закінченням дня, але думка про те, щоб зробити щось нове завтра, ви не знаєте. Я хочу розповісти вам щось.

Ви робите великий.

Давайте мені сказати знову. Послухайте уважно:

"Ви робите великий!"

Я знаю, що ви не відчуваєте, що коли ваша дитина криється, і ви зробили все, що ви можете, але щоб ніхто не був. Ви співайте і заспокоїте, як ви можете, але дитина не зупиняється.

Ви починаєте думати, що ви просто не знаєте, як бути матір'ю, вражаючи, що дитина має йти і посміхатися. Тексти пісень, а це означає: Але дозвольте мені сказати, що ви робите великий. Ви позбавляєте весь час до дитини, робіть все можливе, щоб він почував себе добре, і це чудовий.

Ви можете відчути, що ви робите все неправильно, коли всі ваші дні сповнені кричущих і кричущих.й Коли ви серйозно розглядаєте, чи граєте ще одну гру з дитиною або виходите з кімнати в гістериці. Ви спробуєте, ви готуєте свою улюблену їжу, і він каже, що він не смачний. Коли ви хочете грати з ним, він не показує ніяких відсотків, але якщо ви починаєте прибирання - дитина буде плутати під ногами. Це важко, і іноді ви просто хочете ставити. Але ви робите велику роботу, і ви це робите.

Щоб ви, мати шкільних дітей, які намагаються навчити дітей, що добре і що погано, і розповідають їм про дружбу і чесності, хочу сказати: "Ви робите чудово, теж."

Щодня ви даєте своїм дітям йти в реальний світ і сподіватися, що вони зроблять, як ви навчите їх, щоб вони поважать інших і поважать благородно. Ви дивитесь на школи, і ви сподіваєтеся, що ви зробили все для них.

І вірити мене, ти зробив.

Не пропустіть нас. Кожен має свої недоліки. У мене багато дітей. Не витрачайте багато часу з ними. Іноді діти здаються до мене, Я дозволяю їм дивитися занадто багато телевізора і зловживання солодощів.

Ви можете мати ті ж проблеми або трохи різні, але це всі дрібні речі будь-яким чином. Тепер вам здається, що дитина дізналася всі епізоди улюбленого мультфільму на серці, але на масштабі життя неважливо.

Poverty Scenario: Дізнайтеся, чому ви не повинні зробити вашу дитину ділитися іграшки

50 речей, які ви повинні розповісти про ваших дітей!

Є багато важливі речі. Дуже важливо, щоб ваші діти люблять вас. Вони не можуть говорити про це, вони можуть не турбувати вас з різних причин. Тексти пісень, а це означає: Але вони люблять вас. Вони люблять вас, тому що ви поцілуните їх перед ліжком, тому що ви купуєте іграшки, коли вони хворіють.

Вони люблять вас, тому Ви граєте свої улюблені пісні на 712-й раз в рядку; тому що ви промивали їх улюблені сорочки і запам'ятовували жарт, що дитина сказав минулого тижня. Діти люблять вас, бо ви піклуєтеся про них.

Якщо ваші діти люблять вас, ви робите чудові.

Не можна простоти провини мати або висихати сльози виснаження, але я сподіваюся, що ці слова будуть доторкнутися до серця і наповнювати його радою на хвилину в щоденному хаосі.

Ви. Ідеальна. Ви добре.Видання

Кредит Tony Hammer

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: montessoriblog.livejournal.com/6122.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=social&utm_campaign=ty-prekrasno-spravlyaeshsyaposlushay-menya