одиноз не викликає

Лонелість. Стан, який рідко залежить від зовнішнього середовища. На концерті, в тісній компанії друзів, і в шлюбі.

В останньому, особливо важко випробувати його, набагато більш болючіше, ніж без пари: в підкладці формальної самотності, завжди сподіватися на зустріч - немає надії в одному два.

Коли я був самотньою, я постійно намагався розібратися, які риси мого персонажа мені потрібно «роби на» для того, щоб «любити» мене. Ідея власної дефектності не надійшло з стелі – інтернет повний перелік функцій «несумісних з сімейним життям» (можна знайти хоча б одне – писати відсутні). Коли ви подивитеся на них, ви дивитеся, як люди приходять разом. Такий ризик.

Трохи пізніше я зрозумів, щоУспіх або невдача зустрічі визначає не хто ви на даний момент, але як ви впораєтеся з проблемами післяЯк швидко ви будете літати, крона буде ковзати, і за тонною сміття і шум радіоперевезення ви будете розшифровувати живе серце іншого. Серце, що налякало.

На момент зустрічі, здається, що ми ніколи не були настільки щирими, реальними і відкритими. Це як виростити внутрішню ядро, вийняти наші маски.Мій досвід полягає в тому, що це час всього лежить.

Несвідомий, непристойний, але непристойний. Я відкрив це, піднявши історію мого Skype-репортажу з Сашаю після зустрічі її з цікавості. Я думав, щоб знайти знаки «посадженого», тіньового ткацтва на горизонті Великої любові. Я не знайшов нічого, але щоб спробувати розповісти про те, що успішне, незалежне, самодостатнє і щасливе життя, яке ми маємо без одного.

Я був впевнений, що я був чесним з ним. Звичайно.

Почати відносини страшно. Вже більше відваги подарувати їм шанс, не падають на перший поворот. Непередбачуване з іншим. У своїй голові, але в цій картині від вас, це просто імена.

Ваша історія буде унікальною, не схожою на історію ваших батьків або когось іншого життя.Неважливо, як хтось інший зв'язок починається або закінчується, це не має нічого спільного з тим, що ви будете мати.Так само, як благоустрій і розкіш весілля не пов'язані з якістю і тривалістю шлюбу, картина майбутнього, намальованого у вашій голові, нічого більше, ніж ілюзія.

Це чудово, що ви приїжджаєте з чимось. Підготуйтеся до речей, щоб піти неправильно.

Взяти його так:Немає причин для самотності.Це не є вироком, не покарання, а не курка, не те, що потрібно позбутися від або спробувати відключити з тональним, як прищ. Зручність – це щось.«Чи і зараз, за обставинами. йАле це не означає «завтра». «Нормальний» і «добрий» не розібралися - «нормальний» і «добрий» не торти.

Зупинити думки, що є щось неправильно з вами або щось неправильно з тим, що ви познайомитеся по дорозі.Не боятися дізнатися людей краще. Дайте іншим шанс дізнатися себе. Зовсім досить, але це час, який дає нам трубки, це біль, який навчає нас позбутися від звички горючих міст. Старші ми отримуємо, глибше хочемо зануритися.Це неможливо, якщо ви вперше подивитеся на двері при введенні будь-якої ситуації.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Він ідеально підходить для того, щоб почати сім'ю і скидати якір.

Не існує єдиного вибору, і немає нейтрального вибору:«Що ви обираєте щось, ви не обрали щось інше.Таким чином, навіть наші спроби охопити все (тобто не дати нічого) мають ціну і тягне за собою певні втрати.

Відносини змінять вас лише як самотність.Що нового року буде зробити щось чудовим для вас.Так, один день прийшов в точку, де я більше не піклуюся, що я. Важливо, що варто конфліктувати або аргументи, що говорять у високих тонах, переговорах, намагаючись захистити ваш ego.

Я раптом знайшов, що в моїй коробці з визначеннями, замість чітких форм, було зібрання кнопок і бампера. У мене є щось – але я не маю свого, я прийшов до чогось – але це просто те, що солод на шляху.

Чому дівчата виростають з самодопомога?

Пароль практики

Подумайте, сумнівайтеся. Не вірю, що є тільки один варіант, одна людина для життя, одна можливість, що ви пропустили. Тому що це не так. БоЦе може бути різним і різним.Особливо в такій тонкій сфері, як почуття, де все ефемерне і шейке, як кола на воді, в які ви опускаєте втомлені ноги, коли сидіти на кладці.

Прийміть довгу дорогу не так само, як здійснюючи неправильну дорогу.Але це така чудова можливість.

свінгери
більше
насіння

Автор: Ольга Примаченко

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: gnezdo.by/blog/keep-going-bro/