Петрос Клява: Західна культура загине в наступні 20-40 років

У наступні 20 до 40 років Західна культура загине, а Ісламські держави стануть інструментом її знищення. Я переконаний, що. Реанімаційний лікар і філософ Peteris Klyava.

«У той час світ був нормований голландською, британською, португальською та іспанською колоніальною імперією», - розповіла газета Diena. Це США, і скоро це буде східним.

У наступні 20 до 40 років Західна культура буде повністю деградована. Давайте не лежимо, зателефонуйте. Майбутнє буде визначено Китаєм, Ісламськими державами – зброя знищення деградованої християнської песофілської культури. Ми повинні розуміти це, наш світ приніс до цього. Хто має найсильнішу віру.

Якщо ви їдете до церкви не автоматично, то вірте в Ісуса. Справжня віра - тепле серце. Що потрібно робити з Західним світом, коли є дуже мало віруючих? Майбутнє відноситься до Китаю. Я дійсно не думаю, що це все добре. й

За словами Кляви, зростаючі потреби людей – це спосіб ніде.

«Досвідомість себе, без чого людина не існує, є першим кроком, програмне забезпечення, до чого ми бачимо в момент смерті», – каже він. Але це “Я”, який хоче відчувати себе добре, бути коханим.

Я недавно дав лекції молодим людям, дівчатам сидять, засвідчили екрани iPhone, і я запросив їх: «Чому ти думаєш, що хлопець буде любити тебе?» Що ви повинні зробити когось, хто любить тебе?

Сучасна проблема. Кожен хоче бути коханим і зрозумілим. Але що ви повинні зробити це? У демократії та свободі ми вимагаємо багато, і вимагає постійної деградації живої особи.

У свою чергу, даючи, ви розвиваєте. На момент смерті ви зможете взяти з собою тільки вміст вашої свідомості, ваш жорсткий диск з усім, що ви приносили його. Отже, значення є лише зміст вашого жорсткого диска або розуму.

І кожне бажання, наркоманія і залежність - камінь на шиї душі. Де ваше серце, ви будете. Саме тому Тібетани та йоги дізнаються, як видалити псевдо-ціни, псевдо-госу.

Клява називає демократію паразитним ілюзійним простором, деструктивним до 96% людей.

«Для чотирьох відсотків високорозвинених, це добре і добре», – пояснює він. Ілюзію є поняття свободи, що нібито підлягає демократії. Яка свобода є, якщо всі працюють важко і підраховують центи, щоб вижити? Попри те, що кожен день піддається величезній рабиній машині - піднятися на вісім і подумати про виживання.

Вона сказала з гіркотою, яка людина ще не вважається цінним.й І є те, що більшість тих, хто створив цю країну, насправді, залишаються радянськими народами.

Латвійські і росіяни мали інтелігенцію, яка була знята або вивезена. Які гени залишаються, вони залишаються. Латвійка намагається регулювати. Ті, хто пережили і зберігали значення. Але пропорція дуже невелика, він зв'язується.

Зайдіть, де ви хочете піти, навіть якщо ніхто не навколо. . й

Ще один чоловік.

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.freecity.lv/obshestvo/16763/