5 Знаки мови, які ви повинні Worry Про

У вас є вагітність, пологи, грудне вигодовування і перший рік, і здається, добре, нарешті, вона буде говорити найближчим часом, і вона буде щаслива.

Я повинен визнати, що в моєму 20-ті роки, коли я замислювся про материнство, я бачив активний, цікавий, трирічний дитячий чат і просити мільйона питань весь час. Я міг витрачати час на розмову з ним про космічні кораблі, що світиться.

Перші два роки, щоб бути чесною, були дуже стресові. На першому етапі я не вдалося навчатися, і, як найпристойніші мами, я спробував зробити це багато разів, регулярно, майже кожні п'ять місяців. Але я розповідаю про те, що пізніше і детально, адже це цікавий погляд і досвід, який заслуговує на особливу увагу.

Другий момент загальної недостатності матері Це навчання є все, або принаймні багато. Я не відмовляється від їжі, він подрібнився на їжі, кожен раз не те, що він хотів їсти, він звик до неї і «будьба». й

Я пам'ятаю рік назад, під тиском мого бабуся, мій мати, з яким ми відвідували потім в Росії, я практично немовлявся мій син гречаної каші і курки, і він ate майже п'ять ложок кашу і цілу ногу курки, після чого на останньому шматку він почав порубати і висипати все, що він ate разом з моїми гігантськими зусиллями.

Але мій найгірший гріх в очах громадськості був Мій син був дуже пізно в своєму виступі.й

Ніщо, я розповідав себе, він навчається говорити двома мовами, про це говорити.

Перший раз я озвучив тривогу на 18 місяців. Ми пішли в медсестра для регулярних перевірок, і виявилося, що за 18 місяців він не мав перших слів, не навіть звуків, які означали улюблену чашку, пластину, їжі, гру або що-небудь інше. По суті, він мав три улюблені звукові слова: машина, яка насправді була його першим словом, він фактично сказав "сар" один раз. Він може знову сказати, але я не можу сказати, що це слово або спонтанний звук. Але він завжди назвав машину точно і в часі - "брур", і це не можна плутати з чимось. Так само сталося з поїздами і літаками. Ось де закінчуються всі його звукові вирази.

За віком два, синВін зберіг повторення слів і навіть знав цифри. Насправді він міг розраховувати на 10, і він почав говорити. Він повторне слово після відео, в якому діти навчилися читати, і ми радіємо, видихаючи, добре, нарешті, тепер він не буде припинитися і пологів мігрувати в ріку. Це нове слово ніколи не з'явився в будь-якому місці.

Третя дивна, ускладнена і дуже цікава річ, що здавалося б, Він не розумів мене.й Це, "Оберігати в колясці", "го дому"," і дуже знайомі фрази, він розумів, з п'ятисот часу. А ось такі запити, як «покарання моєї мами», «покинути м'яч», «закриваємо дверцята», «де да?» спричинили повну втрату, дитина розкочувала машину не до мене, а десь до бока, кинув м'яч від мене, і все абсолютно протилежно. Не вдалося виконати запит, як це призначено.

Але я замовив себе, що це двомовний

Як я був... Нав, як багато інших батьків, які вважають, що їхні діти є типовими, і це слово, коли людина видає слова і вироки, приймаючи мову для спілкування. І це грубе гасіння таких чудових мам, які отримали щасливий квиток іншої матерії.

Один. Виступ просто кінчик айсберга. Мова не розвивається самостійно, це природне і логічне розширення величезних структур людської здатності спілкуватися. Виявляється, що дитина вперше розуміє цю науку для вдосконалення, перш ніж він говорить.

Іншими словами, Якщо розвиток мови затримується, слід негайно звертати увагу на те, як правильно говорити про інші невербальні мови:

• Увійти (з урахуванням пальця, руки або погляду на предмет його бажань або відсотків)
  • звукопровід (інтонація, розкопки, застібки, крілінг, вона також відрізняється, і якщо ви ніколи не чули інший тип крітингу вашої дитини, в поєднанні з відсутністю інших комунікативних навичок, то ви повинні думати і бути життєздатними),
  • язик (Мімічрі, посмішка, сюрприз, цікавість, акомпанемент з очима дорослого – матері, батька, бабуся, педагог і людина, яка піклується переважно про дитину).

Друга важлива точка, які повинні бути в курсі: Навіть двомовні діти не відставають у розвитку зв'язку, і навіть якщо вони відставають, але не стільки за своїх однолітків.й Якщо дитина не регулярно використовується слів в двох і половинах років в одній або двох мовах, можна сміливо взяти його на фахівців і дізнатися причини затримки.

Три, Дитина повинна розуміти прості запити і питання. Він може відповідати невербально з «так-не» відкидати голову, але питання, такі як «це» або «так» або «так-не» не повинні викликати його повного стопору або загальної втрати орієнтації в цьому віці.

Далі, зверху з цих ознак необхідно накласти основні етапи розвитку дитини в цьому віці, і якщо виникають затримки, з'являтися їх причини.

Четвертий,Одна з речей, які я хотів би відзначити, що це не просто аутизм, що викликає затримки мови і розвиток. Такі неврологічні аномалії як апрексія, дислексія та ін., також впливають на виникнення труднощів.

Мараксія, як аутизм, дуже важлива при виявленні і діагностуванні в ранньому віці, просто тому, що інтервенція повинна бути виконана швидше.

І найголовніше,п'ятий, Що було дуже складно: Не боїться, прийміть, що щось буде неправильно, починайте пошук причин і будьте готові йти до кінця.й Нестерпним для мене є те, що дитина була позаду. Під тиском високих очікувань і високих сподівань, це було найгірше в світі для мене не жити до цієї довіри, щоб не перемагати випробування життя без перемоги Оскара для материнства. Ось чому я тримав пошуки викопів у всьому.

У будь-якому випадку, робіть розум, і пам'ятайте, Навіть якщо ваша дитина не говорить, ви можете легко зрозуміти своє мовлення, але це повинно бути спілкування.й Принесіть свою руку в шафу з іграшками або книгами, піднявши свою руку, показуючи, що ваша дитина хоче сходу або списків не обов'язково означає невербальне спілкування. І, звичайно, ізольовані випадки не розглядаються для спілкування без інших невербальних ознак і показників.

Також цікаві: Психологічний тест у першому класі

Як можна порівняти?

Пам'ятайте, будь-яка складність є можливість підкорювати нові висоти, досвід і пригоди. Видання

Приготований Миким. Син Нікі діагностував аутизм у 2012 році.

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.nashideti.site/? р=2260