Як змінити вибір Word

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. З нами звертаємо увагу на вибір слів. Дослідження показали, що за допомогою негативних слів, таких як «не» може змінити виробництво сприятливих гормонів і нейротрансмітерів на користь тих, які порушують ключові структури, які регулюють нашу пам'ять, почуття і емоції.

Зміна мови, вибравши інший набір слів, змінюючи спосіб, ми говоримо самі та інші, може впливати на наш оптимізм і збільшити бажання інших почути те, що ми говоримо.

Нижче наведено кілька порад про те, як зробити вашу мовну роботу для вас.

« » » » » » » » » » » » » »Слова ми говоримо про створення будинку, який ми живемо.- Хафіз

浜у 涓 蹇

Найпотужніший слово в нашому словнику... "Більше."

«Я не можу говорити французькою», «Я не знаю, як схуднути». Але додавання невеликого слова «більше» до кожної заяви повністю змінює модальність заяви.

А не кажучи вже про те, що ми не можемо зробити щось. Наші мозки визнають тонку різницю між безнадійною заявою та заявою, яка припускає її в майбутньому. Щоразу, коли ви починаєте щось нове, потрібно пам'ятати, що це невелике ручне слово робить вирази більш міцними і більш перспективними. Наприклад, «Я нічого не знаю про економіку», або «Я ще не запустив марафон. й

Розгортання слова «заражені» від вашого життя

Слово «вражені» і його синоніми стають нечіткими словами. Ми прагнемо бути напруженими, оскільки якщо це доводить, що ми робимо важливі речі, а не просто лікуємо наше життя. Натяг має на увазі, що ми робимо великі зусилля, щоб завершити все, що потрібно зробити.

Ви можете замінити такі слова, як «продуктивність» або «повність». Такий простий перемикач дає нам потужність, щоб отримати результати, які ми можемо контролювати без передбачуваної напруги. Усунення щітки та психічно уповільнення, фактично, робить нас більш ефективними в декількох задачах одночасно. Ми не повинні зайнятих днів, нам потрібні продуктивні дні.

Не більше "добрих"

Це слово не означає підтверджувати дію. Створення зовнішнього пояснення дій, які ми хочемо зробити. Якщо ми повинні діяти на підставі особистих повноважень, то імпульс дії повинен вийти з Бажано замінювати слово «зварити» з такими словами, як «інтенсивний», «полювання» або «маї». На цьому шляху ми підкреслюємо наші прагнення.

Наприклад, замість того, щоб дізнатися щось, краще сказати, що ми навчимо. Уважний розгляд джерела хірурга є гарним тренуванням. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Якщо це "добрий" не те, що ми дійсно хочемо, щоб зробити це?

Введення "Я спробую"

Слово «три» пропонує, що ми не хочемо, щоб це зробити, або ми не хочемо досягти успіху. Видаліть слово «три» з вашого словника. Це дасть більш позитивним і міцним ставленням. Якщо ви хочете зробити щось, ми повинні це зробити. Якщо ми не будемо робити щось, ми повинні визнати його. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

735461

浜у 涓 蹇

Переключення до позивності (або уникнення негативних звітів)

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. А не кажучи вже, «Я повинен припинити знайомства,» використовувати фразу, як «Я дата людей, які роблять мене краще». А не кажучи вже про те, що «Стоп бореться з братом», краще сказати: «Я хотів би почути, що ти спілкуєшсь один одному. й

6 Наслідки високої розвідки

Все добре виглядає: 5 симптомів кризової кризи

Це не просто те, що ви думаєте, що це те, що ви промовляєте його.

У нас є багато досліджень про те, як постава і мова тіла впливають на нашу здатність бути добре чути. Нижче наведені деякі прості поради як сказати:

1,1 км При розмові потрібно шукати співрозмовника в очах.

2,2 км Плечі слід відтягнути назад.

3. У Руки розташовуються на стегнах або по сторонах.

4. У Ніжки злегка розщеплюють.

5. Умань Під час сидячи руки і ноги не повинні перетуватися.

6. Жнівень голос повинен бути досить гучним, але не занадто гучним.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Щоб змінити свій розум, потрібно змінити свій вибір слів.

Автор: Андрій Ложников

П.С. І пам'ятаєте, просто змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: newgoal.ru/kak-vybor-slov-izmenyaet-nashe-soznanie/