Жінка як використовується автомобіль

Сьогодні я хочу звернутися до чоловіків, які люблять скаржитися на «стравозіну», які «починали своє життя» і продовжують псувати своє життя, навіть якщо залишити позаду.

Чи знаєте ви, чому ваші проблеми, які ви залите в коментарях, розповідаючи про всі інтернет страшні історії, які чітко демонструють, що навіть ваші жінки нічого не кладуть? Так, ви просто зможете дізнатися про вибір автомобілів, ніж вибір жінки!

У автосалоні ви будете виглядати під капюшоном, а привід на підставку. І жінки? Де ви вирішуєте, що він підходить для того, щоб жити з вами під такою ж стелю, мити шкарпетки (в пральній машині), віддавати народження і підняти дітей? Як перевірити його «дорожні характеристики»? Під час тест-драйву?

Якщо ви дізналися, як вибрати автомобілі, то скористайтеся вашим досвідом спілкування з жінками!

Важлива замітка! Ми порівняємо жінок, які використовують автомобілі. Не тому, що жінки витерті механізми, за всіма засобами. Просто автомобіль, який нещодавно згорнув з монтажної лінії приховує менше сюрпризів. Додатково можна змінити або ремонтувати за гарантією. Ще один автомобіль, скажемо, з історією. «Чи Ваші очі, дивитесь у ванну». Не існує.

Проксимус

Не впади в любов на перший погляд.

На автосалоні ви можете замовити «повний фарш» і повісити про колір. На вторинному ринку цей підхід не працює. Діапазон дуже великий навіть в одній моделі одного року випуску. На одній машині пара пенсіонерів навесні переїхала в країну і поїхав в правий ряд, дотримуючись режиму швидкості, і на наступному, вони таксілися в трьох зсувах.

Ні, я не говорю про зменшення бару. Але це може бути те, що ви шукаєте дворічний «Кореан», і раптом ви пропонуєте «Хонда» п'ятирічний план за однакові гроші, а також набір зимових шин. Зробіть багато, щоб думати про, huh? Добре, це те ж саме з жінками.

Похід на «яскравий ринок» з довгим переліком критеріїв для рифінгу – silly. Існує ризик появи дійсно цікавої копії, яка не вписується в суворі вимоги, що застрягаються в голові ступійних стереотипів. Це особливо актуально для онлайн знайомств з можливістю встановлення фільтрів, таких як вік, висота та інші деталі зовнішнього вигляду.

Звісно, для чоловіка важливо. Але спочатку 146% жінок, які зустрілися з онлайн-брелоком про їх характеристики, а фото фотошоппеда. Крім того, я знаю багато чоловіків, які падають на пишні блондинки, названі Оля, і жити в щасливому шлюбі з брюнеткам Лариса. І по-друге, не захоплюється зовнішнім виглядом попереду. До того, як ви нелегаєте гормон хімія, все це хитроща гра нейротрансмітерів, які люди називають «любителем», підіймають об'єкт раціонально.

Я ніколи не чув чоловіка, який, коли він бачив автомобіль і не збирав інформації, подрібнивши, "Ох так! Я знайшов її! Це її, я хочу її, я приймаю її, я не потрібно нічого іншого - просто її!

Вибираємо власне обладнання.

Ні, я не занурю, шкіряний інтер'єр і роз'єм USB в багажнику також важливі. Але в салоні, при бажанні, можна змінити, а роз'єми, щоб зловити або зробити, це навряд чи буде значним. Відмінно відрізняється.

На автомобільному ринку або власнику, який поставив його «загорнути» на продаж, як правило, приїжджає з другом, який розуміє, де неприємні сюрпризи можуть змастити. Ні такий друг?

Не страшні, є автономні автосервісні станції, де відповідальні товари також збивають і дадуть повну історію разом зі списком того, що необхідно змінити відразу, і які вузли повинні повернутися після 50 тис. кілометрів. І, звичайно, ніхто не купує автомобіль, перш ніж мати пристойний напій, щоб кожен навколо виглядав “ферри”.

Так, з жінками трохи відрізняються. Допоможливі помічники навряд чи будуть корисні тут. Навіть якщо виникають сумніви, це буде занадто ніжним. Хто слухає радників з питань особистого життя? Чоловіки легко обговорюють переваги і недоліки жінок, які не турбують їх в будь-який спосіб, і коли, можливо, доля вирішується, раптом відключає вбудовану програму «Госпіс».

Знайте, ви не хочете поговорити з кимось про красиву дівчинку, ви робите це самостійно. Увімкніть спірант. Перевірте свої профілі в соціальних мережах, див. що вона пише і любить. Проведення сеансу «відкритого спостереження» – завжди цікаво дізнатися, як жінка поводиться, коли вона не намагається порадувати вас.

І, звичайно, розмова. Не роблячи серйозних досягнень, попросіть про все в світі: сім'я, дитинства, звички, улюблені книги і музика. Рекомендую про те, що ми працюємо як нормальна розмова. Поговоріть про себе, теж, тому що жінка обирає, і вона потребує інформації про вас. Ви повинні дізнатися, якщо вона хороша господиня, які її плани в плані професійної реалізації, чи є діти і чи планує вона знову породжуватися.

Кожен, звичайно, безкоштовно визначити, чи підходить для нього леді або ні. Не потрібно нічого змінити в налаштуваннях. Я не можу гарантувати, що з’явиться перший раз, але ідея проста: вам потрібно зрозуміти, чи це конкретна жінка зробить ваше життя повною і приємною або буде викликати настій і настій. Якщо ви зустрінетесь з нашими пропозиціями.

11 міфів сучасного життя

Не має причин.

Особисто, за мене, абсолютний сигнал зупинки є вироками, як «Я не люблю готувати, я не знаю, як дізнатися, і я не буду – ресторан завжди тастер, ніж в домашніх умовах» або «Я працюю зараз, але я дійсно хочу, що власний бізнес, поки я зрозумів, що це». Ви не можете отримати далеко від клінічних ідіотів. Навіть якщо секс з ними неймовірно хороший.

Тестування сексу, до речі, є одним з основних тестів для створення довгострокових відносин.

Але це життєрадісна любов'ю набагато частіше, ніж гідні супутники життя. Видання

Автор: Олександр Кагінський

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

English, Українська, Français...