Наші реакції – це питання вибору.

По суті, будь-яка людина з точки зору отримання життєвого досвіду є вічною студенткою.

Важлива ідея грає особливу роль в цьому безперервному навчанні.

Ми не завжди в змозі контролювати, що відбувається з нами.Ми завжди можемо контролювати, як ми реагуємо на те, що відбувається з нами.

Ми завжди в своїй потужності.

У нас є багато речей, які відбуваються, добре або погано. Як одна людина сказав,Єдине, що є постійним в житті.?

Ми не говоримо про поширену думку, що наші думки приваблюють всі події в наше життя, чи є вони негативними або позитивними.

Можливо, хтось обдурив нас або там був збиток в економіці або будь-якій іншій ситуації. Ми завжди можемо контролювати, як ми реагуємо на це.

Не можна сказати, що це завжди легко. Іноді це супроводжується почуттям великого дискомфорту.

3610Р. 4200Р.

Тим не менш, сила цього підходу полягає в реалізації, яку ми можемо подолати просте прийняття ролі жертви – частини себе, що говорить про те, що це ситуація, яка сталася мені і що немає нічого, що я можу змінити його.

Замість цього ми можемо переходити в більш міцну позицію. Так, щось відбулося, але я сам визначає, як її реагувати і, крім того, шляхом прийняття певних дій, в майбутньому я можу змінити ситуацію для кращого.

Переконайтеся, що ви контролюєте свої реакціїЩо б не сталося, Скажіть свої можливості в такому контрольі. Ви не перебуваєте на миті обставин, які приходять на ваш шлях, але досить відіграють активну роль у визначенні цих обставин.

Звичайно, це правда, що не завжди легко приймати це правило і слідувати за ним в день. Звичайно, такі зусилля повинні бути зроблені.

На щастя, в більшості випадків це все ще досить просто. Ви просто повинні бути в курсі ситуації і запам'ятати вашу здатність контролювати своє ставлення.й Навіть якщо ви помітили деяку стійкість спочатку, усвідомлюючи переваги контролінгу вашого ставлення допоможе вам подолати її.

Тексти пісень, а це означає: Чоловіча душа - це те, що він ніколи не знає.

Як змінити вибір Word

Здійсніть контроль над вашими силами, які ви повинні плавати на інерції. Якщо ви застрягнете в тих же ситуаціях і в ваших реакціях на них, які повторюються і знову без змін.

Зміна ставлення до вас з цієї позиції, де ви не контролюєте позицію, де ви усвідомлюєте, що здійснюючи дії, набравши нові навички, ви можете змінити життя для кращого. опублікований

Автор: Андрій Ложников

П.С. І пам'ятаєте, просто змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: newgoal.ru/nashi-reakcii-eto-vopros-nashego-vybora/