Китайський архітектор будує офіс з перероблених пивних пляшок

Розташований в Chongqing, Китай, Офіс Li Rongjun був побудований протягом чотирьох місяців з 8,500 пивних пляшок, вартість приблизно $11,000 для завершення проекту. Для досягнення мети архітектору потрібна допомога батька, який навчився встановити 40 шарів пивних пляшок, необхідних для створення міцної структури. Пивні пляшки можна використовувати як будівельний матеріал для ряду проектів.

Архітектор Li Rongjun раніше працював на локальній будівельній компанії, він каже: Не існує креативності, і це відходи життя. Чи можу я досягти успіху чи ні, хочу, щоб зробити мій сон дійсно. й

300-square-фут офіс побудований як для практичних і рекламних цілей. «Я хотів би побудувати художній і комфортний офіс», - розповідає Лонгз. Ця будівля також є одним з ключових бізнес-планів. Це дозволить інвесторам бачити свої проекти в реальному житті і оцінити свій талант. й

«Я був дуже незалежним від своєї молоді. Ми побачили, що він визначився для запуску власного бізнесу, каже батько архітектора. Коли він запропонував побудувати скляний будинок, хоча наша сім'я дуже зайнята, я відразу сказав йому, що я повністю підтримав його. Лі Ронгзун також був підтриманий сусідами. "Будиночок виглядає ще краще вночі", - розповідає сусід Лі Ян. «Уві сходу і вся будівля світиться». – P.S. І пам’ятаємо, просто змінюємо наше споживання – разом змінюємо світ!

Джерело: www.energy-fresh.ru/tech/building/?id=11519