Дозволити дитину

Що літо я думаю про важливість повільного виховання. Ми з радістю відповіли про те, що наші діти були зайняті графіками та розкладами протягом усього навчального року, і коли ми вже десять тижнів віддали, я міг навряд чи протистояли спокусі, щоб заохотитити їх у зайвій діяльності. З одного боку, це дозволить їм тримати свій графік, але з іншого боку, це дозволить нам зв'язати будинок з графіком, обмежити наш рух, і платіж за ці класи вже зроблено буде натискати зобов'язання.

Ось чому я обрали для себе. повільне навчанняй Термін був представлений як контрастність «гіпер-освіти», тому популярний зараз в США (Північна Америка) – коли батьки підняли свої діти в атмосфері постійного працевлаштування, прокоментувавши їх у всіх можливих класах, групах і курсів, розширюючи їх на величезну кількість шляхів і шляхів самореалізації.

Натяжність занять посилюється тим, що збої та низької академічної працездатності значно знижують членів сім’ї. Впевнений, що діти мають більш потужну мотивацію, але мені здається, що за цим курсом діти швидко «гарячі» мотивують що-небудь в майбутньому, є заглушка.

р.

Це не літо я бажаю дітям. Я хочу, щоб вони були порожніми, апатетичними перед ними, заповнивши тільки потенціалом своєї фантазії. Бордом не поганий, хочу, щоб вони були задоволені ним. Відкриваємо простір для відображення думок і бажань, для питань і винаходів, для релаксу, для спонтанності. Вчить їх самостійність і допомагає їм знайти розваги для себе з недійсними.

Я завжди буде там, щоб зробити свої власні речі на фоні, нескінченно дякую за свою кар'єру і її гнучкий графік, дозволяючи мені запустити будинок і... дотримуватися наступних принципів:

1,1 км Дякуемо!

Діти знають, що вони хочуть, і зазвичай не приймають багато зусиль, щоб зберегти інтерес до того, що вони знаходять. Отже, прогулянка в лісі для них не так багато вимірювань відстані як пошуку і подивитися на листках, гілках і багах.

Я хочу звернути увагу на свої бажання і інтереси і слідувати їх темпам. Ми можемо створити список цілей і досягнень, які вони хотіли б зробити це літо. Ми будуємо дерев'яний будиночок, зайдіть кемпінг, подивіться зірки або поїдемо з фруктів. Але я докладаю всіх зусиль, щоб зробити список простим і не проціджувати зобов'язання.

2,2 км Відкритий простір - парки, ліси та вулиці.

Натяжна втома утворюється швидше в закритому приміщенні, діти кистіться скрізь і скрізь, роблять шум, поширюють світ навколо них і постійно вимагають чогось. На вулиці, поза закритими стінами будинку, все краще. Вони спокійні, відволікаються і знають, як заважати себе. Якщо вони грають, читають або їздять на велосипеді, лежачи в гамак або мають пікнік, ми прагнемо провести якомога більше часу на відкритому повітрі. А плюс до цього полягає в тому, що на вулиці діти витрачають енергію набагато швидше, не вичерпуючи себе психічно, і це набагато простіше, щоб закохатися ввечері.

3. У Відвідати події та віддалені місця.

Дуже важливо залишити будинок без конкретного плану дій. Це може бути автомобільна поїздка, велосипедна поїздка, що все, що стосується того, щоб знайти пригоди, втечу з рутинних і пам'ятних подій.

Одне з моїх улюблених речей, щоб зробити, щоб перейти до найближчого маленького міста, де відмінно поєднуються екскурсії та смачні морозиво.

4. У Зустрічайте людей.

Найкращі розваги для всіх. Дуже важливо для дітей з'єднатися з іншими людьми, чи є це випадкова бесіда в парку, граючи на пляжі або гостям в будинку.

З'єднання людини створюють важливий фундамент для дітей, що дають їм впевненість у майбутніх діалогах, генеруючи цікавість про життя інших людей, роблячи їх ускладненими.

5. Умань Створіть час і простір для себе.

Літо не буде успішним, якщо я роблю щоденну роботу, яка показує дітей, які ще існують межі, як мій час для роботи або сну візерунки. Такі межі дозволяють дітям наполягати санті і відповідальність, в той час як постійно сидять в домашніх або зайнятих графіках без розваг можна легко знищити це.

Цікаво: Дуже проста практика для батьків

6 Золоті правила зцілення Лази людини

Ну і побачимо, як це йде. Як показує попередній відпочинок, перший тиждень буде переповнено. Але всі несподівані ми знайдемо себе в кінці, що час був, безглуздий, і ми не змогли зробити все... і нічого.

Переклад Аліса Лісікіна

П.С. І пам'ятаєте, просто змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: vk.com/mama_znaet_vse?w=wall-76658493_59202