Про любов дорослого.

Я знову читаю. Учитель повинен любити дітей. йй

Я не розумію, що я маю на увазі. Що означає любов?

Я боїться, що принцип любові для дітей є основою всіх злаків, що дорослий світ кожний.

З цією заявою починається рівень особистості дитини, дискримінація до нього за віком.

Як тільки ми говоримо «Я люблю дітей» (все, незважаючи на те, що вони такі дзвіночки), ми знову ділимо світ на власні та інші.

Щоб перевірити, достатньо уявити дитину, яка говориться. "Я люблю дорослих."й Не працює? Це його. Дитина ще не стала рацистом, хаувіністом, націоналістом. Він ще не навчився виростити формальні характеристики деяких людей, що відносяться до інших (гендер, національність, гонка тощо).

Уявіть, що я ніколи не зустрілася з вчителям у житті, який сказав: «Я не люблю дітей», і ще багато хто з них вчинив найбільш серйозні злочини проти цих дуже дітей. І так багато батьків, які, з мантрою «Я люблю її», поїдуть в день після того, як день з обмеженнями на правах своїх близьких.

Не потрібно повторювати – так багато чого сказали про це!

Виявляється, що моя любов виправдовує все (або майже все) Він для себе добро, що він буде терпіти. й

Моя так звана любов’ю з’являється для визначення своїх прав – обмеження свободи, до особистого придушення, так званого виховання. І звідти про те, що в якийсь день я буду переплачувати не шляхом пригнічення і обмеження моїх прав, але за любов'ю. . й

«Я люблю білки (або чорниці)» починає рацизм, «Я люблю дітей» починає дорослий хаувінізм.

Ми навчимо, що питання «що любов» не має особливої відповіді. Не схожий на це. Для любові означає зробити життя коханої людини більш комфортним, приємним, повноцінним. Це означає створення концесій. Це означає, що краще з нашими близькими. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Це також означає, що ваші рідні менш непристойні. Я не хочу робити їх.

Нехай учитель робить свою роботу чесно. Красивий, тонкий, обережний. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. І в якому діти будуть розуміти, що любов є.

Основою відносин є особистість. Або ж, взаємодія фізичних осіб. Спец. Тому любов також дуже специфічний.

Цікаво: Люблю себе не вистачає. й

5 Любовні мови для дітей

Ви не повинні любити всіх, просто полюбите себе тим, хто навколо. Дійсно люблячи. Зроби його добре, ху?

Ег ... І я, ймовірно, скажу, що я пропсував дорослих...

Кредит Dima Zitzer

П.С. І пам'ятаєте, просто змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

English, Українська, Français...