Неймовірні цілющі властивості каменів

Лікування мінералами: від стародавніх до сьогодення

З давніх Індії та Тибету відомі цілющі властивості каменів, їх властивості та способи застосування. До лікування корисних копалин вдаються такі відомі лікарі старовини, як Хіппократи, Авіпенна і Парасельсус.

Після цього фармацевтичні технології почали розвиватися, а мінеральна терапія незбережена. Тим не менш, час кладе все в своєму місці, і зараз ми бачимо свою природну подачу, ми бачимо зростання інтересу до інформації, накопиченої роками про цілюще значення каменів.

У Європі були древніми римлянами. На півдні західної частини євразійської материкової частини, а також в Індії та Тибеті. Уроки цієї ери вважали, що камені не тільки захищають людей від нещастя (наприклад, у вигляді амулетів), але і здатні зміцнити внутрішні сили людства і, крім того, позбутися від хвороб.

Цілуки Індії використовуються дорогоцінні камені для гармонізації енергетичної системи людини, для годування ослаблених капусти з відсутністю енергії. Тибетські ламки використовують камені та мінерали для загоєння масажу, що дає їм округлу форму для зручності, а також використовуються для приготування медикаментів (подрібнювання в порошок і змішування з зеленню та іншими інгредієнтами).

Відомі методи суперімпозування цілющого мінералу на заспокійливому місці (часто з попередньою подачею). Ви можете просто перенести цілющий камінь з вами - правильно підібраний, він не тільки вірний амулет і амулет, але і бажаний наповнювач.

Ось легенда про бірюзову розповів геолог і письменник Новосибірськ Станіслав Михайлович Миколаїв:

Стародавня легенда говорить про те, що ультрамариновий бірюз має унікальну властивість: це, як останній пелюстка семиквіткової квітки, може виконати одне з ваших найтаємніших бажань. Для цього в долоні руки береться невелика галька бірюзового, і ви, концентрування і закриття очей, розумово формує образ Вашого бажання. Одна умова полягає в тому, що ваші думки повинні бути чистими і виконання вашого бажання не завдати шкоди кожному. Якщо ви помістили цей шматок бірюзу в відокремленому місці і стежте його, то після того, як ви помітите: він розбити! Це означає, що бажання виконано.

- Я пам'ятаю другу шахти. Вона бажала дитину все своє життя, але з якоїсь причини все не вийшло, нагадує Станіслав Михайлович. Вона була дуже турботлива, зміхала, ходила в різні лікарі – все безкінечно. А потім я вирішив дати її бірюзовим, який у формі нагадує обрізану дитину. Я пам'ятаю про давню легенду, і ми сміхалися на повісті, а потім я думав, «ОК, це добре.

І після того, як вона викликає мене збуджена і каже: Станіслав, я дійсно зробив бажаю і переніс гальку з мене всі ці шість місяців. І минулого тижня він розщепився навпіл, і пам'ятав переклад. І сьогодні на прийомі лікаря я навчаюся радості – у мене буде дитина! Він піднявся жорстким хлопчиком. Але це не дивно?

Ми щасливі жити в епоху розробленої експериментальної науки, на сцені, коли накопичується багато знань в геології, мінералогії та фізики електромагнітних полів. Таким чином, сучасна людина доступна для використання не тільки давно відомою, але і навчається тільки за допомогою сучасних технологічних характеристик кристалів. І, незважаючи на те, що офіційна наука іноді прагне звернутися до мінеральної терапії як нетрадиційних форм лікування, є більш і більш прихильники і послідовники.

Експерименти з використанням високочутливих пристроїв довели, що енергетичні коливання кристалічної решітки мінералів впливають на природні коливання характеристик організму людини. Крім того, вібрація корисних копалин, що вступають в резонанс з коливаннями в біополі, може викликати як позитивні, так і негативні наслідки. Тому дуже важливо вибрати правильний мінерал, підходить для вас для певних цілей.

Звісні, напівкоштовні і навіть декоративні камені мають ряд природних властивостей, які можуть мати потужний лікувальний або косметичний ефект. У кожному випадку цілі і методи використання каменю можуть відрізнятися. Одне зрозуміло - елюзивні коливання природних каменів сприймаються полем енергії людини і можуть впливати на неї.

У цьому випадку вибір каменів і способу їх використання в кожному випадку проводиться індивідуально. Хтось досить носити кільце з підходящим мінералом на маленькому пальці, ще підійде для масажу з нагрітими жадими пластинами, а хтось краще носити намисто дорогоцінних каменів. Навіть Голлівудські зірки слухають думку фахівців у галузі мінеральної терапії та обирають ювелірні вироби за принципами найбільшого матчу каменів для них. У Ювелірному домі Ви можете вибрати ювелірні вироби, які вам потрібні.

З книги Марії Brill Energy of Stone Heals. Кристал-терапія. Де почати? ?

Джерело: www.e-reading.club/chapter.php/1027718/9/Bril___Energiya_kamnya_iscelyaet._Kristalloterapiya._S_chego_nachat.html