Як ненаповнені очікування допомогли знайти мій шлях до моєї дитини і зробити мене щасливіше

Люди, як правило, живуть очікуваннями. Ми очікуємо яскраві враження від дня і відпустки. Ми очікуємо від інших певних дій, дій, слів. Ми очікуємо результати і успіх від себе. Так само, як дитина сподівається знайти подарунок «замовлений» під дерево, дорослі хочуть, щоб майбутнім жити до своїх очікувань, а інші люди живуть до своїх сподівань.

Психологи називають це «стандарт очікування». І нічого не про нього, насправді.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ми відхиляємось. Але, відхиляючи різноманітність вибору, ми позбавляємо собі щось нове, незнайоме і цікаве.

Намагатися диктувати умови життя.

Я розумію, що зараз. Але я часто трахнув у власні очікування.

Як ненаповнені очікування допомогли знайти мій шлях до моєї дитини і зробити мене щасливіше

Одне з найбільших очікувань у житті людини, особливо жінки, є народження дитини. Я пам'ятаю мій перший очікування, секс дитини. Всі навколо мене сказали мені, що чудовий син Я б мав, що він буде царським князем, ведмедя прізвища, продовження сім'ї. У мене є два брати, щоб не було важко вірити, що я мав сина. З щасливою посмішкою, що йде через імен хлопчиків в голові, я пішов на УЗД. Медсестра, покоївка, приглушена: «Особлива дівчина, з великими щіками, як і мама...» Я пам'ятаю мій удар. Я залишила клініку, припинила парканом і буквально розірвав у сльози. Пассбі дивився на вагітній жінці, що лікує на хвіртах лікарні, і, ймовірно, презентували страшні фотографії. Хтось навіть припинив і запитав, що сталося. Уявіть, якщо я відповідав, що мої найбільші очікування були просто збиті в ультразвуковий екран, а замість того, щоб мати сина, я хотів би відродити дочку.

Але я звик до цієї ідеї дуже швидко, і він почав робити мене дуже щасливими. Я чекав для моєї дівчини. Уявіть, що її очі буде, що прищів на її щіках, що таке темп. Витрата... Я уявив, як солодка я б породила її в реберцях, як солодка вона буде спати, як я живу її. Я уявляв пологів і приготував його дуже ретельно. Я отримав всі можливі курси, у мене була особиста домогосподарка і лікар, все було продумано до найменшої деталі.

Народження... 27 годин було чітко не частина мого плану. Він не вийшов, як я очікуваний... І емоційно і фізично. У п'ятий день перебування в палаті разом з дитиною я не мав молока. Неважко сказати, картина щасливого материнства, яке я пофарбував для себе, все це не збіглося.

Ніч почався без сну. Кожна хвиля малюка означалася, щоб я мав бігти на кухні, зробити мікс. Як пощастила, що вона була впала під цією пляшкою! І якщо не, очікування декількох годин сну вражають буквально і фігурно. Пляшка з сумішшю не є грудьми матері, дитина не може «висати» на пляшку протягом години і навпіл до тих пір, поки він заспокоївся і падає. Коли суміш в пляшці закінчився, мені довелося взяти дочку в руки і перенести її в темний, поки вона закохнула. Це можна повторювати до 5-6 разів на ніч.

Екстремальна втома, нездатність до грудного вигодовування привели до багатьох сумнівів. Здавалося мені, що моя дочка не любила мене, що я не зможу стати реальною матір'ю для неї, так як я не відчуваю цей перший вплив. На третій місяць життя моєї дитини я зрозумів, що мої очікування батьківства нічого не робили з реальністю.

Дочка виросла... Прогулянка з нею на майданчик. Я очікував дитину, як і інші діти, щоб бути серено дигінси в пісочниці з околицями дітей. У цей час я відпочию на лавці, зробивши для браку спілкування з іншими мамами. Але це не було. Я стикався з новим викликом. Сприяє своєму левовому кубу в колясці, її дочка пройшла дитячий майданчик без навіть погляду на пісочницю і дітей! Будь-які спроби зануритися її там, Тож мої очікування знову занурилися.

Прогулянка по всій території всіх вулиць і алей по всій території... Ми бачили як дуже дивна пара. "Чому не ви приїжджаєте на майданчик?" Дитина потребує спілкування.

На 2.9 мій дочок пішов до дитячого садка. Ми пощастили з обережністю і я був повною надії, що моя дитина була про борошнистих. Тим не менш, у нього були інші плани. Весь перший рік в саду, дочка не бере участі вранці, просто сіла на стілець і дивилися виступи. Вона не грала з дітьми, віддаючи перевагу взаємодії з дорослими. Після того, як всі викладачі дитячих садків дізналися про своє ім'я і сказали мені, як чудово вона була. Не зацікавився дітьми. Я спробував поговорити про дітей в групі, намагаючись дізнатися, хто хоче бути друзями, хто любить. Не було ні аваїла.

Постійно думають про те, чому мої очікування не зустрілися і завжди перетворюються в розчарування, привели мене, щоб подумати, що це дуже важко для мене прийняти дитину, як він є. У моїй голові було занурене зображення знаряддя, життєрадісна дівчина, яка не мала нічого спільного з реальною дитиною, яка потрапила в родину чоловіка. Я постійно помітив риси в характері дочки, що я хотів виправити.

Як чотирирічний, я спробував лекції про важливість того, щоб бути соковитим, сміливим. Я скажу її для живопису весь день в саду замість гри з дівчатами. Я помітив риси в інших дітей, які мені сподобалося, і я хочу, щоб мати дитину.

На щастя, в якийсь момент натисніть на голову і я зрозумів, що це було час, щоб відмовитися від очікувань. Важко сказати, що це пов'язано з. Настав час, або книги про освіту, які я прочитав один за одним.

Мій попередній досвід неодноразово показав мені, щоПорожні очікування є спосіб ніде, вони, як правило, не приходятьй

Як правило, наші очікування пов'язані з тим, що ми не маємо, але хочете мати. Вибачивши щось з моєї дочки, я зосередився на рисах і здібностях, які вона не мала, але я хотів її мати.

А замість того, я спробував бачити в своїх здібностях, вона володіла. І намагайтеся орієнтуватися на них, розвивати їх.

Я помітив, що вона є надзвичайно переконливо для свого віку, може зробити одне для тривалого часу, схильне до логічних висновків. З кожним днем, крім питання «Чому?», вона попросила п'ять сотень тисяч питань «Що робити?».

Після консультації, мій чоловік і я вирішив дати їй шахи. Немає помилки. Два роки поспіль її дочка стала чемпіоном її шахової школи. Він хоче виграти чашку на третій рік!

Як ненаповнені очікування допомогли знайти мій шлях до моєї дитини і зробити мене щасливіше Р

Шкільний чемпіон 2015

По-друге, я відкрив для створення своєї дочки. Будь-який вид діяльності, яка вимагає висить руки, вона просто фантастична. Ми почали підтримувати її в цьому напрямку. Тепер у нас завжди є канцелярські вироби в будинку, різні фарби, олівці, глина, пластилін, мастика, навіть гончарне колесо! Я регулярно поповнила колекцію дочки тканинами, кнопками, паєтками, бо любить пришити одяг для її ляльк і іграшок. Останні хобі були гумки, з яких вона переплетає неймовірні фігури, втілює їх і записує міні-лесоні на відео.

Третя переоцінка була в тому, що вона є дуже своєрідною, переконливою дівчиною і має велике бажання зробити хороші справи. У віці чотирьох років вона може торкнутися в момент дотику під час мультфільму або оповідання. Про те, як люди і особливо діти живуть в різних країнах. Тепер, у віці 6, вона має свідоме бажання зробити світ краще місце. Вона помітить недоліки і хоче їх виправити. Сьогодні вона мріє стати архітектором міста Москви, і вона має проект про те, як зробити місто комфортним, красивим і чистим.

Я прийшов, щоб зрозуміти, що мій дитина є абсолютно особливим, як він, у світі більше не існує. І якщо я хочу, щоб ваша дочка була щасливою, мені потрібно дати мої очікування, які пов'язані з власними невиконаними життєвими планами.

Я взяв той самий підхід до інших сфер життя.

• Я припинив очікування від інших людей.- що я оцінив, коханий, лікує мене уважно. Я припинив очікування чоловіка і сім'ї, щоб зробити те, що я бажав їх зробити.
  • Я чекав завтра, щоб принести хороші речі. Я зрозумів, що спокій і прозора погода були всередині мене, незалежно від кількості викликів, які я зіткнувся. Не довіряю себе, боятися, що я впораюся з ними.
  • Я допомогла мені діяти спонтанно, інтуїтивно зрозуміло. Хоча я використовую для того, щоб зробити все з сімейної вечері на презентацію. Я хочу дізнатися заздалегідь, як це буде так, що я можу контролювати процес і не робити помилки. Виснаження. Я відчував вичерпну під час підготовки.
  • Я припинив мислення про майбутнє. Що не означає, що я не можу зробити ніяких планів. Я знаю, що я хочу, і я рухаюся на мої цілі. Але я тепер знаю, що мої ідеї про результати, які я хочу, нічого не в порівнянні з можливостями, які пропонують життя. Стоп намагає своїх очікувань, відкрийте очі і вуха, і все станеться тисяч разів краще, хоча в абсолютно різному вигляді, ніж ви уявлялися. «Ще буде працювати в найкращому варіанті для мене» тепер мій постійний супутник.

Цікаво: Особистий досвід: Моя дочка і я отримав краще і стала жителем.

Де чекати або спробувати вижити з лимонного томатного соку

Я дізнався, що немає хороших і поганого вибору. Всі варіанти повинні бути прийняті з вдячністю. Тоді ви починаєте отримувати абсолютно несподівані сюрпризи від долі. Видання

Автор: Гульназ Сагітдінова

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: interesno.co/myself/32503281d94a