Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Зроби себе, як гасити для вашої безсилісті

Як ви знаєте, люди індивідуальні. Особистість – це різновид безпрошуваності. Навіть будучи самим звичайним болом у світі, ви все одно будете самі зі своєю звичайною нудною особистістю.

Що ми думаємо, кожен з нас виходить в світ унікальний і залишається таким чином, що в нашому житті, незалежно від того, що відбувається. І оскільки унікальність і індивідуальність є невід’ємною частиною нас, це до них, які ми приділяємо особливу увагу.

У наш час закрийте увагу на себе, вирощено в своєрідну культу індивідуальності. У кіно, телешоу та популярної психології ми все частіше чуємо поради, які, здається, залежать від багато, і від чого, щоб бути чесним, вже отримуємо наші зуби вниз. "Чому себе," "Чому буде себе," "Для Bridget Jones, хто ви!" - що за цим викликом? Що це означає бути самому, і це так легко, коли ви думаєте про це?

Про нас Цей небезпечний саморежисований процес називається самовідновленням або інтроспектуванням. Чи не важливо, що це називається? Головне, що в більшості випадків, коли ця порада виражена, це означає протилежність цього процесу. Консультації «бе себе» в більшості випадків проявляється, що ви вже добре, без пояснення, без необхідності розумітися.

Якщо ви не хочете, щоб ви зрозуміли, що ви просто не оціните, не можете розпізнати вашу сутність. Не можна пояснити. Коли все, що слід розуміти, як це, самі? Чому поясните себе, якщо ви знаєте себе, і тому знаєте правду: Я хороша, я гідна. Вони не можуть зрозуміти? Вони просто не хочуть, і якщо вони не хочуть, я можу мати гордість вниз і виглядати таємничо на відстані.

Я, що там? На відстані промені установки сонця загального почуття блиску. Він повільно і красиво сидить в темній воді, загрожуючи приховати від вас останні іскри того, що робить вас не тільки людиною, а не тільки себе, але хто може бути більше, ніж сам.

Завдяки армуванню псевдопсихологів, маркетологів, копірайтерів та інших маніпуляторів розуму ми розраховуємо за змістом. Виявляється, в наших руках рецепт щастя – не думають про думки інших, не намагайтеся відрегулювати оточуючих, це не варто. Як ми втратимо всі ці принципи? Ми втрачаємо себе, що це наша індивідуальність.

Зачекайте, чекайте, але мій стиль мені, будьте собі і все, що. Ми чекали, прокидаємо ще кілька поглядів на відстань. Неправи. Ми стаємо те, що ми думаємо, що ми збираємо ідеали, які ми думаємо, ми заморожені в нашому здавалося б правильні погляди, або в стилістики? Ноп. Статисизм, звичайно, заперечує можливість розвитку і людини, якщо ви вважаєте, що це на даний момент, є величезний світ, в якому є все і багато іншого. І це не про банальність, багатий внутрішній світ і духовна краса, але про те, що це єдина правда варто жити. Так, є безмежні галактики в кожному, широкому духу, що дозволяє бути будь-яким і зробити все, що ви можете. Цей світ не може бути замороженим блоком хати. У тому випадку, вона більше не є світом, але заморожений шати знає що.

Відомі фрази Сартре, які «Хелл інші» не здаються суперечать нашим сучасним значенням і припускають, що краще ігнорувати інших. Однак Сартре також має думку, що повноту істоти, тобто вірну індивідуальність, особистий досвід Космосу, може бути досвідченим тільки через любов. Займає ще одну любов. Навіть коли ви любите себе, ви повинні розбити свою особистість. Ось я, і тут я люблю. І тут ви, як Джек Воробей, шкода, Капітан Джек Воробей, верхова їзда навколо привидного корабля, оточеного своїми руками.

Але не можна стати статичними відносинами, людський гут переходить, все йде в будинку нашої душі, старі книги знизилися полицями, записують поломку, щось нове ламається в пилоподібні кімнати, сльозяться штори і змітають все на своєму шляху. Цей рух, цей розвиток, або досить це саморозвиток, це самокритик, це самоконтроль і буде результатом такої підготовки.

Ми хочемо бути красивими і робити спорт, плавати в соляріях, а потім вводити вітамінні ін'єкції для гладкості і здоров'я шкіри. Ми хочемо, щоб бути розумними і читати багато і дивитися хороший фільм. Ми хочемо, щоб бути освіченими та знаходились у великих школах та вчителях, які знають більше, ніж ми робимо. Ми хочемо, щоб бути успішними і працювати важко, щоб зробити те, що ми заробляємо для тих, хто бажає прийняти наші заробітки в обміні для паркувальних рад покупок, нових речей, задоволення та задоволення. Це недостатньо. Для того, щоб випробувати справжню щастя, потрібно покинути страхи і перетворитися всередину себе. І буде абіс.

Ніцша каже: «Якщо ви подивитеся довго в абіс, абіс починає дивитися на тебе». Зрозуміти, що це так, щоб в цьому абісі пророків, пристрастей, а також віртуозів, краси і доброти, можна знайти самостійно. Щоб піднятися над своєю індивідуальністю, щоб піднятися над тим, що ви завжди відчували і думали, розуміючи, що ви дійсно можете відчувати себе і думати нескінченно багато. Усвідомлюючи, що ви як патологічні, як ви є великим, все про те, що ви хочете вибрати. Важко сказати «право себе». Так, не можна бути тільки самостійно, коли так легко бути нескінченним світом неперервних смислів, почуттів і думок. Все це я, просто подивіться в абіс.

Але від пошуку в абіс, багато людей, і ви не можете відмивати їх для цього, запаморочення і щастя, вони намагаються покрити очі і переміщати глибоко, приховувати за щось до паркану з краю, створити відчуття безпеки і комфорту. Що це для вас? Магазини з улюбленою темою, нескінченним діалогом соціальної мережі, новинним кормом, музикою, яка ніколи не зупиняється на звукі за хвилину? Натисніть, натисніть, натисніть кнопку, натисніть кнопку. Звук торкання ключів вже нагадує автоматичні черги, а швидкий клацання - удар гілотинового ножа. Незалежно від того, що ви обираєте, абіс стоїть за ними, і на відміну від вас, завжди готовий до зустрічі.

Скільки думок і ідей ми залишаємо незаповнені, скільки почуттів неспішні, тому що ми хочемо, щоб просто бути самі?Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Що робити, якщо все це незбережений потенціал раптом почався? Наскільки ми дізнаємося про себе, скільки нових ми даємо іншим?

Однак, залиште казки для глянцевих журналів і мелодрами. У нас є драма рівень трохи вище того, що прийнятний, адже це буде нові розчарування і нові страждання. Іноді результат досвіду самоноження є стрибком з даху, тому що знати себе дійсно небезпечно, тому ми так боїмося відкрити наші очі. Чому ми так звикли відчувати себе шкода? Чому ми, вимиваючи в сорок-буржуазний тампон, вирішили, що великі ігри з Еросом і Thanatos, страждання і освітлення не для нас? Геніус в стражданні знайшов натхнення і створив свої шедеври. Чому ми вважаємо, що ми не можемо самі робити? Стати вашим другом, і справді бути себе. Поверніть все, що ви для себе добре, тому що ви людина істота, ви колекція багатьох якостей, думок і почуттів, всі з яких однаково важливі. Єдине, що має значення, як ви її обробляєте.

10 відмінних письмових практик для самостійного відкриття і не тільки

Ви живете, як ви заслуговуєте.

Ми знаємо, що такі зусилля вимагають процідіння. І це, будучи внутрішнім, духовним, якщо досить міцним, може стати як фізична, так і не для довгого. Таким чином, ті, хто вважає, що вони пішли далеко від абіс, кладуть навушники у вухах туго і перевіряють новину корму. Після всього, сьогодні ми ставимося до того, щоб знайти себе так гучно, що навіть тих, хто довго хотів чути ніхто, але самі може почути.

Автор: Марія Бершева

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.cablook.com/mirror/bud-soboj-ili-sovet-kak-stat-nikem/