Уміння сказати, що вам не працює

Якщо людина не приймає щось більш сильно в собі або його житті, це може бути дуже добре, що це сигнал від внутрішнього аудитора, щоб дізнатися про те, що конфлікти з внутрішньою гармонією. Тема прийняття себе і життя часто піднімається і обговорюється. Іноді прийміть щось в собі або житті роботи. В інших випадках (що частіше зустрічається), досить довго. Повернутися назад і незадоволення.

Всередині людини є спосіб себе і життя, що людина хоче бути і як жити. Це ідеальне зображення для себе. І якщо щось збивається з цього образу, від внутрішнього простору людини є сигнали дискомфорту, болю, страждань і у випадку екстремального відторгнення - ненависна.

Чи варто поламати себе, намагаючись віддати, поставити сигналізацію?Як можна прийняти, що весь внутрішній простір бореться і протистояти? Не може бути зарахований, щоб прийняти, що категорично відхилений всім істотам. Не можна сподіватися, що прийом буде проходити через когось ззовні і полегшувати внутрішній дискомфорт.

Тимчасовий ефект можливий, але швидше або пізно, інспектор знову виявить внутрішню поломку, і повідомляють його центральному відділі психіки. І психіки принесуть проблему на порядок. Увімкніть прийом був тимчасовий плащ.

Вимкніть не брати участь у прийнятті. Про відмову. Що, якщо ви припинили роботу з внутрішнього аудитора, припинили і прислухали до того, що він повинен сказати? Може бути, що він вже в щось? Наприклад, те, що вам не потрібно заважати себе надії, що проблеми будуть вирішуватися самі, хвороби підуть, стрункість і краса прийдуть з себе, і так далі. У зв'язку з тим, що в цей момент може бути відхилення себе як одного, так і з одної умов життя, яка є внутрішню допомогою, спроба переїхати в свідомість, відкрити очі, пробудити і показати істинний стан речей.

Не намагайтеся прийняти те, що душа повстанці проти. Ви повинні прийняти відторгнення і піти в неї. Зайдіть в емоцію, відчуваючи, що невпинно сигналізує дискомфорт. Акносова їх і перевірте їх.

Прийміть, що не приймаєте щось, ви не зможете дізнатися про це. Наприклад, замість того, щоб прийняти пити чоловіка, жінка дозволяє прийняти його і алкоголізм, і тим самим говорить «не» до цього порядку речей. Питання для такого прикладу буде: Чи хоче жінка сказати ні? Або всі ігри «приймання» – це бажання не бачити, як це, страх зміни, страх самотності та ін.

Припустимо, щоб прийняти те, що відхиляється від всередині, часто втечу від реальності.

Ще кілька прикладів.

Людина не хоче боротися зі своїм здоров'ям, намагаючись прийняти захворювання. Якщо він прийняв сигнал неприйнятності, він мав би можливість сказати не до захворювання і способу життя і думки, що призвело до нього. Якщо людина може піти в відмову, слухайте сигнал страху зсередини, він заспокоїть його і змусить його діяти. Але найголовніше, це допоможе не сказати.

Людина хоче бути струнким і замість того, щоб не прийняти його вагу, він намагається прийняти його вагу, часто не загартувати. Відмова від того, що я хочу, і що я їсть викликає глибоку реакцію самозаглушення.

У вас є хороший спосіб, щоб зробити себе щасливим. Не бійся самостійно. І давати ненависті сказати, що немає великої ваги, не приймає його, конфліктувати з собою в цьому, і спосіб життя, що не дозволяє піклуватися про здоров'я.

Людина боїться визнати, що він в параситичних відносинах. Намагатися приймати партнера, що веде до постійної незадоволеності. Якщо людина змогла переходити в відмову, то побачить, що йому розповість внутрішній критик. Ілюзію, намагаючись переконувати себе інакше.

Якщо людина допомогла дізнатися, що саме йому не підходить, і допустити себе, щоб встановити себе в цьому, він зможе сказати ні. Витримувати те, що підходить, що потрібно, з яким не буде конфлікту.

Якщо ви намагаєтеся прийняти все, що відхилений від внутрішньої сторони, ви можете втратити можливість відрізати непотрібні. Відчуйте себе присмаженого погляду і свідомості, вміння сказати «не», відрізаючи і вибираючи найкраще для себе.

Небезпечний не почути себе і спроби психіки перенести проблему. Люди вражають і часто бояться переживати болючі емоції. Також іноді лаціна. Але це болючі емоції і почуття, які можуть зцілити нас. Якщо самостійно знати, що дратівливість, біль, ненависний говорить і просить, можна, по-перше, звільнити себе від них, а по-друге, придбати можливість відрізати те, що всупереч внутрішньому просторі.

Наприклад, відчуття самозловленості, незадоволення себе, роздратування з собою. Але що, якщо ви самі не бажаєте? І подивитися, що таке невдоволення? Можливо, час звертати увагу на себе або вашу особистість. Багато питань можна відповісти відразу. Що робити, як вийти з ситуації, що не робити, що варто відмовитися, що вибрати.

Щоб відірвати від хворобливих відчуттів і спробувати прийняти себе як я не приймати себе на всіх. Не слухайте внутрішній голос, який намагається зробити краще для нас. Запропонувати себе, не дозволяти собі або не допускати незручності спотворювати життя.

Людина дуже часто боїться болючих емоцій, тому що вони можуть знищити і показати речі, як вони є.Я хочу сказати дуже важливо: емоції і почуття не вмирають!

Не гинуть страхи, біль, жир або подразнення. Вони загинуть, і вони загинуть, і вони загинуть. Ви повинні прийняти емоції, почуття та внутрішні сигнали конфлікту та диссонансування, що підсвідомий дає. Не намагайтеся висихати їх з підтвердженнями, носіння некомфортної маски або одягу, не від них відступають, намагаючись прийняти себе або обставини, але нехай внутрішній вальвальник з їх допомогою відрізати які конфлікти з ним.

Пост був сформований після роботи з клієнтом. Клієнт зобов'язаний голосувати прогрес цієї роботи як приклад.

Клієнт відчув почуття не схожого і невимогливого для себе, що в кінцевому підсумку перетворився в ненависть. Ці почуття миготували періодично, заборонивши радість життя. У той час вони не чули, і клієнт проживав без тягарів. У конфлікті з собою він вирішив запитати про допомогу.

У ході роботи, замість висихання від хворобливих емоцій, він дозволив собі послухати. Я не можу сказати, що клієнт не схожий на нього, але коли він дозволяв йому бути капелюхом для нього, він зміг відмовитися від того, що він захопився так багато.

Неймовірний він спрямований на себе як енергія зрізу відкрив свої очі на спроби вийти з реальності. З’ясування проблеми та її наслідки. А замість того, він спробував «прийняти себе, як він,» який дав тимчасовий результат.

Його внутрішня гармонія повинна переходити до себе, змінити, змінити щось в житті. Він не радий себе і деякі його якості. Я спробував прийняти їх замість того, щоб сказати ні. І відрізати. У той час як клієнт знайшов свою ненависті, він знайшов живлення, що трауровано в ній. І що влада встановив його безкоштовно.

50 Маленьких речей, які створять наш joy кожен день

Як змінити вибір Word

Коли емоція була визнана, прийнята і нехай, коли клієнт припинив боротьбу з нею, ефект став двостороннім. Не тільки він перестав боятися себе, і це емоції для себе, він припинив переживати його іншим. Він взяв його. Не той, хто не хотів, але той, хто хоче бути. Енергоефективність, що випускається з внутрішнього конфлікту, дозволило йому вибрати і вжити заходів до мети.

Таким чином, людина набуває можливість сказати «не» до чого йому не підходить. Не тільки в разі конкретного питання, але і для майбутнього. Потрібно вміти відрізати. Без цього багато старих ясен накопичується в житті, що їсть багато енергії.

Автор: Антоніна Жартовська П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: світло-life.today/prinyatie-ili-ne-prinyatie/