З площі починається любовний трикутник.

Ми проживали так довго без книг.без меблів, без посуду, на старих

Диван, який - до нього прийшов -був трикутник перпендикулярний,

стоячинад двома об'ємними точками.

Бродський І.

Ця стаття не про вихід з любовного трикутника. І не про те, як краще забути в ній. Це спроба подивитися на те, що відбувається до появи любовного трикутника.

Взаємовідносини працюють. Робота над собою. Не над іншим, але над собою. Відносини передбачають відкритість і підтримку один одному. Сім'я - це не тільки люди, які живуть поруч.

Сім'я виконує найважливіші функції:

• Безпечне середовище

• Підтримка та прийняття

• Створення та виховання дітей

Нехай це прямо. Що таке безпечне середовище? Це місце, де ви можете розповісти про вашу страшну секрет і не сміятися на або чайному. Де можна взяти ризики і спробувати нові речі. Де можна відпочити від стресу світу навколо вас.

Це місце, де можна бути без страху. Де можна створити, розслабитися і бути чесною. безпечне середовище ідеально підходить для сім'ї, місця без фізичного або психологічного зловживання.

Підтримка та прийняття є можливостями, які можуть бути різними. Я маю на увазі, різні. Щоб бути різними. Щоб мати думку. Не засмучує або занурює. Це не "uti-way" і сліпе захоплення. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Створення та виховання дітей, на мій погляд, є функцією сім'ї. Це може бути предметом окремої замітки. Тут я буду просто коротко писати мій погляд: це краще для дітей, щоб виростити в повноцінних сім'ях. Це дозволяє дитині отримати необхідний набір сценаріїв для подальшого життя.

Діти, які виростили у дітей-сиріт дуже психологічно. Це обумовлено специфікою установ. Діти не мають конфіденційності і постійно порушуються. Крім того, існує постійний режим, який неможливо змінити або скасувати. Також для дітей-сиріт характеризується ізоляцією від суспільства, відсутністю навичок, які діти отримують у сім’ях – робляючи гроші, відповідальність, взаємодія з іншими людьми.

Неповторні сім'ї, за рахунок відсутності одного з батьків, не можуть дати ряд ідей про відносини між людьми. І дитина від неповної сім'ї розвивається різні сценарії поведінки, ніж дитина від повної сім'ї.

Так,Надання цих трьох функцій в сім'ї дозволяє людині відчувати себе безпечною поблизу близьких. Так що відбувається в любовному трикутнику? Складання, як це може звук, невірність не є джерелом проблем сім'ї. Зрада тільки сигналізує про наявність сімейних проблем. Насправді, обман - це позаштатний знак проблеми.

Вони змінюють, всупереч поширеній вірі, як чоловіків, так і жінок.

До того, як є любовний трикутник, є невдовзі та пастки, претензії та бездіяльність, відступи та інші способи маніпуляції. І коли всі ці породи люблять і далі, то ідея виникає для задоволення своїх потреб десь на боці. Іноді з'являється як забійник, що входить в спробу підготувати «запас аеродрому», а іноді як спосіб отримати те, що потрібно без участі.

Кожен має потреби: Їжа, сон, секс, безпека, любов, визнання, підтримка, прийняття, догляд і багато іншого. І крім потреб, є ідеї щодо оптимального способу задоволення цих потреб. Коли ці потреби не зустрілися в сім'ї або не зустрічаються в правому порядку, виникає невдоволення.

Ці невдовзі ростуть і стоять за спиною людини. Вони, в залежності від стереотипів поведінки, присутніх в партнерах, можуть проявлятися в скандалах і носках, або в тиші і відторгнення. Але це не змінює точку. Загальний візерунок виглядає так:

Потрібні – Неможливість Satisfaction – Розшук способу сати

Прийняття, незгода, незадоволеність - все це викликається відсутністю контакту з партнером. Відсутність відвертості та інтимності. І ось ми повертаємося до початку статті, де я написав, що відносини працюють. Працюємо на себе. Про те, що ви не задоволені і що ви хочете змінити. Про те, як ви хочете змінити це. Про подолання вашого страху, що чинить безглуздий, шукаючи приплив або смішний. З’являються «перевернуті» або «не люблять всіх. й

Прискорення до щастя

Чоловік очікує, що

Звичайно, простіше знайти когось ще і побачити надію, що все буде добре тут. Для того, щоб бути справедливим, іноді другий або восьмий удар більш успішним. Більше головоломок додають на себе, без зусиль.

І довгострокові відносини вимагають ризику і мужності, відкритості і довіри. Але вони несуть можливість довірити і поділити, ризикувати кроки в «великому світі» знаючи, що в домашніх умовах ви будете підтримуватися у разі удачі і невдачі. Щоб відчути себе коханим і любити не тільки, коли сонце блискуче, але і коли він пішов за хмари.

Все, що я отримав. Опубліковано.

Автор: Денис Осін

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.b17.ru/article/54915/