Немає нічого.

Тексти пісень, а це означає: Ніхто нічого не дає.

Вони кажуть, що це слово було придумано психологами. Тепер він звучить з кожного заліза і написаний практично кожен рулон туалетного паперу. Цей чудовий вираз покликаний звільнити людину від обов'язки, щоб зробити безкоштовно, всю людину.

І я впевнений, що ця заява не була з психологів. Класикам гуманістичної психології буде заплутаний, щоб почути це в будь-якому розумінні. І рівень безсмертності, а рівень переверсії оригінального значення. В жодній іншій роботі я прочитав все, що це.

р.

Я настійно раджу, що її запровадив. Дуже визнаний і дуже зайнятий. Цілі? Є цілі.

«Немає нікому нічого» дуже добре при видаленні провини, які батьки несвідомо будують у своїх дітей. Він повинен бути таким, і це. Ні, ні. Ми любимо, але не будемо. Дружина/чоловік повинні бути такими. Для всіх, абсолютно немає, не варто. Немає одного правила. Хлопець або дівчина повинна мати ці якості. Ні, ми не робимо. Як батьки, ми покажемо себе, що існують гендерні і гендерні відмінності, але якщо діти вибирають інакше, вони не повинні. Ми не любимо всіх, якщо у нас є вільні відносини, і ми не маємо вибору. І багато іншого, але...

Це спотворення сенсу при любові проти мита. Любов передбачає відповідальність (див. Зма). Якщо нічого не залишилося, але борг, то це поняття і людське життя повинні мати справу. І так любити і мити разом.

«Святий» став синонімом з наркоманією. Якщо ви хочете бути вільними, вам потрібно безкоштовно. Кожен повинен "Немає нікому." Це те, що сталася алергація.

Але ми не будемо іншим людям. Ми повинні, якщо ми узгоджені та записані відносини з ними. До тих пір, поки наші зобов'язання обговорюються. Якщо вони сповіщали або письмово. Якщо у нас є друзі, ми повинні. Якщо ми любимо один одного, ми повинні. Якщо я маму, я побачу дитину. Якщо ви є сином, ви побачите його батькам. Якщо ви хочете допомогти і хочете доглядати, але відповідальність не надходить в інший колір. Якщо у вас залишилися батьки, є ще одна відповідальність. Оригінал порушення зобов’язань, а це про іншу взаємодію.

Перший крок до формування цілісності людини може бути розумінням, що «не один кидає нікому нічого». Це не цілісність. Особисте знищення.

Видаліть обмеження супер-его, видаліть норми і правила для звільнення тварини. Потужний, темний, незламний. Дозволити людину повністю розірвати інші. Стоп людина. Духовний і високорозвинений.

Чи не те, що мета атегації? Чи є це не головна ідея, яка пропагується, покривається слоганами про здоров’я та цілісність особистості? Я думаю, що це пропагандистська кампанія. З метою і добре продумано. Надтонне вікно в дії - фахівці, які називаються за допомогою.

Тільки ці ж фахівці здійснюють медикаменти і гроші мамам, підтримують безробітну дружину, допомагають друзям, коли вони просять допомогти. «Чому нічого не завадить. й

Автор: Лілія Ахремчик

П.С. І пам'ятаєте, просто змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

English, Українська, Français...