Як навчити дитину не перервувати дорослих

Діти, як правило, мають багато часу. Нерідко вони просто лопаються, щоб сказати щось, і вони працюють прямо, щоб розповісти, що на їх розумі, незалежно від того, чи я вже розмовляюсь з кимось. Ось як вони звикли до неї. Що було перед тим, як я бачив цей реальний метод від мого друга.

Я поспілкувався з нею, коли її (то 3-річної) син хотів сказати щось. Замість переривання нашої бесіди він просто кладе руку на зап'ястя і чекав. Мій друг поставив її руку над ним, щоб дати йому знак і ми продовжували спілкуватися.

Після того, як вона закінчила свою розмову, вона перевернулася до нього. Я був гострий! Це легко. Так ніжний. Поважна для дитини і дорослого. Її син мав почекати кілька секунд для своєї матері, щоб закінчити її вирок, після чого вона перевернула його увагу до нього.

Мій чоловік і я відразу ж прийняв цю техніку. Ми пояснили дітям, які хочуть поговорити, і хтось вже розмовлявся, вони повинні покласти руки на наші зап'ясті і чекати.

На жаль, я з радістю припинила перерву!

Більше "Вайт" або "Не перерває дорослих." Простий жест - доторкнутися зап'ястя злегка. Це все. Працює! Видання

Переклад Лілії Тарасової

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.stranamam.ru/post/9695732/