Сесія миттєвого рельєфу від поганих удач

«Я був нещасливим у моєму житті з моменту моєї концепції...» – це те, як старший професор почав цю історію, коли він повністю втомився від наших постійних ламентацій. І ми, група бізнесменів, підприємців, менеджерів, які прийшли до університету Каліфорнія наприкінці 90-х років для нових технологій в маркетингу та PR, скаржилися тільки на тему: «Особливості, це добре для вас, щоб сказати тут... якщо у нас були такі податки/податки/кореспонденти/гроші/побути... і т.д., ми б.». А потім була красива історія про те, що «можна».

Він.1 час Він сказав нам про те, що "без результату є вашим результатом. й

Другий раз. Він сказав: «Якщо ви не маєте чогось, або не зробите це, ви обов’язково маєте захоплюючу або захоплюючу історію про те, чому це сталося. й

Третій раз, Імовірно, він пішов через те, що «як тільки для Кабі...» Скажіть, хлопці, що ви помітили в минулому і мусити його, шукаючи не робити.

Р

Але більшість групи не отримали.

А потім він вийшов з пульпіту, сісти з бочками на першому столі і сказав це дуже фраза:«Я не мав удачі в життя, оскільки я народилася. й

до Ви хочете, щоб розповісти про свою історію?

до Звичайно, так! І приготував відчувати себе шкода.

Я тут, щоб дати свою історію в моїй презентації - як я чув, як я пам'ятав. Деталі не можуть бути точними, але вони не змінюють сутність! Суть його історії я зрозуміла дуже чітко! Не просто спійманий, але дізнався. Для життя.

- Я не маю удачі, бо я народилася.

Моє батько, незбираний безробітний чоловік з періодичними грошима від навантаження і розвантаження, зникне від мого життя, як тільки він дізнався, що його незаймана подруга, мулатто дівчина, яка віддає перевагу нічному житті, мала «яскравий». Він відірвав вітер! Ось чому я без батьків.

Мій поганий удачі був просто початок ... Молодий мулатто, хоча переніс мене практично до терміну, тільки після слухання мого першого крі, відразу, на пологовому столі, відмовляючи мене. Так я, слабка беззахисна крихта, яка просто приходила до цього дивного, ненасильного світу, залишалася все поодинці. Кричуща з відчайом в це ціле всесвіт в руках дружини.

Далі є більше... Я був смертельний unlucky ... Я не був прийнятий як дитина, я був дуже слабкий, хвора дитина. Крім того, у ті роки, народжений Мулатто, я мала шанс бути прийнятим. Так з маленького дому я пішов прямо до дитячого будинку.

Ну, тут ... не пощастило - так нещастя! Це був дитячий будинок для дітей, таких як ми не були. Я переживав все: як китайська боротьба, як псує мексиканки, і як боляче чорні люди.

Я був нещасливий з моїми дослідженнями... Вчителі не залишалися довго і змінили весь час. Так, щоб бути чесним, і не всі суб'єкти, які були в дитячому будинку. Як ви можете побачити, я не роблю з шкільною програмою. Ну, всього, поганий удачі! . й

Він німий. Я сидів в тиші, шукаю десь на підлозі. Тоді він дивився на нас. Звичайно, ми симпатично чекали продовження цієї історії, не розуміючи, що він почав все це на всіх, тому що ми любимо так славно про маркетингові завдання всього півгодини тому.

- Я втомився розповісти вам, - сказав він раптом, "Це не моя історія. Ви хочете, щоб розповісти вам історію?

Німка пауза ... У нас було тільки витнути голову, бо ми повністю втратили: де це історія, чому він говорить нам все це, і навіть англійська для багатьох не тільки в своїх тонкощах.

до І моя історія -- це -- він продовжував.

до Я дуже щаслива людина в житті!

Я пощастив себе від моменту мого поняття, коли мій поганий батько зникнув від життя мого, не менш поганий, мати і в той же час від мого життя - один раз і назавжди! Може бути, він відчував, він не може дати мені все, що допоможе мені вижити. Я вдячний йому за своє рішення... Хто знає, як я вирощував, і що б стати мене, якщо я провів свою невинність і дитинства з ним. Можливо, він зрозуміло зрозумілий, що цей слабкий малюк ніколи не зможе стати міцним поруч з ним і так спокійно відступив. І дякую йому за це.

І я тримую щасливого.

Молодий мулатто дав мене на столі з доставки. А що було удачі! Я не впевнений, що я пережили. І так я, хоча слабкий, передчасний, мав шанс! В житті! І вона подарувала мені... Моя бідна сімнадцятирічна мати. Я вдячний їй за цю відмову. І навіть у своїх думках я не хочу уявити, як і де я б жити, як і де мій дитинства був, якщо вона не покинути мене, то. Її відмова також дав мені силу. Я вже зрозумів, що я не маю надії на це життя, я один. І це, ймовірно, все ще деяка концентрація внутрішніх енергетичних причин, погоджується... – він посміхався.

Далі

Я був щасливий, щоб бути прийнятий як дитина. В іншому випадку я, хвора, ослаблена дитина, отримала, можливо, дуже комфортні умови парнику і догляд за людьми, які прийняли мене, але це допоможе мені стати сильнішими і більш впевненими? Я думаю, що я не думаю. Він був життям в сирітці, що навчив мене доторкнутися: Я дізнався з Китаянки, щоб боротися, я взяв їх «розгортання» з чорної людини, і я можу спрей, як пекло! Чи не є удачі?

Ну, зі школи, це окрема пісня! Вчителі були відсутні і кілька суб'єктів під керівництвом однієї особи. У старшій школі ми стали друзями з викладачем біології, який ходив в енциклопедії для нас, тому захоплено він пристрасний до свого предмету. А (lucky!) він також викладав математику, що дозволило нам зустрітися з кожним днем! Поговорили багато. Звісно, у своїх суб’єктах є тільки відмінні сорти. І коли прийшов, щоб вибрати коледж, без зцілення я пішов, де потрібна математика і біологія.

Тоді був університет.

Тоді є наука.

Сім'я. Діти. Грандсонс. Великоросійські...

Я був народився під щасливою зіркою.

І я вдячний за удачу Fate.

Продовжуємо сидіти на краю столу посміхатися. І ми були "роздядження" все, що ми просто чули.

до Ось два оповідання, два погляди, на одному житті, - сказав він, випливаючи з свого столу і піднімаючи дві відкриті долоні перед ним, як масштаб.

Нерідко, до речі, є ця історія. Коли я чую причин: «Якщо тільки я...», «Якщо тільки я...». Або ще краще: «Якщо тільки ми...», «як тільки ми...».

Порожня розмова про порожню дає тільки порожній.

У моєму викладацькому арсеналі є одна вправа, яка дуже багато в “топічній”, спробуйте це, якщо ви хочете! Ви навіть можете здійснювати самостійно. Для будь-якої компанії це може бути весела іграшка.

Проксимус Написати кілька нот, що вказують на них ситуації, які, як правило, спочатку викликають негативну реакцію. Наприклад: «викрадений гаманець», «боротьба», «розчинений», «запізнити для поїзда», «зловити», «збиток автомобіля» тощо.

Тепер, якщо ви навчитеся самостійно, то ви будете розповісти себе зараз. Якщо ви є групою, ви розщепите пари.

А потім – перший етап: перетягувати замітку і почати свою історію з словом «Все погано...» або «Імарин, що жах...», «Я не щасливий знову...» або «Дуже, що все це для?» Повідомляємо нам трохи про ситуацію: як самостійно, так і в короткому діалогі з співрозмовником.

Тепер наступна замітка - і те ж саме...

Ви можете зробити це з співрозмовником, нехай йому також витягти ноти.

Коли ми втомилися, ми змінюємо все різко. Тепер ноти однакові, але ваші заяви починаються з слів: «Для того, що...», «Чому це сталося мені...», «Я пощастив, що...», «Я радий, що це відбулося...», і т.д. Як ви можете побачити, ellipsis є місцем для вашої історії.

Я іноді пропонує дуже екстремальну версію: «Який / Як красиво!» І ситуація на нотах крутіше... Почуття над дахом!

А диск!

І розуміння приходить...

Цікаво: Вибір: дізнатися його

Психологія: Ви готові платити ціну?

А потім запрошую всіх, щоб підняти свої відкриті руки. Як і ваги. І «зважити» що в кожному з них.

Зробіть свій вибір! Видання

Автор: Ірина Рижкова

П.С. І пам'ятайте, що лише зміна нашої свідомості – разом ми змінюємо світ!

Джерело: interesno.co/myself/e5543294ecad