Нейротичні Fears: Що за Тем

Зростає в спеку, натискає в грудях, і гусениці на тілі. У самому думі про те, що може статися моя голова. Я боїюся, я розумію, що це дуже страшно, щоб закінчити це життя, щоб зробити наступні кроки, щоб зустрітися з новим, лякаючи і невідомим. . й

Фир є одним з регуляторів поведінки людини, а також почуття, що дозволяє нам піклуватися про нашу безпеку.І це гарне і необхідне відчуття, коли він виконує свою нормативну функцію - означає, що ми не перехрестя червоного світла і їсти, що неможливо і буде завдати шкоди.

Р

Коли страх більше ворога, ніж захисник

Але часто страх більше, ніж просто регулювання поведінки, це певний панічний стан, або стан важкої тривожності, яка подрібнює руки і ноги і досить заважає життю. Ми зіштовхуємо, коли робимо вибори на користь чогось нового.

Нейротичний страх завжди в майбутньому, це в нашій уяві.

Ключовим моментом про невротичний страх є те, що це завжди вперед, це завжди деякі моделі реальності в нашій голові. Що робити? Чи буде я хворий? Чи можна мені допомогти? Чи буде я один? Ці питання виникають в свідомості і перетворюються в реальність, яка ще не прибула.

Що робити?

І це може відбуватися до нас. Після закінчення часу в минулому. Якщо ви попросите себе, що я боїтеся, я не боїтеся цього, я боїтеся щось в майбутньому - або, швидше, повторення ситуації, яка була в минулому (або його частина, елемент). Це стан, цей біль, який я переживав в минулому, що я боюся знову випробувати.

Я не можу бути боятися того, що я ніколи не бачив або відомий. Це просто не мій досвід. Я можу тільки побоюватися, що я вже досвідчений.

І що про фантазії тяжкого захворювання і смерті, ви запитаєте? Ми не відчували цього.

Так, абсолютно. Але ми не боїмося смерті себе. Ми боїмося дихати, ми бояємось, ми можемо впасти. Ми насправді бояться переживати біль.

Ми передали. Це може бути переданий особі. Як тільки в дитинстві, в найбільш вразливому дитинстві, де ми можемо зробити дуже мало для себе і спиратися на захист дорослих.

Після цього ми можемо відчути реальний, небезпечний страх і жахи закінчення і необхватого тону. Щось стосується. Тому що я не знаю, коли мій мама прийде і зупинить їх. Чи не відомо, що з'явиться поруч, почнеться вони, вони допоможуть, вони підтримують, знімуть біль? й

Ми можемо боїтись, що б не закінчилося. Найгірше не знаючи, коли біль зупиниться.

Тоді ми можемо бути абсолютно безглуздими. Вони можуть бути пов'язані з діаперами або зліва в лікарні. Але, з невідомими лікарями, які сходження в тіло, які не зацікавлені в тому, як ми все це, страшно? й

І найгірша частина не має мами. Або хтось для нас. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Він просить нас, він просить нас, помітить нас.

І коли нас немає очевидної сильної небезпеки, і ми зіткнулися з досвідом диких страхів і жахів у дорослому віці, це завжди про минуле. Це завжди про те, що маленька дівчина або маленький хлопчик. Завжди про безладність і жахи на неминучому. Завжди про відсутність захисту і підтримки.

Самозахист і самопідтримка. Це часто про те, щоб забезпечити навколишнє середовище і люди навколо них сильний захоплення на себе і їх життя. Це про те, що у вас немає, ваша влада над собою не вистачає. Завжди про запит: повідомлення, підтримка, заспокоїти, допомогти. . й

Нейротичний страх: як боротися з ним

По суті, все описано вище - це невротичний страх, тобто одна з яких тут немає явних специфічних причин і зараз (будиночок не падає, ставка не літає, зброя не вогнеті і т.д.). Нейротичний страх – фантазія. І як правило, що ми робимо з ними? Ми можемо заморожувати і думати і фантазувати. Тексти пісень, а це означає: А потім переключіть до чогось іншого, від того, щоб бути самотніми з фантастичною фантазією.

Насправді, ми не розвиваємо свою фантазію, не детальуємо її. Як і страх отримати рак. Ми можемо уявити якийсь страшний образ, можливо, навіть розмитий і нечіткий, і вже дуже неправдивий, бігти до аналізу або, навпаки, приховати десь під ковдрою.

Але ми просто повинні детально описати нашу фантазію. Як буде все, як ми робимо дослідження, як ми знаємо, що ми хворіємо, який вид пухлини ми маємо? Де він буде розташований і як. Детально, ми можемо побачити, що наш похилий страх змінює трохи, можливо, деякі інші враження.

Після того, як ми починаємо усвідомлювати, що все, що ми думаємо, може бути неправильно, і навіть в тому, що ми можемо жити фантазія і є безліч варіантів розвитку подій. Груша починає приймати деякі допущені форми, стають не розмитими і безмежними, але навпаки, цілеспрямованими, зрозумілими. Починайте виявляти ідеї та способи захисту себе, які заходи для прийняття.

З іншого боку, важливо думати, що саме призводить до цієї фантазії?

Наприклад, не існує об’єктивних причин отримання раку. Немає діагнозу, немає реальних захворювань. Але в моїй голові вже існує. Де це відбувається? Чому рак і не СНІД, наприклад? й

І тут ви можете вивчити ті «роти» з яких страхів ростуть. Ми завжди маємо досвід роботи. Що подобається? Чи може хтось хворий і померти в руках? А потім ми можемо «зануритися» з цією особою, і якось тепер «необхідний» страждає.

Чи можливо щось схоже на тебе? Ви вже відчували свого роду «каманця»? Наприклад, ви можете видалити щось, вирізати щось, ви можете втратити деякі органи.

І цей вид страху, захворювання, якийсь злий спрямований на себе, є дуже автоагресивною дією. Що це, в моїй фантазії, я усвідомлю багато агресії і небезпечності (і, можливо, ненависті) спрямованих на себе. Це, з якоїсь причини я хочу катування себе, вбити себе, мусити себе. Що таке про життя?

Чому мої органи тягарять злоякісною пухлиною? Чому це здорово?

І якщо ці органи відповідальні за певну сферу нашого життя - наприклад, репродуктивна система - для сфери сексуальності, пологів, органів дихання - для сфери дихання як прояв життя, право жити в цьому світі, можливість дихання цього повітря, мати місце, щоб його застосувати. Травна система – це можливість використовувати нас, «абсорб», перетравити те, що нам потрібно і позбутися від, відхиляти зайве.

Чи не така агресивна фантазія про хворобу прояв самоденного, самохатування або конкретного органу або системи, яка з якоїсь причини не повинна жити? Чому не варто жити легень? Чому не варто дихати? Я маю місце в цьому світі? Я даю собі право на це життя? Чому мій сексуальна система не живе, я дозволяю себе бути сексуальним, щоб реалізувати мій хвилювання? Чи можу я самостійно завагітніти і мати дітей? й

Чистий Я вбираю те, що в світі є продукти харчування, інформація, догляд, розслабитися, насолоджуватися ним, доречно? Щоб перетравити, відхиляти? Чи є все, щоб відкинути? Можливо, я не маю права робити це? Чи не вистачало харчуватися? Або можливо, я кинувся щось, і я не можу відмовитися, не може спати? Скільки я можу бути fed? й

Щоб почати контактувати з невротичним страхом, важливо «непакувати». Ті «шари», які психіки приховує від нас, даючи тільки звуження і страшне образ «утрьох», один або два фотографії.

Нейротичний страх позбавляє нас від свободи зв'язатися з нашими потребами. Адже за цим жахом може бути безліч складних переживань - наприклад, провини або шамби, біль, приниження, з якого потрібно заготовити самостійно.

Але якщо вони вже існують, якщо десь вони «сидять», припиняють і «запаковані», то вони завжди будуть відчувати себе – з таким жахом і такими фантазіями і фобією.

У психотерапія, під час індивідуальної та групової психотерапевтичної роботи, можна прийти до контакту з тим, що не можна побачити і торкнутися самостійно. Можна «феїл» боятися і жаху і що за ним, вивчити всі «шари пирога», вивчення їх природи, їх коренів, де, як і коли вони зародилися.

5 фрази маніпуляторів, які можуть водити божевільний будь-який

Немає нічого.

І в кінцевому підсумку, зробити страх більш реальним, і тому зосереджений, цілеспрямований, свідомий. Зробіть свій ресурс і ваш реальний захист. Видання

Автор: Elena Mitina

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: elenamitina.com.ua/publications/uzhas-v-moey-golove-nevroticheskie-strahi-chto-za-nimi-stoit.html