Як приготувати торт з хребтом і баклажанами

Я любив баклажани в випічці, вони неймовірно добре поєднуються з тісто, хоча я люблю їх в будь-якій формі.

Я недавно зробив торт, як це з пісочного тіста, він був смачним. І від шарованої в загальному шику мій чоловік оцінив, торт вирушив урра. Дуже рекомендую!

Час готування: 50 хвилин

Портія: 6-8

Інгредієнт:

• 400 г листкового тіста
  • 200 грам сиру Філадельфія (можна замінити твердим)
  • 200 г листя хребта
  • 1 баклажани
  • 1 яйце
  • 2 скибочки часнику
  • сіль, чорний перець
  • оливкова олія

Як приготувати:

1,1 км Шпинат добре промивається і висушується на паперових серветках. Часник дрібно нарізати і обсмажити в соняшниковій олії на золотистий колір, додати шпинату, дати його буквально за пару хвилин, посолити і видалити з вогню.

2,2 км Баклажани нарізають в муги і обсмажують з двох сторін на сухій сковороді до грубої скоринки, сіль, поперчити їх.

3. У Змішайте сир з яйцем в мисці.

4. У Тісто розгортають в прямокутний шар, розрізають краю по обидва боки, залишаючи центр пироги ціле, викладають на сковороду, накривають пергаментом. По зрізаних краях, в центрі викласти баклажани, виявилося два муги в кожному ряду (і ще були кола, поклавши їх зверху тортом).

На баклажанах рівномірно розподіляють хребта, потім сиру суміш і знову баклажани, якщо зліва. Тепер закріплюємо кінці тесту у вигляді вузла, можна зволожити руки водою, щоб воно буде міцніше і «поширює» не розсіюється під час випічки.

Також смачно: Maghreb баклажанний мус

баклажани involtini

5. Умань Змастити верхню частину торта оливковою олією і відправити на попередньо розігруту духовку (температуру 180 С) за 30 хвилин. Теплий! Це смачно в будь-якій формі.

Кредит: Юлія Литвин

З любов'ю!

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: vk.com/academy_main?w=wall-46725206_23214