Джон і Енн Бетгар. Тільки 83 років разом!

Коли Джон Бетар був молодий чоловік і був проданий всім сортам речей в прибережних містах Connecticut, він закохався в любов з локальною дівчиною ім. Анни. Ані було 17 років і досі в школі. Вранці, коли вона і її друзі збиралися в школу, Джон відомий поїхав його до Форда, щоб дати їм їздити.

Америка ще не відновила з Великої Депресії, а батько Анни захотів її замазувати поважну людину двадцять років старшого, а не деяких панків. А юнаки були до своїх вух у любові і летять до сусіднього міста, де вони одружилися.

Що було 83 років тому.

У світі змінилися за визнання, і Джон (нині 104) і Енн (більше 100) все ще разом. Вони мають 14 онуків і 16 великих дітей, а їх шлюб офіційно визнаний найдовшим в Америці. Але пара Betar продовжує приймати нові передніми: на День Святого Валентина, вони відповіли питання про любов і шлюб просять їх через Twitter. Не було складно, тому що люди завжди просять, як вони зуміли жити разом так довго, що вони роблять і навіть що вони їсти.

Анни в сто років варить, очищає будинок, читає багато, квіти води і організовує сімейні свята, які нездатні. І Джон переходить на покупки (так як і раніше приводів) і працює сімейні фінанси.

Яким був найкращий для них життя? Вони відповідають один одному, вони відповідають в хору. Просто разом.

Цікавий скручування в цій родинній історії: під час Першої світової війни, сім'я Івана злетіла до США з Сирії. Його батько був першим, щоб перехрестити океан, поселитися в США і чекати його дружини і дітей, щоб приїхати до нього, і Джон, який був десять років, його маленький брат і мати нескінченно переміщений з одного біженця табір до іншого. І, нарешті, в 1921 році, друзі допомогли дітям залишити батько. Іоан не забутий. На сьогоднішній день вона і Енн збирають допомогу тим, хто вмирає війну в Сирії.

«Двері для біженців повинні бути відкритими. Вони були відкриті для мене! Чи можна ви уявити, що це сталося, якщо ми не змогли? Я не зустрілася з Анни...

Автор: Ксенія Чумантєєва

Цікаво, що люди віком від своїх голів.

Золоті правила харчування від Indra Devi, які мешкали на 103 роки!

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: theageofhappiness.com/posts/dzhon-ienn-betar-prosto-vmeste-83-goda/cg635f79dha