Оскарження крикетів. І трохи моди.

Радянський професор був вивезений до Франції і оплачується тридцять тисяч франків за місяць. Свою дружину і дочку зробили список, які купують. Жінки мали каталог з магазину, поцікавилися темними плямами. Згідно зі списком, професор може їсти вдома. На шляху до магазину, вчений бачив магазин рибалок. Я дивився на неї з одним оком. Око широка і затемнена. Домівка привезена рибальські прутки, пишники, набір котушок і всіх. Під час допиту він зробив щось про гіпноз. Вони кажуть, що він запам'ятовує слово «вушник», а потім вогники вийшли і все було втрачено – совість, моральність, гроші.

Я не вірю. Вони підняли цей професор, зануривши його, надихнув його винаходів, пропустив його як фольги. І тепер він не дасть йому заслуги. Всього за п'ять хвилин професор позбавив від ностальгії. Що ж вночі він перейшов на життя в інституті. В ім'я науки і здоров'я. Самопізнання. І все, що він не сказав і не був викликаний, спадкоємцем, пропущеним до сина-в-право Сергія, який безтурботно жив у тій же квартирі.

У той же вечір, син-в-правді Сергій Іванович дізнався, що рибальство було продемонстровано. Хоча він не був рибою, він був гірко шкода. Сергій потроїв допомогу на господарстві, зробив зміни. Але він не зробив. Він очистився картоплю, як стяжка, вийняти сміття, як стяжка. Днів і тижнів пропущено, ніхто не збирався прощати його. Сергій хоче ігнорувати його. Але самі жінки так здатні ігнорувати, що вони не хочуть жити. Він був захоплений робом і вбивством, і не було іншого способу повернути черевики, пальто і светри, які професор був розбитий.

Тоді Сергій продала свою «Мусковіт». Я купив два пальто замість. Хутро пальто - кращий антидепресант, він думав. Але мати-в-праву і дружину може допомогти тільки операції. Жінки не хочуть бути хутряні сибіри, але бажали бути парафійцями. Коли пальці не люблять, вогні вийшли. No bonjour. Зима використовується ось, щоб зробити подачу дрова на зиму, змащений вниз і зліва. Не знає, що сталося з цією родиною та фегтивним професором.

Він тепер має нову дружину, молодого художника. Її дисертацію важить 800 кілограмів. П'ять сотень різнокольорових пластин, що символізують народження сонця. З коричневого, через синього на червоний і жовтий. Сергій очолював дисертацію на четвертому поверсі без ліфта, перед комісією художників. Він зміщує пластини різними способами, сплітаючи на ризику сіднички. І все це з щасливим обличчям. Я тепер філософ, він пояснює. І по-друге, Sveta називає мене котом.

Тоді світло виходить, говорить: кішка, коли ви здемонструєте баран? кішка миттєво кладе мангал і йде до знесення ячменю. Ви можете ознайомитися з родиною професора.

10 речей, які зріла жінка не буде

Андрій Логус: Коли люди починають проповідувати один одному, він не любить.

Я маю на увазі, я маю на увазі, Якщо ви хочете, щоб поліпшити когось, ви, ймовірно, не покращуєте себе.й І кожен, хто прочитав, це нездатний кіт.

Кредит: Слава Се

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: pesen-net.livejournal.com/84457.html