397
Якщо ви з кимось з кимось, то це може бути останнє.
Завжди пам'ятайте, що якщо ви з кимось, це може бути останній раз.
Не витрачайте його на дрібні речі; не створюйте невеликі проблеми, конфлікти, які не мають значення. При смертних підходах нічого іншого.
Хтось щось говорить, і ти сердитися - просто думаєш про смерть. Я думаю, уявіть, що ця людина dies, або ви штампуєте — що це важливо, що він сказав це або що?
І, можливо, він не мав того, що ви вчинили вас, це може бути власне тлумачення. Ніндітно-невинний час з сотні є власною інтерпретацією.
І пам'ятайте, коли ви з кимось, він або вона не людина, яку ви звикли знати, тому що речі завжди змінюються. Ви не можете крок двічі в тому ж річці, і ви не можете зустрітися з однаковою особою двічі. Ви бачите свою матір і батько, брати і сестри і друзі, але вони, ймовірно, змінилися. Ніхто не залишається тим самим. Ви змінилися, ви не те ж, і ви не знайдете їх однаково.
Потужність ЗАРАЗу
Ви повинні мати міцність і цілісність, де ви є.
І якщо ви пам'ятаєте ці два речі, любов цвіте між ними.
Завжди зустрічати когось, якби він був першим.
Завжди зустрічати людину, якщо це було останнім часом.
І саме те, що це таке.
Тоді цей маленький момент зустрічі принесе дивовижне виконання. Видання
Осхо
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: sobiratelzvezd.ru/kogda-vy-s-kem-to-vmeste-eto-mozhet-byt-v-poslednij-raz/
Не витрачайте його на дрібні речі; не створюйте невеликі проблеми, конфлікти, які не мають значення. При смертних підходах нічого іншого.
Хтось щось говорить, і ти сердитися - просто думаєш про смерть. Я думаю, уявіть, що ця людина dies, або ви штампуєте — що це важливо, що він сказав це або що?
І, можливо, він не мав того, що ви вчинили вас, це може бути власне тлумачення. Ніндітно-невинний час з сотні є власною інтерпретацією.
І пам'ятайте, коли ви з кимось, він або вона не людина, яку ви звикли знати, тому що речі завжди змінюються. Ви не можете крок двічі в тому ж річці, і ви не можете зустрітися з однаковою особою двічі. Ви бачите свою матір і батько, брати і сестри і друзі, але вони, ймовірно, змінилися. Ніхто не залишається тим самим. Ви змінилися, ви не те ж, і ви не знайдете їх однаково.
Потужність ЗАРАЗу
Ви повинні мати міцність і цілісність, де ви є.
І якщо ви пам'ятаєте ці два речі, любов цвіте між ними.
Завжди зустрічати когось, якби він був першим.
Завжди зустрічати людину, якщо це було останнім часом.
І саме те, що це таке.
Тоді цей маленький момент зустрічі принесе дивовижне виконання. Видання
Осхо
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: sobiratelzvezd.ru/kogda-vy-s-kem-to-vmeste-eto-mozhet-byt-v-poslednij-raz/