Зміна Minus до Plus.

Як дитині завжди хочеться стати дорослим. Дорослим відхиляють вас від цієї ідеї, зважуючи, що вони швидше повернеться до дитинства - але вона летить вухами. Рожеве і золотисте дитинство, що це! Про нас Я хочу, щоб вони були Як дорослі!

Звичайно, причини цього бажання дуже різні, але головне, можливо, є те, що ви хочете мати більше прав, а також, що ваші недоліки раптом перетворюються на переваги. Якщо ви не подаруєте свою ляльку дочку матері, ви привітаєте, і якщо ваша мама не дасть вам одягати фантазію або відмовляєтеся купити морозиво, вона піклується про ваші речі, горло і в цілому це називається «трифти» у дорослих.

Якщо ваш батько кожного разу перед виходом на вулицю щітить своє взуття до блиску, то він цікавий і розумний чоловік, і якщо ви хочете прасувати свою спідницю кожен раз перед ходьбою, то ви нудні і створюють непотрібні труднощі для дорослих. Можна навіть носити залізну спідницю в дворі, не проблема.

Я мріяв, що я б виросту велику і міцну, а потім все, для чого я постійно отримую коментарі, а в деяких випадках навіть похмурі і неслухняно стоять в кутку, раптом стають необхідними і цінними для інших.

Вони перестануть скуштувати мене за любов фантастики і неймовірних оповідань, які я, за брак їх у бібліотечних книгах, вдало складаю себе і відірвав як реальні події.

Вони не будуть називати нудним і дивним словом для дитячого вуха «педант» (і мій бабуся, як правило, сказав, що найбільш наступаючим «father-in-law» або «mother-in-law»), оскільки я не робимо нічого неправильного, але так само, як замовлення і чіткі правила.

І, звичайно, доросла не повинна бути спустошена для моєї любові прилипання до дзеркала з гребінцями, шпильками та іншими інструментами. Після того, як не один дорослий Тітка називається уявою і хвістом, і не звинуватиється з пророку самооцінки. Якщо доросла тітка має волосся нижче талії, то вона називається русалкою і фотографувала її на вулицях з її дозволу.

Так що залишилося тільки дочекатися похилого 18 (21, 25, 38, 43...) років. При цьому починається гарне життя дорослих, в якому всі мої недоліки і слабкі сторони раптом стають переліком переваг і відрізних якостей, ніхто не може сказати мені напевно.

Десь в моїх тенціях, маючи гідний досвід роботи, свинячий банк, сподівається на вагітність та інші моркви, прикріплені до дорослого віку, я відчував, що був якийсь лов. І все ще називають бреху і фантастика серед моїх друзів, намагаючись не всі історії, які я сказав, що від першого слова до останнього. У будь-якій команді було слово "бороть" І про стан волосся і не хочу говорити...

Я думав. Якщо мій дорослий життя не зрілий достатньо, або мої недоліки дійсно так монстроус, що вони не мають шанс перетворити в переваги.

Щоб почати з того, що я повинен сидіти і визначити, як реальний дорослий від мого дитинства так принципово відрізняється від мене зараз. Зроби гроші? Ні, я роблю те ж саме, і я роблю дрібно. Спостереження будинку? Він підходить тут. Чи має сімейне дерево? Ні, не всі вони були такими: хто був один, один і орендований, але все ж дорослий.

А потім вдарив мене. Так, вони також мали свої недоліки, тільки ці недоліки були використані так, щоб вони принесли одну безперервну користь. Це можливо, що мій мама був дуже стисканий, але відмова купити морозиво дійсно зберіг мене здоровою горло, а в більш пізній вік – також фігура. Тато після служби на морфоті не можна спокійно подивитися на неочищене взуття в передпокої, але це дійсно відрізняє його від більшості пасажирів метро, прямо в кінофільмі «Москва не вірить у сльози» (згадайте там крі душі Катерини Тихоміров: «Я не знаю, коли чоловіче взуття брудне!»).

Так правильні висновки швидко привели до цікавих змін у житті. Бажаєте писати історії та створити власну літературну реальність? Будь ласка, тут є Інтернет, ви можете блог з нотками «фектальні історії» (навіть, знайдене місце), напишіть будь-які вірші, викидає з майбутнього великого роману або критичного есе. Або ви можете гойдалитися, щоб відправити ваш зразок ручки десь у літературному конкурсі фантастичних оповідань.

Я занурю і намагаюся зробити все правильно? На роботі я попросив піти в облік, і там було краще, тому що непристойна відмова податкових звітів не дратувала взагалі, але навпаки, приносила задоволення і почуття виконання. І серед друзів я миттєво отримав репутацію спеціаліста з заповнення всіх сортів смарт-декларацій і отримання предметів паперу в органах влади вперше.

Я люблю спинитися перед дзеркалом, виростити косу до талії, і я не можу стояти пухке волосся? Будь ласка, ви можете навчати стільки, скільки вам подобається в плетінні складних походів і рибних хвостиків, змінити волосся щодня, і я також успішно проживає в комунальній кімнаті, де у мене є 14 сусідів (це Петро, атлас і ah, це не рідкість тут), і половина сусідів є дами з довге волосся. Ви хочете, щоб я позбавив вас красивими косами до дати / прогулянку / до театру? Давайте спробуємо позбавити вашу дочку. І так, я тепер той самий дорослий тітка, до якого на вулиці вони підходять з питаннями «Чи можна взяти картину вашого волосся?», «І це ви, хто wove, що краса, де дізнатися це?».

Як бачимо, зміни життя іноді не вимагають особливих зусиль. Все, що потрібно, часто вже з нами, але ми розглянемо його непотрібний баласт, запобігаючи нам від початку нового життя. Що, якщо це реальна велика королівська печатка, з якою ми кладемо горіхи для того, щоб не використовувати її по-різному?

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

А ваші бісерні фенеки, які є предметом позбавлення від старших членів сім'ї і колег, наголошуючи, що це буде час, щоб виростити моду для дітей квітів, насправді підбираються на ручної ювелірній виставці або етнічному фестивалі. Вони також рекламують вас друзям, і ви не тільки отримаєте впевненість у праві, щоб ви могли жити, але і заробити гроші, і в той же час придбаєте нові знайомства.

, Україна

Люблю спілкуватися з натовпом людей, дізнатися, як навігувати в хаосі, віддати перевагу шум-гамма-кавардак і режим надзвичайних ситуацій, хоча в домашніх умовах він повинен бути спокійно і плавно? Як спробувати свою руку в ресторанному бізнесі так, щоб ця енергія бублінгу нарешті скоригує вашу кар'єру, а не пізнаючи всіх вдома? Звичайно, що звуки непередбачувані. Але В першу чергу, зосереджується на його «Я хочу, може і повинна», а не на думках інших про свої потреби і дії.й

Цікаво: Життя не повинно бути важкої праці.

Де отримати міцність для зміни

Подруга шахти закінчила червоною грамотою Академії Цивільної служби і чесно працювала протягом двох років за спеціальністю, поки вона почала повільно пити. Після того, як її майбутній чоловік змусив кинути свою роботу і ставити, що вона не могла працювати в McDonald's протягом місяця, як перезавантаження. Зараз вона є директором одного з найбільших Санкт-Петербурга Macs, вона втратила 15 кілограмів, які перешкоджають її з першого року, майже завжди сяє з посмішки і відчуває себе абсолютно на своєму місці в захватному циклі справ і людей, властивому їй місці роботи. Але в офісах громадського сервісу мій друг повинен мати справу з перенесенням папок та інших бюрократичних фусів, які повністю непридатні для свого активного і активного характеру.

Спробуйте? опублікований

Автор: Таїсія Попова

П.С. І пам'ятаєте, просто змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.matrony.ru/menyaem-minus-na-plyus/