12 Висновки Я маю на увазі 12 років шлюбу

На жаль, 12 років шлюбу. Щодо того, як я можу пам'ятати, я ніколи не поставив собі цілі шлюбу, маючи дітей, і життя тітка для відпочинку її життя. Навпаки життєві цілі були грандіозними, ймовірно, як багато 15-го до 17-річного віку, які думають їхнє життя попереду, і «проти успіху». й

Я дуже хотів досягти результатів у спорті, виграти олімпійське золото, і піти жити в іншій країні. Шлюб був включений до планів як іншої необхідної стадії життя, від категорії «народжено-визволений».

Але я ніколи не розумію хіп навколо «повчання чоловіка, обов'язково багата». Я ніколи не розумію, що ти одружився. Я ніколи не шукав чоловіка, зробивши все можливе і неможливо привернути увагу до мене.

р.

Але, щоб бути чесним, не було проблем з цією спортивною стороною.

Ми ніколи не прийшли, життя, як звичайно, зробили власні налаштування. Ушкодження спорту завершив свою кар’єру, мій олімпійський золото. На стіну я поставила шипи.

Розпочався вільний життя спорту. Але це не призвело до прогулянок вночі, деякі незламні життя, не було алкогольних вечірок та інших «чарів» пост-азолеції. Спорт навчив модерацію в все, режим, дисципліна.

Як студентка зустрілася з майбутнім чоловіком. Я ніколи не думав про те, що я буду одружений. У будь-який момент я знав життя. Як спорт. Сьогодні ви є знаменитим спортсменом, чемпіоном і переможцем, а день після завтрашнього дня ви отримаєте серйозну травму, а чемпіон і переможець є хтось інший.

Я пам'ятаю тренера, який завжди розповідає мені:

Щоб виграти, ви повинні бути сильнішими, ніж інші. Ви не можете, ви не можете, не існує таких слів. Отримай і зробити це. Зробіть те, що ви можете в даний момент і зробіть свій найкращий.

І, мабуть, звичаї, як чемпіон збитий у світогляд. Це можна порівняти з внутрішнім критиком. Якщо ваш внутрішній критик мовчить, це означає, що вона зробила якомога простіше, якщо ви відчуваєте, що вона скасувала, потрібно закінчити її.

І під вічно чутливим керівництвом внутрішнього критика мій сімейний життя проходить.

Все подобається всім: любов, романтика, пристрасть і страждання, були періоди роз'ясування один одному, впізнаючи один одного в повсякденному житті, в спільному житті, з'явилися періоди незгоди, непорозуміння, відчуття один одному. І клеїли шпалери, і ми завжди відпочиємо разом. Я хотів би отримати розлучення і вбити один одного. Так само, як і всі інші.

Я був одружений 12 років, і я готовий поділитися 12 висновків про цей процес:

1,1 км Любов проходить.

Так, так, любов проходить. Це той, що так накладено в суспільство, і реальне ім'я якого є любов'ю. З несвинними емоціями, стражданнями, сльозами, з психічним болем і нездатністю думати про всіх, але об'єкт такого «лову».

Зв'язки повинні бути добре. Без тантрубів, мозкового стоку, емоційних гойдалок, адреналінних ін'єкцій після неспішного повідомлення, без зламаних пластин і залишаючись на «живу з матір'ю», без розривів і безсонняних нічів після іншого скандалу.

Зв'язки повинні бути стабільними. Не означає, що це нудно. Це означає, що ви не менше 80% впевнені, що ваш чоловік (а) не буде викинути приголомшливий шлях, коли ви не готові до нього.

Відносини повинні бути в миру. Коли ви йдете додому і ви знаєте, що все добре там, що ви не будете працювати в агресивно п'яний чоловік і отримати пробивається в обличчя.

«Банги» можуть бути присутніми, звичайно, але загальний фон довгострокового шлюбу гладкий і спокійний. Якщо це не справа, то один чоловік емоційно залежний.

2,2 км Не одне велике свято.

Не пропустіть щастя без перерви на обід і вихідні дні. Не радісно і захоплено без перерви на травень і Нового року. Є захворювання, погане здоров'я, втома і подразнення, гнів і відчуттів. Покарання, одяг, труднощі та труднощі. Єдине питання полягає в тому, як довгі дружини будуть захоплюватися в цих ситуаціях.

3. У Смуги повинні бути на одному рівні.

Киндерелла і князь нічого не більше казки. Романтичні нещільності, які дівчата були забиті з дитинства. І нерівні шлюби часто закінчуються розлученням. Хімічна хімія любові може підштовхувати людей разом. Але коли любов проходить, всі відмінності в виховання, психіку, ставлення до життя, гроші, робота, діти та інші прояви життя з'являються. Все, що показаний в кінотеатрі, не життєздатний, і спроба імітувати його закінчується в грандіозній відмові.

4. У Смуги повинні розвиватися разом.

Ви не можете зупинитись. Ні. Якщо чоловік і дружина не розвиваються в житті, результат сумний. Ті, хто запобігає росту, покинули. Сондер або пізніше. Дружина застрягла в горщиках, діаперах, дітей, а також чоловіка, основні інтереси яких є пивом і телебаченням - баластом, який буде скидати. Немає вибору.

Послухайте висновок, що не можна забороти дружині розвиватися. Що таке. Танцююча, гітара, сноубординг, шахи, 101 способи приготування курки – будь-яка активність, де людина хоче досягти результатів. Не заважати.

5. Умань Дружина не повинна повністю розчинятися у чоловіка і дітей.

Я проживаю перший, потім мій чоловік і дитина. Жінка, яка зраджує її его чоловіка швидко стає нудною і стає тягарним. Не можна повністю розчинити в сім'ї, не можна жити тільки бажання вашого чоловіка, не можна думати тільки про горщики і дітей. "Аунті" не цікавий всім. Цікава людина поруч з вами, яка хоче навчатися, з ким ви хочете поговорити, дізнатися думку. «дощ» – диван, бо ніхто не подумав, що думка дивана.

6. Жнівень Ми повинні прийняти один одного.

Глибоко вниз. Деякі звички можуть відродити і подразнити, можна незгодити з деякими проявами характеру. Ви можете мати різні види на деякі проблеми, на процес виховання дітей. Але на більш глибокому рівні людина повинна бути прийнята. З усіма неприємностями, з тарганами та іншими тваринами. Необхідно дозволити людині бути як він. Ви можете, звичайно, спробуйте змінити його, але від держави прийняття. А що «редизайн» був тільки додатковим варіантом. Це буде добре, це не буде таким же.

7. Про нас Чоловік повинен бути необхідний і одночасно безкоштовно.

В останні роки я жив за цим принципом. Я не боїться, що мій чоловік буде залишити, тому що він, як і кожен інший, має право на краще життя. Без мене. Це нормально. Я маю право на краще життя для себе. Без нього. Так, Старе життя зламається, буде труднощі, але не буде катастрофи. Ви не можете залишатися поруч з вами. Отже, необхідно вчасно видалити рожеві окуляри, забути фразу «ми будемо жити разом довго і вмирати в один день» і будьте готові до чогось. Це не означає, що ви живете в цьому стані постійно. Зрозуміємо, що в будь-який момент людина може залишити і не одержувати про це.

8. У Кожен може мати свої інтереси і бажання. Кожен повинен мати право на особистий простір і час. Кожен повинен мати свої фінанси. І ось.

Це зв'язок аксіом. Він повинен бути, і це з питання. Вам не потрібно перетягнути чоловіка до покупок, а не потрібно бути на риболовлі чоловіка. Кожна людина повинна мати особистий час, і хістерія як спроба позбавити цей час є приводом для мислення про відносини.

Наприклад, у мене є такий особистий час – це час підготовки, йога, бігу. Я можу піти самостійно до озера, щоб сидіти, подивитись на воду, подумати. Також можна ознайомитися з книгами та робити інші речі. Чоловік спокійно йде в ванну, щоб зустрітися з друзями, йде рибальство на кілька днів. Немає одного дивитися будь-який, ні тангтруси. Кожен щасливий, кожен штраф.

Кожен повинен мати свої фінанси. Без права подружжя вимагати звіту про їх використання. Приниження, щоб просити колодки, а також для сигарет.

Мій чоловік і у мене є ряд щомісячних сімейних витрат. А ці витрати від нас відсортовані. Я знаю, що я повинен платити, і мій чоловік оплачує свої витрати. Все, що всі залишилися, витрачаються на власний розсуд. Я не бачу чоловіка, щоб повідомити про свої витрати, а не повідомляти про себе.

9. Навігація Довгий живе в шлюбі людей з близькими темперами.

Коли один має стібок в бат, а інший, як Emel, лежить тільки на плиті, і не піднімає його, то цей шлюб навряд чи стане довгою. Ви можете розгладити деякі відмінності в темпераменті, ви можете відрегулювати характер і швидкість життя іншого. Але якщо ці швидкості полярні, то ваша «Феррарі» життя навряд чи буде тримати поруч з ледь відчутною Запорізькою.

10. У будинку є тварина.

І бажано теплими. Кіт, собака, хамстер, хтось ви можете вичавити і доторкнутися. В різні часи ми були коти, собаки, іноді і одночасно. І тепер є два собаки і шпинат.

11. Секс в шлюбі не важливо.

Божевільний секс, пристрасна ніч і романтика, як і раніше, не можна мати після 12 років шлюбу, навіть через 3 роки все припадає і йде на спокійний рівень. Для того, щоб підтримувати високий рівень бажання партнера після багатьох років, проведених сторін, потрібно дуже міцні емоції, які в принципі не можуть бути. Тільки якщо один з подружжя не страждає від любові. Потім так, він може захотіти пристрасть і вогонь. У цьому випадку інший чоловік живе з ним з розрахунку, з зручності, від небажання змінити все.

Але, як правило, в нормальному, непроблемному зв'язку, секс віддає другу, якщо не десятий, і дійсно не головне в шлюбі.

12. Рішення повинні бути зроблені разом. Але в той же час жінка не повинна брати участь у чисто чоловічих справах.

Невелика, повсякденна діяльність не вимагає узгодження. Але деякі основні покупки, долільні рішення повинні бути обговорені. Два особи приймають рішення. Немає «Я вирішив, сказав, що це буде. й

Як підняти дитину, де поїхати на відпочинок, «віддати собаку», який автомобіль придбати – це обговорюється. Але брати участь у бізнесі чоловіка не бажано. Максимальна думка, якщо запитати.

І найголовніше для довгострокового шлюбу є прагнення до компромісів, послухати і чути один одного, залишити можливість самостійно, не об'єднуватися між собою, як сиамсе близнюки, але залишити себе і інший номер для маневру.

В цілому сімейне життя – це поєднання любові, довіри, взаємодопомоги, толерантності та можливостей. Замовлення всіх цих змін кожні кілька років.

Ми ніколи не робили це в нашому житті.

1,1 км Ні плити або меблі.

Максимальне, що може бути досягнуто такою поведінкою, є додатковою «головою», непланованими фінансовими витратами і відмовою від будь-яких необхідних покупок або розваг. А потім, ви не можете впоратися з емоціями – «зробите голову на стіну», так як мій бабуся використовується, щоб сказати.

2,2 км Вони не стирають фотографії, одяг і речі.

Так само, як в пункті вище. Степіда, що це називається.

3. У Ми ніколи не пішли жити з мамою.

Дівчата і хлопчики, які не зрілі, незалежно від того, що їх паспортний вік, і які не можуть бути відповідальними за свої дії і рішення.

Чому потрібна енергія і де її отримати

Сесія миттєвого рельєфу від поганих удач

4. У Вони не завдали шкоди один одному.

Кожен бореться з родинним життям. Не варто спускатися до рівня «базарова жінка», яка намагається загибліше – це ознака хороших відносин. І хто в ролі зажарної жінки є вторинним питанням.

5. Умань Вони не маніпулюють дитину.

Ніяких обставин. Діти не мають місця у дорослих відносинах. І в моїй найглибшій конвекції, тільки идіоти можуть зробити дитину, що забирає чіп у своєму житті. Живе щастя. Видання

Автор: Ольга

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: Balanceinlife.ru/12-vy-vodov-kotory-e-ya-sdelala-za-12-let-zhizni-v-brake/