Правила життя Роберта Де Ніро

Важко перебільшити роль відіграли харизматичний американський актор і режисер Роберт Де Ніро у світовому кіно. У творчому поклажі Роберта, Золотого глобусу та статуетки Оскара, який вперше в історії кінотеатру присуджено йому за свою роль не англійською мовою.

На протязі багатьох років компанія De Niro була однією з найбільш бажаних і високо оплачених акторів. Після того, як сумарний дохід від фільмів за участю Роберта значно перевищила $ 2 млрд.

Але крім того, будучи першим актором, De Niro є великим філософом – майже всі цитати Роберта гідні стати правилами життя.

Роберт Де Ніро на життя

• Життя рідко змінює вас повністю, але це завжди змінює вас дрібними речами.
  • Я буду платити дорого, щоб дізнатися, як відрізняти хороші поради від поганих.
  • Якщо Бог є, я маю багато питань.
Друзі.

• Дві поради: Не пропустіть можливість замкнути.
  • Ми стаємо так, щоб люди спілкувалися з. Оберіть Ваше оточення – незалежно від того, як ми є, це все ще впливає на нас.
Про ризик

• Хто не бере ризиків, не знає його виклику.
Про талант

• Талант, перш за все, можливість зробити правильний вибір.
Важливість справи

• Я вірю, що кожен з нас має "чуйний шанс", який може прийняти нашу долю. Це сталося мені в 1970 році, коли я був введений до невідомого директора. Ми швидко знайшли спільну мову, так як ми були з того ж італійського кварталу. Я, до речі, його ім'я Мартін Скрсес.

кіно.

• Довгий час тому, як дитина, коли я пішов до театральної школи, режисер раз попросив мене: «Чому ви вирішили стати актором?» Я не знаю, що сказати, що я нічого не сказав. А потім він сказав: "Висловити себе, папороти!" І я відданий, «Так, звичайно це».
  • Найгірше про те, що ти є актором. Наприклад, ви спілкуєтесь з ким-небудь і всім, хто вам не хоче, навіть якщо ви йдете на monstrous nonsense. Але людина дійсно потребує когось, хто каже йому речі, він не хоче чути.
  • Що я ціную більшість у своїй роботі – це можливість жити в житті інших людей і ніколи не платити за це.
  • Великі гроші не обираються разом з реальною якістю. Як мінімум в кіно.
Артемій Троїцький: Я тільки жив щасливого життя

від 50

Adriano Celentano і claudia Mori: 50 років любов

На відпочинок.

• Який відпочинок? Я буду відпочивати після мене.
  • Іноді я заздрив мертвих: вони мають багато вільного часу.

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: 5sfer.com/12099-pravila-zhizni-roberta-de-niro.html