Камені загорнуті в повсті: Покиньте цей камінь назад!

Він не може виростити його пакету.

Карл Симік

Якщо один раптом...

Хочу розповісти про каміння, загорнуті в ватні або м'які повсті. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

У мене був клієнт сьогодні, який описав ситуацію, вона була, її страхи і її досвід.

Не можна знайти чоловіка. У неї є друзі, які більш успішні на особистому фронті. Вона зустрічає з ними регулярно говорити про життя, чоловіків і відносин. Який напрямок? Це один.

до Ви повинні піти в мій стоматолог, він так званий! Що ви думаєте, що ви можете зробити? сказав друг.

до Як не знайти когось? інший лунає її. Ми були в нічному клубі і були так багато дивовижних чоловіків!

до Якщо я був вам, я буду одружений довго!

Все це нічого, але камені загортаються в повсті. Вони вражають майже однаковою силою, так як звичайні скелі. Вона виглядає різною, але сутність не змінюється, камінь залишається каменем. Уявіть, якщо ви застрягли камінь або камінь, загорнуті в м'яку тканину, ви відчуєте менше відхилених?

- «Дочка, хоча б нехай мені ходити з вами», - каже мій мама, «наче ви не маєте чоловіка. й

Це камінь, загортаний в тканині догляді за змахом.

до Ох, бідна дівчина, як ви ручите цей величезний звіт? Хоча ви один, що ще ви робите це вихідні, говорить колега, натягнувши на його пальто, щоб піти додому.

І це також камінь у вашому саду, камінь, загортаний для зачаття в папері, загартованої симпатії.

- Добре для вас, я замовляю два пачки фарби на моєму волоссі, і ви, ймовірно, мати одну трубку протягом 2 разів, подруга чірки, розчісуючи розкішний манек волосся перед дзеркалом.

фон? Підвищити свій рахунок. На фоні, підкреслюючи ваші успіхи.

З тих пір емпатія не несе основного бажання посилити її значення. Сильна людина не потребує від'ясування недоліків інших для того, щоб відчувати себе сильніше.

До вас, як ви запліднити вашу землю. Якщо ви хочете забити душу, візьміть його. Якщо ви не хочете, дати його назад.

Що я консультуюсь з цією консультаціями? Відповідь. Покажіть, що вам не потрібно.

Ми жінки. Ми рідко пробиваємо один одного на обличчі. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

Вчимося відрізняти симпатію з каменю. Відмінність полягає в тому, що ви завжди будете пропонувати допомогу. Реальний. Реальний, не слів.

Якщо це просто камінь, загорнений в красиву частину паперу, що робити? Покинути його назад.

Іноді агресія повинна бути зустрінеться з агресією.Це економить час, енергія і нерви. Зробіть його міцним. Не те, що ви очікуєте, щоб почути в офісі психолога. Я психолог і моя порада це: Покинути цей камінь назад.й Чи є ви самостійно для нового року? Що робити?

- Я згадую вам, що я точно не гона. Не промивайте посуд 15 гостей і очистіть будинок наступного дня. І я не буду витрачати 2 тижні їжі і лежачи перед телевізором, невдало намагатися отримати другу половину від дивана.

до Як ви можете піти в цей спортивний клуб і не зустрітися з ким-небудь? Я був тільки там, і я мав 5 великих чоловіків, які запитують номер телефону!

- Може бути, я просто більш пікантний?

Захистіть себе. До того ж, хто захистить вас?

І як часто ми вибираємо, щоб ходити по сні, повному з цих каменів за нами, приниження, саморозгортання, оцінювання нашого минулого, перетворюючи наші успіхи, наші мрії, наші досягнення в нічого.

Я говорю як психолог, який бачив багато таких прикладів: якщо ви тримаєте ці камені в вашому будинку, якщо ви погоджуєтесь, що ви другий вид людини, ви не робите так само, як матір / подруга Katya/brother Misha - ці повідомлення будуть лежати там, запобігаючи щирості, бажання, мрії і надії від вирощування.

Хочу підкреслити знову: Я говорю про людей, які не хочуть тебе добре. Близько людей, які щиро люблять вас не кинути такі камені, бо вони не носять їх в підсвідомість.

І все ж, як людина під вагою психологічної освіти, я не можу сказати про другий варіант, занурення, але, можливо, більш вірним з професійної точки зору.

Не реагує на агресію таким же чином, для вас психічно позбавлена особи з внутрішньою смарагістю, яка намагається заповнити. На ваш рахунок, звичайно, ви можете зрозуміти його! І ви можете отримати вище, ніж його. Ви не збираєтеся скуштувати свій бабуся для stepping на нозі на автобусі. Її життя так важко. Бабця.

Якщо вони близькі люди і не незнайомці, говорять про ваші почуття і емоції. Тексти пісень, а це означає: Те, що болить вас, речі, які болять вас. Поговоріть тільки про себе, не ваш опонент, не впадаючи в взаємні звинувачення. Ви почуєте. Якщо хтось любить тебе, але не знаєш, як висловити свою любов.

Але знову це правило має сенс застосувати до людей, які важливі для вас. Що важливо для вас, щоб тримати в житті. А якщо це людина з-за кордону, то тільки заважає бути вашим другом - чому відходи енергії на збереження відносин?

Цікаво: Чи потрібна жінка?

Додаткові люди - це час, щоб сказати

Надмірна толерантність і толерантність може тільки спровокувати. Як кажуть, якщо мат каже: «подаруйте ноги», то ноги протерти на ньому. Вам подобається зображення невиправданого martyr? Я не можу. Можливо, якщо ви не надмірно хворіли, це дійсно відчужить деяких людей. Але привернеться інші.

Що потрібно для вас?Видання

Автор: Пименова Софія

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.b17.ru/article/56459/