Що робити, якщо ви отримуєте дзвінок від банку для боргів інших. Інструкція по застосуванню

Останнім часом є часті випадки, коли від деяких відділів відновлення службовців банківського дзвінка для боргів друзів, родичів і навіть недержавних людей, які мають борги на кредитах.

Очевидно, що це один із способів психологічного тиску, спрямованих на те, що громадяни беруть ініціативу і знаходять себе, або, можливо, змусити боржника оплатити кредит.

І якщо за замовчуванням є «недоступним», то всі негативності бурової активності колекторів падають на голову осіб, які не мають нічого спільного з цим боргом.

Події цієї справи ... або, можливо, не справи, тому що вони трапилися особисто, хочу розповісти вам, тому що ця практика може бути корисною для когось іншого.

Восени 2014 року почав отримувати регулярні дзвінки з відділення збору Uniastrum Bank у пошуках певного громадянина, скажуть Іван Іванович, які дали їм кредит. Я не знаю цього громадянина і не пам'ятаю його серед моїх знайомих, він не мій клієнт, як я пояснив. Але продовжили дзвінки.

Спочатку я пояснив, що цей номер телефону належить тільки до мене, і довгий час, і я не даю його нікому. Немає використання.

Через місяць приблизний зміст розмови:
- Привіт, я можу почути Іван Іванович?
- Привіт, немає.
- Чому?
- Я не знаю, що це.
- Гарбі. Він був як щоденний обряд. Якщо я не відповів на телефоні, це буде повторюватися кожні 20 хвилин.

Навколо запрошуються різні працівники, які відмовляють запроваджувати себе, розповідаючи їм, як вони знали номер телефону.

Тоді вони погодилися звинувачувати мене в прихованні Івана Івановича і тепер вони «підтримують все разом» (!??????????????????)

Але деякі симпатайзери радять мене змінити SIM-карту, інакше я буду називатися до тих пір, поки кредит не погане.

Всі ці варіанти просто неприпустимо мені.

Так, я вперше відправив запит на припинення дзвінків через сайт банку. Очікується 10 днів з відповідальності та подала скарги на дії банку з Роскомнадзором, прокуратурою та судом із позовом про захист персональних даних.

Вимоги були пов'язані з видаленням інформації про номер телефону і відновленням морального пошкодження.

Роскомнадзор вважав свою скаргу і відправив копію заявки на Центральний банк РФ для перевірки. Введіть номер мобільного, який Ви вказали при укладаннi договору з банком - для ідентифікації.

Дійсно, в момент розгляду позову, не було ніяких дзвінків, але з доказів видалення персональних даних захисником не було надано, я наполягав на задоволенні позову в повному обсязі.

Представництво банку в огляді, зазначеному в безумовному праві банку / кредитної установи для обробки персональних даних на підставі права вимагати відшкодування на кредит.

Дитячі книги, які варто читати дорослим

Як працює наша наука

Це право, але те, що я тут неправильно? Я не згода на обробку і не входив в будь-які правові відносини з цим банком.

В результаті суд визнав мої вимоги, як обгрунтовано і задоволено позовом, відшкодувавши від захисної моральної шкоди в кількості тридцять тисяч рублів.

Як мій колега сказав:
«Що таке адвокат, який не може захистити свої права» – вони просто не залишали мене, я повинен піти до суду.

Автор: Наталія Беспалова

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: pravorub.ru/cases/45665.html