Дивовижні груші варення з маком і ваніллю

По суті, навіть варення не зовсім не є мовою, щоб викликати її, це досить таке дуже швидке варення, тому що це робиться лише раз або двічі. І це дуже добре. І ароматний. Я додав ваніль в груші, і він вийшов ідеально. Отже, якщо у вас є неперевершено зливається кілька грушів, можна вдатися до цього елегантного способу їх переробки.

Інгредієнт:

- 400 г перли
- 100г цукру
- 2 ст. л. лимонного соку
- 1 ст.л. мапи
- 0,5 ванільний под

Як приготувати:

1,1 км Груші очищають від ядра і нарізають кубиками. Ви можете очистити шкіру, але я не робив – мої груші він був дуже тонким і ніжним.
Заливають груші з цукром, заливають 1 ложку лимонного соку, акуратно перемішують і залишають на 1,5-2 години. Селяни повинні давати сік.

2,2 км Додаємо шматочок ванільної підрізати навпіл до сковороди. На невеликому вогні приносили груші до кипіння і, ретельно помішуючи, варять протягом 20 хвилин.

3. У Мак обсмажений в сухому каструлі.

4. У Половина груші очищається блендером, половина зліва на шматки. Залити маком в груші, залити другу ложку лимонного соку, повернути каструлю в вогонь і варити ще 10 хвилин.

10 незвичайних рецептів звичайного вугілля

Як приготувати тертя з кабачків

5. Умань Вона розливається на стерилізованих банках.

Ви можете залишити всі груші на шматках, ви можете очистити весь, побачити, яка консистенція вам подобається краще.

Бон привіт! З любов'ю!

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: fleur-de-cassie.livejournal.com/113870.html