Батьки хвилюються, коли дитина отримує в школі «деуси», багато неслухняних і веселих, мало часу для вивчення. Звісно, люблячі мами та батьками, що їхня дитина сидить багато за книгами, не порушує дисципліну і в цілому - «привабливий переможець». Чи варто хвилюватися, якщо дитина безглуздо виписує будь-який лист і дуже скасовує, що лінія не розчаровує себе?
Багато дорослих люблять дивитися ділігентних дітей. П'ята-градер Ninochka завжди сидить на першому столі середнього ряду. Навіть якщо Жаня однозначно засвоювала письмовий стіл, Ніночка дипломатично роз’яснює те, що вона потребує: вчитель бачить її краще на першому столі, відповідь чує більш чітко, а голови Мішка та Вова не захоплюють аналіз вироку на борту.
Неночкіні блокноти завжди в ідеальному стані: домашня робота написана каліграфічно, номери шийно-червоні, а після кожного диктатуру, учитель «Добра робота» фланці. Здавалося б, «уважний дитинства». Ніна нічого не може руйнувати. Але в кінці останнього кварталу не обмежувався сльозами дівчини. І це не гіркота першої любові і не образу Женкіно викривлення.
Причиною для хістерії Нинокки стала єдина «чолина» в математики за чверті, яка не згодні з низкою шламів «фітів» в інших суб’єктах. Дад, вчитель мехмату МСУ, не розуміє, як можна навчатися не “розумний”, особливо в математики.
Ваш успіх може надихати дітей, але це не повинно бути міри власного досягнення. Діма тепер у 11-му класі, готує до вступу до міжнародної економіки. На додаток до щоденного навчання, який не закінчується до 16:00, Діма займає два курси в університеті ("провести внутрішній іспит для верхнього балу"), три соціальні науки ("Я не потрібно це для вступу, але я хвалію за високі результати, я кращий в класі"), і чотири ночі, присвячені навчанню в тренажерному залі ("Мій організм повинен бути ідеальним").
Графік майбутнього здобувача грамотно: вивчення чергувань з спортом, які повинні знімати фізичну і розумову напругу, але вранці Діма почав відчувати втоми, в дзеркалі підліток часто бачить блідо обличчя з червоними очима, а неділя, надані для особистого життя, починають здаватися тільки шанс сну. Сам Діма вибрав цей ритм життя, він хоче бути попереду. Завжди.
«Адвокатний синдром» – небезпечний симптом неврозу. Іноді діти можуть зробити помилки, але бажання бути кращими запобігає їх реагуванню конструктивно. Самооцінка (особливо в підлітковому віці) починає швидко оспадати, іноді батьки допомагають цій піку з усіма їх може: “Ви можете навчатися в “експертному”!”, «Ви повністю припинили спробу!», «Чи ви хочете записати мене і Дад?», «Для нас ми закінчили школу медалями та університетами з червоними дипломами. й
,00 Р
Життя героїні мультфільму «Другий князь» забарвлюється різьбою матері за хвилину. Спробуйте тут, подаруйте себе поломку, зробивши помилку. Як тільки дитина приходить до школи, він повинен навчатися встановити пріоритети, інакше тіло дитини не справляється з кількістю навантажень, які падають на нього. Для того, щоб не зробити дитину жертвою нездорової досконалості, необхідно дати йому зробити помилки і навчити його правильно реагувати (навчитися!) на відмову: «Не хвилюватися, я теж невірний період», «Ми любимо вас, навіть якщо ви зробили помилку», «Що призвело до помилки, спробуємо розібратися».
Але діти, які зазвичай ставляться як приклади — мотивовані, мотивовані відзнаки, «соціалісти» і спортсмени, також потребують підтримки дорослих. Вони повинні навчитися приймати свої помилки як причини, щоб виростити, не розчарувати себе.
Діти, які відчувають себе, як невдачі.Що ви повинні не завжди попросити дитинуРозрахунок міцності: Люди обмежені, незалежно від того, наскільки багаті вони є, і це ідеально нормально. Щоб насолодитися процесом, не просто результат, є першим і кращим.
Ви не можете дізнатися, що якщо дорослі хочуть виграти. Ми звикли до того, що дорослі потребують підтримки, перш за все, загартовані «трипси» і «двох»: вони повинні бути підтримані в розвитку мотивації, вони повинні вчитися налаштовувати вище цілей і подолати труднощі. Іноді вони просто потребують допомоги з навчальним планом, щоб вони не відчувають себе, як вони застрягаються в хвіст.
Коли підліток відчуває, що він захищений сім'єю, прагнення довести все до нездорового ліміту, він просто хоче рости і поліпшити, навіть якщо щось не працює.Опубліковано: Анастасія Серацетдінова
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: newtonew.com/discussions/let-make-mistakes