Краса хати

Тексти пісень, а це означає: Я хочу сказати щось дуже духовно неправильно.

Це океї, щоб покататися. Скоріше, коли енергія ненависті виникає у вашому сучасному досвіді, коли вона рясно горить ваш живіт, груди, горло або голова, не можна відхиляти, знищити або знебоюватися. Це буде ще одним шаром опору на даний момент. Хатред - це дія, рух життя, яскрава хвиля в величезному океані речей. Це щось у вас, що просто хоче бути відчуженим, переноситься в даний час, сприймається як частина більшої картини реальності.

Немов жінка, яка втратила дитину, блукаючи в темряві в пошуках світла.

Зверніть увагу: Я не говорю про те, що стебло від «діївців» Я не говорю про розмивання інших для того, як ви відчуваєте. Я не говорю про вбивство інших людей для мого миру. Я говорю про те, що це потужна енергія для переміщення в вас, щоб тримати вас до тих пір, поки вона повинна залишатися, спалювати до тих пір, поки не потрібно, і зникнути в свій час. Коли ви визнаєте, що ви ненавидимі, але не визначилися з ним, коли ви не можете відпустити від неї або судити його як «спокійний» або «руйнівний», коли ви зможете ці потужні сили танцювати, ви можете відкрити одну з найглибших прав про реальність:

«Хата не протилежна любові. Любов не має протилежних. ?

Любов є настільки великим і безчасним, що не можна порівняти або знищити. Так само, як слова у книзі, однак, не можна пошкодити саму сторінку. Тексти пісень, а це означає: Це світло, яке не знає темряви, і його тіні не мають незалежної потужності. Любов дозволяє генерувати енергію ненависті для опіку в ній і приймає її як власну дитину. Так ненавидимий, і мені здається, що ненавидимий вираз любові і його пристрасний бажання.

Для кого-небудь немає, існує лише спроба відчайдушно знайти любов.

Це запрошення, щоб дізнатися, як велика любов, що він готовий відчувати себе ненависті для «уроків», і дізнатися, що він не має нічого спільного з «іншами» у всьому світі! Вони невинні! Ні один винний! Дізнайтеся, що ви самі життя, і всі життєві енергії можуть протікати через вас. Ви вдома і відпочиєте на руках.

Так, ви можете любити когось так багато, що ви раптом дозволите собі поцікавитися «хімом» тому, що ви готові прийняти навіть цю енергію. Ви готові відмовитися від всіх ваших образів «повний і хороший хлопчик або дівчина» або «заражений духовний буття». Ви готові викинути зображення, які є вторинними і мертвими, і завжди були. Ви відмовляєтеся від того, щоб зупинитися на ній, і ви відпустили його, щоб правда, для реальності.

Іноді ви повинні відчувати паління ненависті в собі, щоб пам'ятати, що ви живі і чутливі і відкриті і здатні тримати величезні речі і народжувати всі Всесвіти. Ви подумали, що ви захопили його. По суті, ви любите так глибоко, що ви можете послухати.

І, можливо, коли ви подивитеся назад, ви не знаєте, що ви ніколи не були "чесними". Так як це просто концепція, що вміщає вас в дитячому садку. Це любов, блискучо прихований за ненависті, це дзвінки, боки, віскі, «Я все ще тут!» Я тут!

І так ви можете сказати другу, і друг може сказати назад, "Я виявив, що любов не є кінцевим товаром, не відлякуючи почуття, не завдання, в якому я не зможу або досягти успіху". Це поле, поле, що охоплює і містить все. Що в цей момент ви можете покатати мене, і я можу покатати вас, з кожним волокном моєї душі, і поле залишається, і наші дні проходять в ньому, в болі і радість, завжди.

Кредит Джефф Фостер

Цікаво: Eckhart Tolle: любов

Схема плетіння

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: sobiratelzvezd.ru/krasota-nenavisti/